// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
22.1.11 16:47

Děkuju moc…já jsem moc ráda, je to podpora, když si tady sdělujeme radosti i starosti a taky si lecos ujasníme :palec: Taky držím moc moc palce Tobě i dalším snažilkám tady :huban: :huban: Takže znovu a znovu, snažení zdar :dance: :dance: a pánové zduř :mrgreen: :mrgreen:

Sumaya píše:
vodolejka píše:
Ahoj Sumayo, ráno jsem psala právě na Prvosnažilky2011, že sice malilinkato zesílil, ale nic moc…jiným holčinám tam zesílil viditelně ze dne na den…ale nemusí to nic znamenat, každý má jinačí postup produkce HCG…tak uvidíme :-) MS má dorazit zítra…minule při tom neúspěchu dorazila s 2denním zpožděním, tak si myslím, že jasno bude tak nejdřív v úterý :think: :think:
Ale doufám doufám :-) :-) :-)
Sumaya píše:
Vodolejko…tak co test, sílí? :-)
Neboj, to bude v pohodě :-) uvidíš, že bude sílit, pokud se testneš třeba za 3 dny :kytka: Budu na tebe myslet a držet palce :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.1.11 16:48
tak budem myslet pozitivně a basta :palec: :kytka:
Caty píše:
vodolejko neboj, dneska jsou doktoři už machři a málo kdy se stane, že by se něco při revizi zvrtlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.1.11 16:55

Caty KDyž se na testu objeví stejně silná nebo silnější, tak na to skočte :-) Ovu by měla proběhnout do 24 hodin. U ovu testů je dobrý, že se blížící ovulace pozná ještě dřív, než proběhne, ale u teplota ukáže, že už proběhla a pak je na snažení pozdě.

Píšeš, že sis test dělala dopoledne a pak večer zase a byl slabší. Já jsem si testy dělala vždy ve stejnou hodinu v 6 večer. MYslím, že ovu testy se ráno nedělají, protože tam ta koncentrace je vyšší, právě proto by se měly dělat odpoledne.

Pokud by jsi měla teda ovulaci, tak uvidíš, jestli teplota stoupne až zítra ráno.

Koukni se na mý testy, mám je v albu, všechny jsou negativní, takže u mě ovu nebyla. Jinak ta hladina LH, jak jsem zjistila, je během cyklu skoro pořád, tak proto jsi měla i v 9 DC slabou čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.1.11 16:58

jj OVU testy je nejlépe dělat v odpoledních hodinách…ale je to možné i dopoledne, nejdříve však v 10:00 hod…

Já také měřila v 6hod odpoledne, ale v den OVU se mi nakonec vyplatilo, že jsem měřila už asi v půl třetí, protože už v tu dobu byly obě čárky stejně silné a den předtím byla na testu jen 1. Takže jsem na to vlítli hned…

Sumaya píše:
Caty KDyž se na testu objeví stejně silná nebo silnější, tak na to skočte :-) Ovu by měla proběhnout do 24 hodin. U ovu testů je dobrý, že se blížící ovulace pozná ještě dřív, než proběhne, ale u teplota ukáže, že už proběhla a pak je na snažení pozdě.

Píšeš, že sis test dělala dopoledne a pak večer zase a byl slabší. Já jsem si testy dělala vždy ve stejnou hodinu v 6 večer. MYslím, že ovu testy se ráno nedělají, protože tam ta koncentrace je vyšší, právě proto by se měly dělat odpoledne.

Pokud by jsi měla teda ovulaci, tak uvidíš, jestli teplota stoupne až zítra ráno.

Koukni se na mý testy, mám je v albu, všechny jsou negativní, takže u mě ovu nebyla. Jinak ta hladina LH, jak jsem zjistila, je během cyklu skoro pořád, tak proto jsi měla i v 9 DC slabou čárku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.1.11 17:01
vodolejka píše:
jj OVU testy je nejlépe dělat v odpoledních hodinách…ale je to možné i dopoledne, nejdříve však v 10:00 hod…Já také měřila v 6hod odpoledne, ale v den OVU se mi nakonec vyplatilo, že jsem měřila už asi v půl třetí, protože už v tu dobu byly obě čárky stejně silné a den předtím byla na testu jen 1. Takže jsem na to vlítli hned…

Jéé já chci taky mít na ovu už 2 stejně silný čárky. Uvidím tento měsíc, si musím nakoupit testy.
A neděkuj za podporu, to je přece jasný ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
22.1.11 17:04

jasně, že jasný, sme ženy ne? :mrgreen: a tak držíme za 1 provaz nebo že by za pupeční šňůůůru? :-D

Sumaya píše:
vodolejka píše:
jj OVU testy je nejlépe dělat v odpoledních hodinách…ale je to možné i dopoledne, nejdříve však v 10:00 hod…Já také měřila v 6hod odpoledne, ale v den OVU se mi nakonec vyplatilo, že jsem měřila už asi v půl třetí, protože už v tu dobu byly obě čárky stejně silné a den předtím byla na testu jen 1. Takže jsem na to vlítli hned…
Jéé já chci taky mít na ovu už 2 stejně silný čárky. Uvidím tento měsíc, si musím nakoupit testy.
A neděkuj za podporu, to je přece jasný ne? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.1.11 17:05

:pankac: :pankac: :pankac: To joo hahaha :-P :-P

vodolejka píše:
jasně, že jasný, sme ženy ne? :mrgreen: a tak držíme za 1 provaz nebo že by za pupeční šňůůůru? :-D
Sumaya píše:
vodolejka píše:
A neděkuj za podporu, to je přece jasný ne? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.1.11 17:06

No, já testila vždy dopoledne okolo jedenácté, okolo třetí a večer. Ten pozitivní byl někdy odpoledne a pak už slabší, už hladina klesala asi. No tak, snad zítra BT stoupne no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Dusty
22.1.11 18:57

Sumayo, u mě je to na delší vyprávění.....
V loni touhle dobou jsem otěhotněla, cca po třech až čtyřech měsících po vysazení HA, v 7tt mi doktor oznámil, že jsem mimoděložně, musela jsem podstoupi laparoskopii a vzali mi jeden vejcovod i s miminkem :cry:
V létě , 2010, v červenci jsem otěhotněla po druhé, také cca po 3-4 měsících a v 11tt jsi jdu pro průkazku a doktor mi opět oznámil špatnou zprávu: plod se přestal vyvíjet už v 5-6tt.Následovala revize dělohy a velký smutek :cry: :cry: .
Dnes jsem po 3měsíčním snažení, zatím neúspěšně, ale věříme, že se nám to do třetice povede :-)
Dělám si ovulační testy, ty mám vždy krásně pozitivní, ale 90% hraje roli psychika…
A vy se snažíte o první miminko??? :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4880
22.1.11 20:07
Caty píše:
No, já testila vždy dopoledne okolo jedenácté, okolo třetí a večer. Ten pozitivní byl někdy odpoledne a pak už slabší, už hladina klesala asi. No tak, snad zítra BT stoupne no :mrgreen:

Uvidíš zítra, myslím, že by měla stoupnout :-) Pokud jste se :hug: , tak šance je velká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.1.11 20:14
Dusty píše:
V loni touhle dobou jsem otěhotněla, cca po třech až čtyřech měsících po vysazení HA, v 7tt mi doktor oznámil, že jsem mimoděložně, musela jsem podstoupi laparoskopii a vzali mi jeden vejcovod i s miminkem :cry:
V létě , 2010, v červenci jsem otěhotněla po druhé, také cca po 3-4 měsících a v 11tt jsi jdu pro průkazku a doktor mi opět oznámil špatnou zprávu: plod se přestal vyvíjet už v 5-6tt.Následovala revize dělohy a velký smutek :cry: :cry: .
Dnes jsem po 3měsíčním snažení, zatím neúspěšně, ale věříme, že se nám to do třetice povede :-)
Dělám si ovulační testy, ty mám vždy krásně pozitivní, ale 90% hraje roli psychika…
A vy se snažíte o první miminko??? :kytka: :mavam:

To je škoda :cry: Ani si to nedokážu představit. Do třetice se to musí povést :palec:
To je dobrý, že máš pozitivní testy, někomu se po revizi rozhodí hormony, tak aspon, že je všechno ok.
Já se můžu snažit jak chci, ale od vysazení od srpna nemám ovulaci. Žádný ovu hlen, ovu testy negativní a bt taky lítá. Potřebuji nějak nakopnout vaječníky. Dr mi zatím nechce nic dát. Až po roce snažení :roll:
Co bych za to dala, abych měla ovulaci.
Ano..o první..vy také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.1.11 22:01

Sumaya: jojo tulili, ale včera :-(
Dusty, máš toho tedy taky dost za sebou, ale do třetíce se to určitě povede

• Citovat
  • Upravit
Dusty
22.1.11 22:02
Sumaya píše:
Dusty píše:
A vy se snažíte o první miminko??? :kytka: :mavam:
To je škoda :cry: Ani si to nedokážu představit. Do třetice se to musí povést :palec:
To je dobrý, že máš pozitivní testy, někomu se po revizi rozhodí hormony, tak aspon, že je všechno ok.
Já se můžu snažit jak chci, ale od vysazení od srpna nemám ovulaci. Žádný ovu hlen, ovu testy negativní a bt taky lítá. Potřebuji nějak nakopnout vaječníky. Dr mi zatím nechce nic dát. Až po roce snažení :roll:
Co bych za to dala, abych měla ovulaci.
Ano..o první..vy také?

Sumayo,
je to fakt běh na dlouhou trať, a mít v náručí miminko není v dnešní době vůbec sranda…je to malý zázrak.
No, já už dvě děti mám, ale můj přítel nemá, a moc si miminko přejem :-)
Víš, určitě nezoufej a věř, že se miminka dočkáte.
Půl roku není ještě dlouhá doba, ale chápu, že na to myslíš, zrovna tak, jako já a všichni, kdo miminko chtějí, viď???
Víš, já sice ovulaci mám, a těhotná nejsem, tak si říkám proč???
Testy pozitivní, bolesti břicha taky, hlen taky, sexíček taky :lol: , pak už nevím, kde je problém??
Ještě mě napadlo…že by ty potvůrky spermie byli pomalý???? :palec: Asi broučkovi naordinuji vitamínky, éčko se zinkem a selenem :think: :mrgreen:
Tak se ozvi,brou noc
:mavam: :mavam: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Dusty
22.1.11 22:04
Caty píše:
Dusty, máš toho tedy taky dost za sebou, ale do třetíce se to určitě povede

Caty-
moc ti děkuju, musí se to povést a Vám všem taky :-) :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4880
22.1.11 22:08
Caty píše:
Dusty, máš toho tedy taky dost za sebou, ale do třetíce se to určitě povede

Když ta čárka byla silnější včera, tak jste to stihli..uvidíš. Tak je hodn velká šance, že na testu budou dvě čárky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí