Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dobrý, jdu tam zítra
ale taky jsem přidala, že mám trochu svědění, což je pravda…tak třeba je to i dobře a dostanu něco na to, aby se mi nerozjel nějaký ten zánět
ale hlavně chci vědět, zda je bobík tam, kde má být ![]()
Sumaya píše:vodolejka píše:Tak co?
jo jo, chystám se tam volat kolem poledneuvidím, zda mne vemou hned zítra a nebo až příští úterý
Tohle vesměs vždy záleží na ochotě sestřiček
Tybřďo venku je taková kosa…tak hlavně pořádně se obléknout…aby nám to odspodu neofouklo![]()
Budu se těšit na další zprávy od Tebe
![]()
Sumaya píše:
jeee tak to je superNeboj, to dopadne dobře, fazolka se tam má určitě dobře a jen tak se tě nepustí
Tak pak dej vědět co u dr.
Jsi mi zlepšila náladu
Dám vědět a ty také
Jo venku začala být pořádná zima. No právě..záleží to na ochotě sestřiček. Kdybych ji neřekla, že chci preventivní stěry, že asi na mě něco leze, tak by mě nevzala a ještě jsem jí řekla, že chci na utz jestli tam mám nějaký folíky, tak se mě zeptala a vy se snažíte? Tak říkám, že jo,..no hledala volné místo, nakonec mě někam dopsala, ale je tam fakt plno.
Tak jdem stejně
Já tam jdu taky zítra
prcek je určitě na svým místě. Tak zítra dej vědět ![]()
jj, držím palce
já jdu až zítra poo, takže se ozvu odpoledne
![]()
Sumaya píše:
Tak jdem stejněJá tam jdu taky zítra
prcek je určitě na svým místě. Tak zítra dej vědět
já takyyyyy, to je teda dobrýýýý
![]()
Sumaya píše:
Já tam jdu mezi 13:00-14:00, takže se taky ozvu odpoledne
vodolejka píše:
já takyyyyy, to je teda dobrýýýý![]()
![]()
Sumaya píše:
Já tam jdu mezi 13:00-14:00, takže se taky ozvu odpoledne
Tak jsem doma a moc dobrý pocit teda nemám. Dělala mi utz a na jednom vajenčíku mám folikul 14 mm a na to druhým myslím 12 mm a řekla, že tam žádný dominantní není a taky viděla malou cystu..takže je možný, že mě nestihnout dorůst a vstřebají se…proto ta cysta. Nebo taky budu mít ovualci až 16-17 DC. Dívala se na cykly..ted jsem měla těch 35DC a dala mi utrogestan na 3 měsíce…aby se to zpravidelnilo. No a po 3 měsících bych chtěla spermio a pak by mi kdyžtak dala clostil.
![]()
Doufám, že máš pozitivní zprávy aspoň ty ![]()
A co jinak Dr. říkala, neřekla, přeci, že šnace není,ne?
Můžou ještě ty folikuly teď dorůst? ![]()
Pravda je, že základ asi je pravidelný cyklus…a to Ti nejspíš pomohou ty léky…
Jinak hele fakt zkus ten čaj Báby Radnický…sice mi nechutnal, ale já fakt věřim že mi pomohl…pije se 2× denně a to od 1. dne MS do OVU, pak už ne…já ho tedy pila jen 1× denně a pouze o víkendech 2×
Sumaya píše:vodolejka píše:
já takyyyyy, to je teda dobrýýýý![]()
![]()
Sumaya píše:
Já tam jdu mezi 13:00-14:00, takže se taky ozvu odpoledneTak jsem doma a moc dobrý pocit teda nemám. Dělala mi utz a na jednom vajenčíku mám folikul 14 mm a na to druhým myslím 12 mm a řekla, že tam žádný dominantní není a taky viděla malou cystu..takže je možný, že mě nestihnout dorůst a vstřebají se…proto ta cysta. Nebo taky budu mít ovualci až 16-17 DC. Dívala se na cykly..ted jsem měla těch 35DC a dala mi utrogestan na 3 měsíce…aby se to zpravidelnilo. No a po 3 měsících bych chtěla spermio a pak by mi kdyžtak dala clostil.
Doufám, že máš pozitivní zprávy aspoň ty![]()
![]()
Jinak já dopadla zatím dobře
ale Dr. říkala, že rozhodující bude až další UTZ se
. Ale připojím Ti fotečku… ![]()
Tak jako mám opravdu radost, že bobís je v děloze a ne jinde, ale na obavách mi to neubralo ![]()
vodolejka píše:
Jinak já dopadla zatím dobře![]()
. Ale připojím Ti fotečku…
Tak jako mám opravdu radost, že bobís je v děloze a ne jinde, ale na obavách mi to neubralo
Jé jak si tam hezky leží, ale to je fajn, neboj…už se nestresuj, teď bych byla klidnější, když víš, že tam je. ![]()
No já nevím..ten jeden je 14mm a jsem 12DC. Ona říkala, že toho 16DC by mohla být ovu, ale nemám žádný dominantní a ty dva jsou skoro stejně velký, tak nevím…ona se spíš přiklání k tomu, že se vstřebá.
Taky řekla, že jeden mohl už prasknout, ale to je podle mě blbost, když teplota nízká ![]()
mno já nevím, já jsem ani nevěděl pořádně, že se takhle dá tohle vysledovat…tak uvidíš no…tak ale určitě to zkuste
a když nic, tak myslím, že po těch lécích by se hlavně mohla urovnat pořádně MS a to by hodně pomohlo
![]()
Sumaya píše:vodolejka píše:
Jinak já dopadla zatím dobře![]()
. Ale připojím Ti fotečku…
Tak jako mám opravdu radost, že bobís je v děloze a ne jinde, ale na obavách mi to neubralo
Jé jak si tam hezky leží, ale to je fajn, neboj…už se nestresuj, teď bych byla klidnější, když víš, že tam je.
No já nevím..ten jeden je 14mm a jsem 12DC. Ona říkala, že toho 16DC by mohla být ovu, ale nemám žádný dominantní a ty dva jsou skoro stejně velký, tak nevím…ona se spíš přiklání k tomu, že se vstřebá.Taky řekla, že jeden mohl už prasknout, ale to je podle mě blbost, když teplota nízká
To doufám
Ona mi řekla, že mě nechce hned stimulovat..a když tak po spermiu. To je na nic.
Proč mi nenaroste jeden pořádnej balon..místo těch dvou chcípáčků.. ![]()
a na tu stimulaci je pak ten clostík?
Sumaya píše:
To doufámOna mi řekla, že mě nechce hned stimulovat..a když tak po spermiu. To je na nic.
Proč mi nenaroste jeden pořádnej balon..místo těch dvou chcípáčků..
Jo tak to bez Dr. ani nezkoušej!!!
Já si taky myslím, že prvotní je prostě srovnat cyklus a pak se uvidí…ikdyž to čekání je hrozné…ale jakmile bude srovnaný cyklus, tak bude zřejmé, že je hormonální rovnováha ![]()
Hlavně se držet ![]()
Sumaya píše:
Jo…ten mám doma…ale ne od ní. Nikdy jsem ho nezkusila.
vodolejka píše:
Jo tak to bez Dr. ani nezkoušej!!!Já si taky myslím, že prvotní je prostě srovnat cyklus a pak se uvidí…ikdyž to čekání je hrozné…ale jakmile bude srovnaný cyklus, tak bude zřejmé, že je hormonální rovnováha
Hlavně se držetVšak já ho bez ní nebudu brát. Toho se bojím. To mě štve. Takže tento měsíc je šance tak 50% na 50%. Ty bereš ten utrogestan?
Sumaya píše:
Jo…ten mám doma…ale ne od ní. Nikdy jsem ho nezkusila.