// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
23.2.11 14:53

jo a termín mám dle poslední MS 3.10. a dle UTZ 2.10. :-)

vodolejka píše:
Já jsem dle UTZ 8+3tt :-) 8.3. jdu na kontrolu ke gyn., budou mi dělat nějaké krevní testy. Včera jsem volala sestře, že jsem četla o prvotrimestrálním screeningu a že bych se objednala do Podolí, ale ona mi řekla, ať počkám do toho 8.3, že se domluvím s Dr. protože prý jejich testy jsou podrobné, tak abych se někam neobjednávala zbytečně.

A ty jdeš na screening? Kdy máš kontrolu u Dr. a kam případně pokud jdeš jsi objednaná na ten screening?

snažilka2011 píše:
vodolejko, ve kterém jsi tt, já mám termín cca 25.9. A kdy jdeš na NT?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.11 15:12

já jdu na NT+biochemii 7.3.:-) tady v Brně, ve 12tt, doktor mě ještě ani neřekl, v kolikátým jsu podle ultrazvuku týdnu, ale já to počítám od poslední MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.2.11 15:28

a kolik to u Vás stojí?

snažilka2011 píše:
já jdu na NT+biochemii 7.3.:-) tady v Brně, ve 12tt, doktor mě ještě ani neřekl, v kolikátým jsu podle ultrazvuku týdnu, ale já to počítám od poslední MS.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.11 15:37

1500Kč, je to sice nadstandard, ale je tam vysoká spolehlivost, přijde mi ,škoda" na to nejít.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.2.11 15:40

no právě, já chci taky, ale nejdřív jsem objednaná na nějaké testy k mojí Dr. 8.3. a rovnou se s ní tedy dohodnu, jestli na ten screening poradí nějaké pracoviště a nebo jestli je to jedno a pak bych se objednala do Podolí.

snažilka2011 píše:
1500Kč, je to sice nadstandard, ale je tam vysoká spolehlivost, přijde mi ,škoda" na to nejít.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.11 15:43

jj, na to máš ještě čas,na kontrolu jdeš v cca 10tt, ne?:-) a na to NT se chodí mezi 12-13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
23.2.11 17:18
jj :-)
snažilka2011 píše:
jj, na to máš ještě čas,na kontrolu jdeš v cca 10tt, ne?:-) a na to NT se chodí mezi 12-13tt
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.11.12 15:28

prosím o radu

Ahoj, tento měsíc dělám poprvé ovu testy a vůbec si s nii nevím rady, myslela jsem že jsou pořád negativní, pak jeden den pozitivní a pak hned negativní a tak to je jasné. Můžete mi prosí poradit, kdy asi byla ovu? BT neměřím, jsem ve směnném provozu tak to nejde.Ten spodní test je dnešní. styk dnes ráno, tak jestli jsme se alespoň přibližně trefili. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.11.12 16:10

Testy dělám vždy kolem oběda, jeden denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.11.12 16:21

Řekla bych, že pozitivní je ten druhý odspoda (testovací čárka vypadá tmavší
než kontrolní). Určitě jste se dobře trefili, přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
24.11.12 16:44

Děkuju, bylo by to před vánoci milé, ale snážíme se už přes rok a mám nepravidelné cykly(27-36dní),proto teď ty testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulipenka
25.11.12 09:27

Ahojte holky, chtěla bych poprosit o radu – snažíme se o miminko, v pátek jsem měla pozitivní ovutest (obě čárky stejně silné), večer bylo tulení :hug:
včera (sobota)jsem však měla testovací dokonce silnější než kontrolní!! a včera večer tulení bohužel nebylo – manžel nebyl doma :,( Co myslíte, kdy byla ovu? Máte některá zkušenost, že byste měly pozit.ovu test 2 dny po sobě?
Děkuji za každou radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8675
25.11.12 15:58

Zkus si to vyfotit třeba mobilem, mě taky připadaly stejný hlavně ten 2.a3. od spodu, ale s ovu ti neporadím. Někde taky jsem četla že se to počítá po posledním pozitivním testu :mavam: a spermie pár dní v tobě přežijí a oplodnit vajíčko jsou schopné 48hodin. a na testech píší ovulace nastane za 24-48hod.Ta trvá okamžik a uvolněné vajíčko je oplodnění schopné 12-24hod. a tulit se má obden aby dozráli další mršky. Takže dnes to ukázkově stíháte. hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
25.11.12 15:59

Jo teorie ta by šla, horší je praxe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
25.11.12 16:06
Vypadá to na druhý odspodu, ale krásně Ti to zobrazilo dny v cyklu, kdy sexovat, tak jestli máš cyklus pravidelný, teď víš které dny od počátku menstruace to byly a v ty dny, když si to vždy spočítáš se prostě snažte :) :kytka:
@Dadys píše:
Ahoj, tento měsíc dělám poprvé ovu testy a vůbec si s nii nevím rady, myslela jsem že jsou pořád negativní, pak jeden den pozitivní a pak hned negativní a tak to je jasné. Můžete mi prosí poradit, kdy asi byla ovu? BT neměřím, jsem ve směnném provozu tak to nejde.Ten spodní test je dnešní. styk dnes ráno, tak jestli jsme se alespoň přibližně trefili. Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí