Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vodolejka píše:
Sumayo - tak Ti budu držet palce a dej vědět…a kdy máš 12DC…nemáš metřík, tak nemám přehledAť Ti to rychle uteče a obdržíš jen samé pozitivní informace
![]()
Sumaya píše:
Vodolejko..tak na 12DC jsem objednaná na utz, jestli tam ty folíku rostou. Konečně zjistím, jestli mívám ovulaci nebo ne. Rovnou tam půjdu i na preventivní stěry. Měla plno, ale po chvíli kecání mi dala termín.Ať se tvoje fazolka drží
Jdu tam příští úterý.
Tak doufám že tam folík bude.
nj, tak u Tebe je to teď trochu jiné, protože jsi po porodu…
Caty píše:
Haha, tak to nevím, od porodu jsem měla jen jednu MS a pak už další nepřišla, protože jsem otěhotněla a po revizi byla též jen jedna MS a to cyklus 23 dníNo, asi o nechám být. Stejně víc nevykoumám. nejspíš
vodolejka píše:
Ahoj Caty…tak jestli víš,jak byly dlouhé aspoň poslední 3 cykly, tak je zprůměruj a dle průměrné délky cyklu pak urči dny, kdy by měla být ovulace…
Caty píše:
Jooo vodolejko, to kdybych věděla. pátek byl 13DC a dnes 16DC, takž epodle OVU testu by byla ovu cca 14DC. Mám cykly spíš 26-32dní, tak si vyber no
Ahojky holky, tak jsem byla na ultrazvuku, zatím jsem viděla jen bublinku, už jsem se těšila na
, podle PM jsem v 5+4tt, podle doktora bude vidět
až za 2-3 týdny, tak se objednám až na 14.2. Už aby to bylo!!!!
Dostanu těhu průkazku
Dokonce mám podezření na dvojčátka ![]()
Ty brďo, gratulace
jak to dvojčátka, máte je v rodině?
Mno právě, já budu příští týden, když tam má být moje doktroka 5+3tt a chtěla bych aspoň vidět tu bublinku, pže bych věděla, že bobís je tam, kde má být…ale myslím, že mne tak brzy neobjedná ![]()
snažilka2011 píše:
Ahojky holky, tak jsem byla na ultrazvuku, zatím jsem viděla jen bublinku, už jsem se těšila na, podle PM jsem v 5+4tt, podle doktora bude vidět
až za 2-3 týdny, tak se objednám až na 14.2. Už aby to bylo!!!!
Dostanu těhu průkazku
Dokonce mám podezření na dvojčátka
určitě tě chápu, do dneška jsem si říkala, co když v tom bříšku nic nemám
Ale mám, takže se neboj, ty taky
Ale ten pocit, to prostě musíš vidět, takže si za tím stůj a objednj se tam!!!
Dvojčat máme v rodině až až, v mé rodině jsou troje dvojčata a v manželové jedny. Mám totiž hrozně veliké bříško
Na to, že jseu v 6tt mám bříško jak někdo ve 3-4měsíci ![]()
Jsu strašně moc unavená pořád bych spala a v práci jsu ,,nepoužitelná", asi si nechám napsat neschopenku ![]()
Je kdybys věděla, jak já jsem unavená
dneska mi přišlo, že snad mimísovi musí vznikat zrovna mozek, protože ten můj vůbec nefungoval
ale hele už přibižně obden se mi podruhé stalo, že jsem měla takové náhlé dloubání v bříšku - prostě najednou, že se mi udělalo uplně blbě a pak mě bříško chvíli bolelo a pak dobrý…tak nevím jestli je to růst a nebo se mám bát ![]()
snažilka2011 píše:
určitě tě chápu, do dneška jsem si říkala, co když v tom bříšku nic nemámAle mám, takže se neboj, ty taky
Ale ten pocit, to prostě musíš vidět, takže si za tím stůj a objednj se tam!!!
Dvojčat máme v rodině až až, v mé rodině jsou troje dvojčata a v manželové jedny. Mám totiž hrozně veliké bříško
Na to, že jseu v 6tt mám bříško jak někdo ve 3-4měsíci
Jsu strašně moc unavená pořád bych spala a v práci jsu ,,nepoužitelná", asi si nechám napsat neschopenku
vůbec se neboj, mě takhle bývá taky:-) A bříško tě bolí, protože se roztahuje děloha ![]()
Ahoj Snažilko, děkuju, vždycky mě uklidní, když mi někdo jiný řekne nebo napíše, že má podobné pocity a „potíže“
![]()
snažilka2011 píše:
vůbec se neboj, mě takhle bývá taky:-) A bříško tě bolí, protože se roztahuje děloha
Ahoj ahoj, taky moc zdravím
jj, zatím se drží, ale několikrát za den mne dloubá…tak nevím nevím
zítra zkusím zavolat sestře na gyn. a uvidíme, zda mne vezmou už tento týden na vyšetření…ráda bych, abych věděla, že zárodeček je tam, kde mám být… ![]()
Sumaya píše:
Vodolejkozdravím..tak co, drží se drobek?
vodolejka píše:
Ahoj ahoj, taky moc zdravím![]()
zítra zkusím zavolat sestře na gyn. a uvidíme, zda mne vezmou už tento týden na vyšetření…ráda bych, abych věděla, že zárodeček je tam, kde mám být…
Sumaya píše:
Tak to je dobrá zpráva
A zkoušela jsi test, jestli sílí? držím palce
Já jdu za 2 dny na tu folikulometrii, tak nemůžu ani spát ![]()
Jo jo, testů mám už snad za sebou 10
na mamatest10 a mamatest 20 už jsem měla teď naposledy 2× opravdové dálnice
(tedy silné stejné 2 čárky) ![]()
Včera jsem si dělala jiný né tak citlivý test a bylo to teda odpoledne a ne ráno a taky 2 čárky, ale ta testovací byla trochu slabší…nedá se to ale strovnávat s mamatesty…musím i podruhé udělat zítra ráno tenhle jiný test a uvidím, jaká bude čárka ![]()
já už nemůžu spát týden
zítra budu volat k Dr. ![]()
Držím Ti palce a pak napiš jak to vše probíhalo!!! ![]()
Sumaya píše:vodolejka píše:Tak to je dobrá zpráva
Ahoj ahoj, taky moc zdravím![]()
zítra zkusím zavolat sestře na gyn. a uvidíme, zda mne vezmou už tento týden na vyšetření…ráda bych, abych věděla, že zárodeček je tam, kde mám být…
Sumaya píše:
A zkoušela jsi test, jestli sílí? držím palce
Já jdu za 2 dny na tu folikulometrii, tak nemůžu ani spát
jeee tak to je super
Neboj, to dopadne dobře, fazolka se tam má určitě dobře a jen tak se tě nepustí
Tak pak dej vědět co u dr.
Jsi mi zlepšila náladu
Dám vědět a ty také ![]()
jo jo, chystám se tam volat kolem poledne
uvidím, zda mne vemou hned zítra a nebo až příští úterý
Tohle vesměs vždy záleží na ochotě sestřiček ![]()
Tybřďo venku je taková kosa…tak hlavně pořádně se obléknout…aby nám to odspodu neofouklo
Budu se těšit na další zprávy od Tebe
![]()
Sumaya píše:
jeee tak to je superNeboj, to dopadne dobře, fazolka se tam má určitě dobře a jen tak se tě nepustí
Jsi mi zlepšila náladu
Dám vědět a ty také
vodolejka píše:
jo jo, chystám se tam volat kolem poledneuvidím, zda mne vemou hned zítra a nebo až příští úterý
Tohle vesměs vždy záleží na ochotě sestřiček
Tybřďo venku je taková kosa…tak hlavně pořádně se obléknout…aby nám to odspodu neofouklo![]()
Budu se těšit na další zprávy od Tebe
![]()
Sumaya píše:
jeee tak to je superNeboj, to dopadne dobře, fazolka se tam má určitě dobře a jen tak se tě nepustí
Jsi mi zlepšila náladu
Dám vědět a ty také
Tak co?
Jo venku začala být pořádná zima. No právě..záleží to na ochotě sestřiček. Kdybych ji neřekla, že chci preventivní stěry, že asi na mě něco leze, tak by mě nevzala a ještě jsem jí řekla, že chci na utz jestli tam mám nějaký folíky, tak se mě zeptala a vy se snažíte? Tak říkám, že jo,..no hledala volné místo, nakonec mě někam dopsala, ale je tam fakt plno.