// na ovu testu...

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
25.1.11 15:49
vodolejka píše:
Sumayo - tak Ti budu držet palce a dej vědět…a kdy máš 12DC…nemáš metřík, tak nemám přehled :wink: Ať Ti to rychle uteče a obdržíš jen samé pozitivní informace :huban: :srdce:
Sumaya píše:
Vodolejko..tak na 12DC jsem objednaná na utz, jestli tam ty folíku rostou. Konečně zjistím, jestli mívám ovulaci nebo ne. Rovnou tam půjdu i na preventivní stěry. Měla plno, ale po chvíli kecání mi dala termín.Ať se tvoje fazolka drží :kytka:

Jdu tam příští úterý. :-) Tak doufám že tam folík bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
25.1.11 15:55

nj, tak u Tebe je to teď trochu jiné, protože jsi po porodu…

Caty píše:
Haha, tak to nevím, od porodu jsem měla jen jednu MS a pak už další nepřišla, protože jsem otěhotněla a po revizi byla též jen jedna MS a to cyklus 23 dní :mrgreen: No, asi o nechám být. Stejně víc nevykoumám. nejspíš
vodolejka píše:
Ahoj Caty…tak jestli víš,jak byly dlouhé aspoň poslední 3 cykly, tak je zprůměruj a dle průměrné délky cyklu pak urči dny, kdy by měla být ovulace… :-)
Caty píše:
Jooo vodolejko, to kdybych věděla. pátek byl 13DC a dnes 16DC, takž epodle OVU testu by byla ovu cca 14DC. Mám cykly spíš 26-32dní, tak si vyber no
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.11 11:39

Ahojky holky, tak jsem byla na ultrazvuku, zatím jsem viděla jen bublinku, už jsem se těšila na :srdce:, podle PM jsem v 5+4tt, podle doktora bude vidět :srdce: až za 2-3 týdny, tak se objednám až na 14.2. Už aby to bylo!!!! :-) Dostanu těhu průkazku :kytka: Dokonce mám podezření na dvojčátka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
27.1.11 13:42

Ty brďo, gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: jak to dvojčátka, máte je v rodině? 8-) Mno právě, já budu příští týden, když tam má být moje doktroka 5+3tt a chtěla bych aspoň vidět tu bublinku, pže bych věděla, že bobís je tam, kde má být…ale myslím, že mne tak brzy neobjedná :roll:

snažilka2011 píše:
Ahojky holky, tak jsem byla na ultrazvuku, zatím jsem viděla jen bublinku, už jsem se těšila na :srdce:, podle PM jsem v 5+4tt, podle doktora bude vidět :srdce: až za 2-3 týdny, tak se objednám až na 14.2. Už aby to bylo!!!! :-) Dostanu těhu průkazku :kytka: Dokonce mám podezření na dvojčátka :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.11 15:49

určitě tě chápu, do dneška jsem si říkala, co když v tom bříšku nic nemám :-) Ale mám, takže se neboj, ty taky :-) Ale ten pocit, to prostě musíš vidět, takže si za tím stůj a objednj se tam!!! :-) Dvojčat máme v rodině až až, v mé rodině jsou troje dvojčata a v manželové jedny. Mám totiž hrozně veliké bříško :-) Na to, že jseu v 6tt mám bříško jak někdo ve 3-4měsíci :-D
Jsu strašně moc unavená pořád bych spala a v práci jsu ,,nepoužitelná", asi si nechám napsat neschopenku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
27.1.11 19:42

Je kdybys věděla, jak já jsem unavená :-) dneska mi přišlo, že snad mimísovi musí vznikat zrovna mozek, protože ten můj vůbec nefungoval :mrgreen: :mrgreen: ale hele už přibižně obden se mi podruhé stalo, že jsem měla takové náhlé dloubání v bříšku - prostě najednou, že se mi udělalo uplně blbě a pak mě bříško chvíli bolelo a pak dobrý…tak nevím jestli je to růst a nebo se mám bát :-(

snažilka2011 píše:
určitě tě chápu, do dneška jsem si říkala, co když v tom bříšku nic nemám :-) Ale mám, takže se neboj, ty taky :-) Ale ten pocit, to prostě musíš vidět, takže si za tím stůj a objednj se tam!!! :-) Dvojčat máme v rodině až až, v mé rodině jsou troje dvojčata a v manželové jedny. Mám totiž hrozně veliké bříško :-) Na to, že jseu v 6tt mám bříško jak někdo ve 3-4měsíci :-D
Jsu strašně moc unavená pořád bych spala a v práci jsu ,,nepoužitelná", asi si nechám napsat neschopenku :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.11 13:11

vůbec se neboj, mě takhle bývá taky:-) A bříško tě bolí, protože se roztahuje děloha :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
30.1.11 21:08

Ahoj Snažilko, děkuju, vždycky mě uklidní, když mi někdo jiný řekne nebo napíše, že má podobné pocity a „potíže“ :-) :-)

snažilka2011 píše:
vůbec se neboj, mě takhle bývá taky:-) A bříško tě bolí, protože se roztahuje děloha :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.1.11 21:11

Vodolejko :mavam: zdravím..tak co, drží se drobek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
30.1.11 22:11

Ahoj ahoj, taky moc zdravím :mavam: :mavam: jj, zatím se drží, ale několikrát za den mne dloubá…tak nevím nevím :wink: zítra zkusím zavolat sestře na gyn. a uvidíme, zda mne vezmou už tento týden na vyšetření…ráda bych, abych věděla, že zárodeček je tam, kde mám být… :-)

Sumaya píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.1.11 22:20
vodolejka píše:
Ahoj ahoj, taky moc zdravím :mavam: :mavam: jj, zatím se drží, ale několikrát za den mne dloubá…tak nevím nevím :wink: zítra zkusím zavolat sestře na gyn. a uvidíme, zda mne vezmou už tento týden na vyšetření…ráda bych, abych věděla, že zárodeček je tam, kde mám být… :-)
Sumaya píše:

Tak to je dobrá zpráva :-) A zkoušela jsi test, jestli sílí? držím palce :-) Já jdu za 2 dny na tu folikulometrii, tak nemůžu ani spát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
30.1.11 22:30

Jo jo, testů mám už snad za sebou 10 :mrgreen: :mrgreen: na mamatest10 a mamatest 20 už jsem měla teď naposledy 2× opravdové dálnice :mrgreen: (tedy silné stejné 2 čárky) :mrgreen:
Včera jsem si dělala jiný né tak citlivý test a bylo to teda odpoledne a ne ráno a taky 2 čárky, ale ta testovací byla trochu slabší…nedá se to ale strovnávat s mamatesty…musím i podruhé udělat zítra ráno tenhle jiný test a uvidím, jaká bude čárka :mrgreen:

já už nemůžu spát týden :mrgreen: :mrgreen: zítra budu volat k Dr. :-)
Držím Ti palce a pak napiš jak to vše probíhalo!!! :srdce:

Sumaya píše:
vodolejka píše:
Sumaya píše:
Tak to je dobrá zpráva :-) A zkoušela jsi test, jestli sílí? držím palce :-) Já jdu za 2 dny na tu folikulometrii, tak nemůžu ani spát :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
30.1.11 23:21

jeee tak to je super :kytka: Neboj, to dopadne dobře, fazolka se tam má určitě dobře a jen tak se tě nepustí :-) Tak pak dej vědět co u dr. :-) Jsi mi zlepšila náladu :hug: Dám vědět a ty také :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
31.1.11 08:16

jo jo, chystám se tam volat kolem poledne :-) uvidím, zda mne vemou hned zítra a nebo až příští úterý :?: Tohle vesměs vždy záleží na ochotě sestřiček :mrgreen:
Tybřďo venku je taková kosa…tak hlavně pořádně se obléknout…aby nám to odspodu neofouklo :mrgreen: :mrgreen: Budu se těšit na další zprávy od Tebe :-) :srdce:

Sumaya píše:
jeee tak to je super :kytka: Neboj, to dopadne dobře, fazolka se tam má určitě dobře a jen tak se tě nepustí :-) Tak pak dej vědět co u dr. :-) Jsi mi zlepšila náladu :hug: Dám vědět a ty také :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
31.1.11 14:55
vodolejka píše:
jo jo, chystám se tam volat kolem poledne :-) uvidím, zda mne vemou hned zítra a nebo až příští úterý :?: Tohle vesměs vždy záleží na ochotě sestřiček :mrgreen:
Tybřďo venku je taková kosa…tak hlavně pořádně se obléknout…aby nám to odspodu neofouklo :mrgreen: :mrgreen: Budu se těšit na další zprávy od Tebe :-) :srdce:
Sumaya píše:
jeee tak to je super :kytka: Neboj, to dopadne dobře, fazolka se tam má určitě dobře a jen tak se tě nepustí :-) Tak pak dej vědět co u dr. :-) Jsi mi zlepšila náladu :hug: Dám vědět a ty také :kytka:

Tak co? :-) Jo venku začala být pořádná zima. No právě..záleží to na ochotě sestřiček. Kdybych ji neřekla, že chci preventivní stěry, že asi na mě něco leze, tak by mě nevzala a ještě jsem jí řekla, že chci na utz jestli tam mám nějaký folíky, tak se mě zeptala a vy se snažíte? Tak říkám, že jo,..no hledala volné místo, nakonec mě někam dopsala, ale je tam fakt plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí