// na ovu testu...

• Fotoalbum (29)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1162
11.1.11 17:49

Sumayo - já byla na UTZ 12.DC a folikul byl jen 11 mm, takže mi řekla, že budˇ vůbec nepraskne nebo praskne, ale je to prý pak otázka, zda vajíčko bude dobře vyvinuté.
Dle testů 16. a 17.DC ovu nebyla, tak bu´d praskl folikul už před testováním a byl vadný nebo nakonec nepraskne vůbec nebo praskne až te´d někdy a tím pádem se vajíčko stejně neudrží, protože bude luteální fáze moc krátká a vajíčko se spláchne při MS, kterou mívám kolem 28.dne. :-?
Ale dost se upínám na clostilbegyt, který začnu brát v dalším cyklu, i dr. tomu dává dost šancí, pokud je jediným problémem ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
11.1.11 18:59
IvčaIva píše:
Sumayo - já byla na UTZ 12.DC a folikul byl jen 11 mm, takže mi řekla, že budˇ vůbec nepraskne nebo praskne, ale je to prý pak otázka, zda vajíčko bude dobře vyvinuté.
Dle testů 16. a 17.DC ovu nebyla, tak bu´d praskl folikul už před testováním a byl vadný nebo nakonec nepraskne vůbec nebo praskne až te´d někdy a tím pádem se vajíčko stejně neudrží, protože bude luteální fáze moc krátká a vajíčko se spláchne při MS, kterou mívám kolem 28.dne. :-?
Ale dost se upínám na clostilbegyt, který začnu brát v dalším cyklu, i dr. tomu dává dost šancí, pokud je jediným problémem ovulace.

To je možný, že nevyrostlo a zaniklo. Já to budu mít asi taky tak, nezjistila jsem ovulaci na testech a to jsem dělala od 11-17DC a nic. Ty poslední 2 testy z 18-19 DC ani nepočítám, ty jsem dělala pozdě, tedy po 8 hod večer, ale stejně tam nic nebylo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.1.11 16:16

Vodolejko..koukni na mý testy…jsou k ničemu :zed: Myslím tím, že já je mám negativní :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.11 16:59

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat,co to znamená,když mám na ovulačním testu tu čárku,která se má obejvit silnější než tu kontrolní?Že dneska probíhá ovulace?nebo jak to mám chápat?včera jsem začla s ovulačním testem a včera ta čárka byla o dost slabší a dnes je takhle silná,do toho dnes bolení břicha a silný výtok,ještě budu testovat zítra,a i podle MS mi to vychází,že včera byla přesně půlka cyklu,kdy jsem měla začít testovat,díky za odpověďi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.1.11 17:01

sumayo, vložila jsem ti k fotce komentář:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.1.11 17:15
RollerGirl píše:
Ahoj holky,chtěla bych se zeptat,co to znamená,když mám na ovulačním testu tu čárku,která se má obejvit silnější než tu kontrolní?Že dneska probíhá ovulace?nebo jak to mám chápat?včera jsem začla s ovulačním testem a včera ta čárka byla o dost slabší a dnes je takhle silná,do toho dnes bolení břicha a silný výtok,ještě budu testovat zítra,a i podle MS mi to vychází,že včera byla přesně půlka cyklu,kdy jsem měla začít testovat,díky za odpověďi

Tak pokud dnes je silná jako kontrolní, tak ovu proběhne nějak do 24 hodin ne? :-) MYslím, že to tak je, kdyžtak mě opravte. Prostě když se objeví, tak je nejlepší čas na tulení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.11 17:17

No ona je právě ta čárka silnější než na ta kontrolní tak to právě nechápu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.1.11 18:17
RollerGirl píše:
No ona je právě ta čárka silnější než na ta kontrolní tak to právě nechápu???

Tak to je ještě lepší ne? U testů je psané, že čárka by měla být stejně silná nebo silnější :-)..asi záleží kolik máš LH hormonu, někdo má mín, někdo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.11 19:31

No a když už jsem měla tu čárku i včera ale byla slabší tak už dneska ta ovulace probíhá?nebo jak to je?já tomu fakt nerozumím,ještě budu testovat i zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.1.11 19:37

Sumayo, já myslím,že ten 14. den to bylo nejsilnější…ale ty duchové, to je fakt zvláštní…ale taky by to chtělo asi zkusit třeba i jinou značku ovu testů příště, abys měla srovnání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.1.11 19:47
RollerGirl píše:
No a když už jsem měla tu čárku i včera ale byla slabší tak už dneska ta ovulace probíhá?nebo jak to je?já tomu fakt nerozumím,ještě budu testovat i zítra

Zkus testnout i zítra a uvidíš :-) JEstli bude slabší, tak ovu byla dneska. Někdo má silnější 2 dny po sobě a někdo 1 den. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.1.11 19:52
vodolejka píše:
Sumayo, já myslím,že ten 14. den to bylo nejsilnější…ale ty duchové, to je fakt zvláštní…ale taky by to chtělo asi zkusit třeba i jinou značku ovu testů příště, abys měla srovnání :think:

Asi jo. Tyto mám normálně z lékárny a u nich je psaný, že jsou kvalitní, ale nevím. Zkusím teda sehnat jiný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.1.11 19:57

já měla rapiclear, ale nic moc…taky si příště koupim jiný…teď jsem se vybavila těhu testama, mám mamatest10 (ale nějakou novinku), For You Comfort - ty jsem objednala (mají citlivost od 20) a pak mám Gravitest.

Někdo tady na emiminu chválil ovu testy For you, tak když to nevyjede, objednám si je v lékárně, protože i těhotesty od nich vypadají dobře… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.1.11 19:59

jak tam vkládáte odkaz na text toho, komu odpovídáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.1.11 20:52
vodolejka píše:
jak tam vkládáte odkaz na text toho, komu odpovídáte?

Ten text..to místo odpovědi dáš citovat :-) Taky mě to trochu trvalo, než jsem na to přišla :-) Zkus to. Třeba i na zkoušku :-D
Tak zkusím ty for you..díky. Budu jich potřebovat tak 12 nebo 14 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital