Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snažilko, aha
Tak oc držím pěsti, ať to vyde co nejdříve. Já si říkala že by to bylo úžasné, kdyby to vyšlo pod stromeček a ono to vyšlo, nevěřila jsem tomu celé ráno
Určtiě se taky co nevidět dočkáš, tehdy kdy to budeš nejméně čekat, třeba jako Kikulka - měla chřipajznu a ani nevěděla jestli je má snažit a vyšlo to ![]()
Přesně tak
i přes chřipku a lítající BT se nám to povedlo a teď už mám na testíku skoro stejně silný čárečky
dneska se budu objednávat k Dr. tak uvidím kdy mě vezme a jestli bude všechno v pořádku…
Tak jak se máte holky? Co novýho? Já jsem tu dlouho nebyla, protože jsme už přestěhovaný a zatím bez internetu, ale všechno v pohodě ![]()
Mifinko, chtěla jsem se tě zeptat, jestli pociťuješ nějaký nevolnosti? Mě už začíná být dost zle ![]()
Kikulko -
tak to je bezva.. ¨když se budeš objednávat, tak se objednej raději až když bude vidět srdíčko, je to hrozné čekání, ale dříve to nemá cenu, ještě tě postraší… Já jsem byla poprvé objednaná na 7tt ale i tak jsem šla kvůli krvácení v 5+4tt aa srdíčko vidt nebylo, to byl hrozný týden pln strachu fakt..
Jinak mám přes hrudník téměř 90cm
(měla jsem tak 82) hihi No a špatně mi je občas ale nezvracím naštěstí. Prsa mě pořád bolí a ty bolesti kyčlí už ustoupily. A břicho mě bolí jen zřídka. Ze začátku bolelo pořád jako na MS, teď už méně..
A kde jste se stěhovali?
Mifinko - já bych klidně počkala, ale mám hrozný nevolnosti a nemůžu z toho ani spát, tak si tam raději dojdu co nejdřív, aby mi na to když tak něco napsal a kouknul se, jestli je všechno v pořádku, abych mohla aspoň něco existovat a konečně se trochu najedla ![]()
Ahoj Mifinko, už 4. den mám ovu test stejně pozitivní, nevím, jestli to neměří špatně ![]()
Posílám moje ovu testíky. Měla jsem asi začít testovat už 11 DC
, teď už jsou testy dost vyschlé a ten poslední je nejvíc výrazný, protože je z dneška.
Kikulko, na kdy ses objednala k doktorce? Určitě to bude všechno v pořádku
Gratuluju k mimísku ![]()
Snažilko - a v kolik hodin měříš? Vypadají fakt stejně..
Tak to bych se tulila každý den ![]()
Kikullka píše:
Mifinko - já bych klidně počkala, ale mám hrozný nevolnosti a nemůžu z toho ani spát, tak si tam raději dojdu co nejdřív, aby mi na to když tak něco napsal a kouknul se, jestli je všechno v pořádku, abych mohla aspoň něco existovat a konečně se trochu najedla
Tak to jo, pokud ti je špatně, tak raději ať ti dá nemocenskou nebo tak něco…
Test si dělám vždy mezi 12-13h. Myslela jsem, že test bývá pozitivní jen třeba 2 dny. Ten 13 DC nemám fotku, ale byl negativní.
jinak je pořád pozitivní..
Snažilko - testuj dál, možná že později bude ještě intenzivnější, někdo má // pozitivní když je / ještě silnější než ta controlní a někdo má lehce silnější tu testovací a taky je to pozitivní. Testuj dokud to nebude úplně slabé…
Já vždycky testovala kolem 17h a když byly // tak jsem testovala 2× denně, ale to nemusíš..
Mifinka - tady ty testy, co mám, se můžou testovat už od 8h,tak snad to 1× stačí
Pořád myslím na to, co jsi psala, že jsi otehotněla ten 17DC a pak jsi testy měla taky pozitivní
…
Snažilko - já už testovala pak jen jednou a ten poslední byl negativní, dál jsem netestovala, protože už došli testy
Tak snad to vyjde.. Ale co je jisté, že OVU je, protože jsou // teď by jste to měli ještě pojistit další den po // to je prý OVU, já jsem se asi ptala, ale BT neměříš? Podle toho bys to poznala určitě ještě když testuješ ![]()
Mifinko, ale testovala jsi pak až do 20 DC, nebo ne? (je to tak na tvé fotce:-)a ten 17DC vám to vyšlo, že? Aspoň jsem to tak pochopila… Já BT neměřím, tento měsíc už to asi nemá ani cenu..máš i tak dost často zvýšenou teplotu, tak nevím, jestli to má u mě smysl..Ve středu ju na ultrazvuk foliku, jsu zvědavá, co mi řekne doktor, podle něj mám mít ovu až nejdřív ve st-čt… ![]()
Ahoj Holky,
Tak testuju, testuju, včera jsem byla 14DC a OVU test //a čárka tmavší, než testovací
, dnes byly taky //čárky, ale ta druhá o malinko světlejší, ale stále //
.BT byla v sobotu 37st.,v neděli 36,7 a dnes 36,7.Tak já nevím, pááč měřím BT první měsíc, poradíte??? ![]()
Břicho mě dneska bolí, včera jsme na to vlítli
, musíme i dnes, sice nevím, jak si to užiju s bolavým bříškem
,člověk „pracuje“ na miminku a přitom to bolí ![]()
Když jsem minulý měsíc testovala, tak jsem měla 3testy, na prvním byla slabá čárka, na druhém dvě čárky jak hrom a na třetím opět slabá a pak už negativní.
U Snažilky je zvláštní tolik dní //čárky, ale asi to může být, to bych se asi taky tulila každý den, nebo ob den určitě ![]()
Tak se mějte fajn, opatrujte se a písněte,ju???
Papa
![]()