Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Dustýnko - budu se těšit na // teď se to zase jedné kočce po neuvěřitelné době, myslím že má za sebou i 2 IVF povedlo přirozeně!!!! No to je důkaz že všechno jde!
![]()
Ivčo - Třeba nebude problém ani tam, to by bylo nej, protože chlapi to neradi slyší, že je problém na jejich straně. Mám spoustu kamarádek, kterým to dlouho nešlo ale po lékařských pomocích, jak píšeš, hormony, nebo laparoskopie - profuk vejcovodů nebo tak nějak, určtě se taky dočkáte
![]()
Já jsem pila a vlastně ještě piju čaj Gravozen a pije ho i ta kamarádka co včera testovala a měla //
Kamarádce se to povedlo po roce snažení s čajíkem hned první měsíc
tak možná na tm něco bude ![]()
Jinak já jsem dneska měla trochu napilno, vařila jsem samé mňamky a teď jdu zase odpočívat
Trochu mě pobolívá břicho, ale snad je to dobré znamení ![]()
Hezký den holky,
Jak pak se dneska máte? mě přepadla chřipka, tak doufám, že se mi brzo podaří dostat domů do postele a to zrovna, když mám mít ovulaci každým dnem zbláznila se mi kvůli tomu i BT, dneska stoupla z 36,5 na 37,2 ach jo… tak teď nevím, jestli se máme vůbec nějak snažit nebo to nechat na příští měsíc
Ahoj Holky,
Tak já mám ode dneška dovolenou ![]()
Ještě aby se to počasí tady na Liberecku umoudřilo, a bude to OK ![]()
Jinak u mě zatím nic nového, stále čekám a pozoruji nějaké těhu příznaky, ale asi je ještě brzy ![]()
Vánoční výzdoba je hotová, i se stromečkem
,
páááni a za týden Ježíííšek???
Holky držte se, hlavně všechen ten shon ve zdraví přežijte a kdyby byla u některé z Vás změna, pište ![]()
Zdraví Vás Dustýnka
![]()
ahojky tak to si rada ze mas vsechno hotove.ja jdu akorad zehlit vyzdobu mam take hotovou.a stromecek udelame pristi tyden.zitra jedem s brouckem do Prahy na vanocni trhy do ikei a ve tri hodiny jdem na muzikal deti raje.tak jsme zvedavi jake to bude.jinat delam si ovu testiky a az budou dve carky tak na to vlitnem tak nam drzte palecky.
Ahoj holky
Kikulko - no jasně že jo, kamarádka si myslela že z toh onic nebude, když měla chripajznu a bylo ![]()
Dustýnko - neměj strach, já neměla žádné těhu příznaky, fakt nic. Možná až ten 28DC jsem byla nějaká ubulená, ale krom toho vůbec nic! A kdy budeš testovat? ![]()
Prcku - tak tfuj tfuj tfuj ať to konečně vyjde
//
Ani nevím jestli jsem vám psala, že už máme srdíčko??
Viděla jsem toho piškvorka jak má přes celé tělo hlavně srdíčko, které krásně bušilo!
Prý je zatím vše v pořádku a na další KO jdu 4.1.
Ale zato teď je mi fakt špatně, jako po opici, nebyla jse
ale fuj fuj jakoby se mi chtělo, nechce se mi nic dělat dokud to nepřejde ![]()
Mifinko, moc moc gratuluju , buď hlavně opatrná,ať je mrňousek v pořádku ![]()
Jinak já jsem dnes 27DC, MS mám mít v úterý…, nic extra necítím, jen mě pobolívá břicho, jako když to mám dostat.
Testovat zatím asi nemá cenu, byla bych zklamaná, kdyby byl testík negativní a jako že by teď určitě byl
…Počkám po víkendu, dneska máme večírek z práce, tak nevím, jestli mám úplně abstinovat
, je pravda, že miminko prvních 12týdnů žije ze žloutkového vaku, ale přeci jen má člověk výčitky, kdyby už tam zárodeček byl
.
Co myslíš Mifi???
Kikulko, přeju ti brzké uzdravení a pokud nebereš vyloženě silná ATB, tak bych se rozhodně nebála ![]()
Ona příroda to stejně zařídí tak, jak to má být, na ní jsme krátké ![]()
Prcku, to víš, že jsem ráda, že už mám jakž takž hotovo,ještě zabalit dárečky
.
Napiš, jaký byl muzikál ju?? A testuj, testuj, já budu po neděli těhu test ![]()
Nám snažilkám a čekatelkám držím palečky
, a pište, co je nového
![]()
Ahoj holky ![]()
Děkuju za podporu
ovu testíky poctivě dělám i si tentokrát měřím teplotu. Zatím se drží hezky dole a ovu bych měla mít dneska, tak i přes chřipku se tulíme a snad to tentokrát vyjde
Jen mi jednou při měření BT vyskočila teplota na 37,2, ale pak se zase svezla do normálu a dneska ráno byla 36,4 tak snad zítra trochu povyleze, abych si byla jistá, že ovulka proběhla.
A jak se jinak máte v předvánoční náladě?
Mifinko tak to je úžasný
moc moc ti to přeju a gratuluju
dávej na sebe pozor a hezky odpočívej
Kikulko - tak to je dobře, že jsi to nevzdala ![]()
Dustýnko - tak to jsem zvědavá
Jo a mě taky jen pobolívalo břicho, to mi zůstalo do teď a k tomu je mi fakt šoufl.. Ještě jsem ne:poblion: ale nevím co je horší.. Ani nevím co na to funguje… Došla už i cola ![]()
Jinak děkuji, budu se opatrovat jak to jde ![]()
Dustýnko, bacha na to, ze žloutkového vaku žije zárodek jen 5 týdnů, ne 12!!! Taky to právě řeším, samé večírky, na testování je brzy, tak jsem právě pátrala, kdyby náhodou, jak to s tím samostatným oběhem plodu je… Každopádně rodinné akce objíždíme autem, budu řídit, takže si dám deci na přípitek a je to vyřízeno
Silvestra snad už budu vědět, bu´d přijde MS
nebo budu testovat ![]()
Jinak v pátek jsem odvezla vzorek na spermiogram - bylo to fajn, mrzlo, uvázala jsem si lahvičku šálou kolem pasu a krááásně mně to celou cestu ohřívalo
Výsledek do týdne, ty by vyšlo na Štědrý den, budu volat k dr. ve středu (snad nemá už dovolenou
), kdyby už výsledky byly, chci vědět, na čem jsme a případně hned po Novém roce řešit vše dál.
Měřín dál Bt, mám ji kolem 37 st., ale jsem dnes 23.DC a už jsem celá nafouklá a pobolívá mně u levého vaječníku, takže MS čekám kolem toho 28.DC, pokud ne, testuju kvůli výše zmíněným plánovaným pijatykám ![]()
Mifi, achjo, ta mrcha dorazila o den dřív ![]()
Ale snad se nám to povede příště, jak jsem psala, již 2krát nám to vyšlo vždy do třech měsíců, teď to byl 2 cyklus, tak snad do třetice všeho dobrého
Ale myslali jsme, že budou o to hezčí vánoce, ale co naděláme… ![]()
Musíme se snažit dál, je nás hodně, čekatelek a snažilek ![]()
A jak je tobě??Doufám, že je vše OK.Fakt ti tak závidím, opatruj se, tak zatím papa a ozvi se
![]()
Dustýnko -
mrzí mě to, ale hlavu vzhůru, povede se určitě přiště!!
Moc moc Ti to přeju! Já taky ještě nemám to nejhorší za sebou
Budu na tebe myslet, aby se to co nejdříve povedlo…
Ivčo - tak teď držíme tobě ![]()
Mifinko, já vím, musíme být silné…, ale teď jsem právě nasr..á
, na tu mrchu, bolí mě břicho
, tak jsem se objednala na gyndu,( na leden), na preventivní prohlídku,jsem zvědavá, co mi pan doktor řekne, je mi záhadou, že teď po té revizi mám cykly 32dní, 30 dní a ted 29dní, aby se v tom
vyznal.
A snažíme se 2měsíc, před tím jsem to měla přesně po 31dnech…
To, abych si dělala ovu testy už od 12dne až nevím kam
.......
Tak ted se nemusím alespoň omezovat, co se přípitků týče, ale na netu jsem spočítala, že podle Jonáše mám plodný den právě na Silvestra
, to se s miláčkem opijem a bude mrňousek, spousta mých kamarádek počali mimi po nějaké akci, něco na tom bude.Mám kamarádku-kolegyni z branže
,a ta pracovala 40let na porodnici, tak mi říkala, že někdy je lepší, když se ten pár uvolní, něco vypije a
na to ![]()
Tak si z toho asi vezmu příklad- právě na toho Silvestra, co holky???
![]()
Ivčo, tak jak Mifi píše, jsi na řadě, moc, moc držím palečky a děkuji za info o žl.vaku, vidíš a mě nědko říkal, že je živeno celých 12týdnů.
Kikulko a co ty?? Jak je?? Je něco nového?
Prcku, jak bylo v divadle???
Tak pište,pište
![]()
![]()
Holky, díky za podporu a naloženou „zodpovědnost“ ![]()
Budu se snažit nezkalmat
, ale nevím nevím, jsem už pesimista, vidím to spíš na brzkou MS.
Co jinak? Máte napečeno, nakoupené a zabalené dárky? My už jsme se s přítelem stihli dnes chytnout kvůli vánoční oslavě s částí jeho rodiny - večírek po každý rok nudný, kuchařské experimenty k večeři na
, tak jsem poté, co jsem se dozvěděla, že letos budou telecí řízky prohlásila, že jíst je nebudu, pít ostatně taky nebudu a dívat se celý večer na ostatní, jak si vzájemně po stromkem vyměňují mýdla nemám zájem, tak a´t jede sám a přespí do druhého dne, že chci mít doma klid. No, takže od rána u nás super nálada, hlavně z mé strany!
Ach jooooo, jak já se těším na mimi! Když mně někdo nas…, vezmu kočár a půjdu se uklidnit do lesa
.