// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
828
8.12.10 09:06

ahoj mifi.tak me skolika nejaka chripka boli me uplne vsechno a je mi spatne jak se mas.ms se pekne rozjela.tekze zas nic a bude dalsi snazilkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
11.12.10 13:10

ahoj.kdepak jste vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.12.10 14:24

Ahoj holky,
chtěla jsem se Vás zeptat, zda se ovulace počítá ode dne pozitivního OVU testu??
Taky se snažíme a měla jsem pozitivní test 14den cyklu.
Moc Vám děkuju za odpověď, papa a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
11.12.10 15:30

Dustýnko - no je na to spoustu názorů, já si myslím, že pokud máš pozitivní ovu test (stejně silné // nebo testovací je silnější než kontrolní) tak ovu by měla nastat na 24h +- ale já jsem to tak udělala, testovala jsem dále, další 2 dny po // jsem měla negativní OVU a 3 den zse // a tentokrát silnější. Tak jsem jsme si to pro jistotu pojistili. Myslím že je nejlepší když si k tomu měříš BT a to tě ujistí ky OVU byla (poovu je náhlý vzestup BT o 0,3 st.C tak tím jsem se ujistila že ovu u mě byla 17DC (ty první //) složité že? No nejlepší je to v době // dělat každý den a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
11.12.10 15:31

Prcku jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
11.12.10 15:48

ahoj mifi uz mi je lip akorad trochu kasel.jinak to jde a co ty jak se mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
11.12.10 15:56

No nic moc :oops: ve čtvretk jsem začala krvácet sice jen trochu, ale tím pádem jsem letěla k dr. v práci (pracuji nemocnici) na UZ bylo vše ok, prý 6tt no a v pátek jsem byla znova (tenokrát u své dr) a ta mimi nemohla najít, po dlouhých 5 minutách ho našla a prý je to tak 5+4tt tak nevím. No podle OVU by to mělo být 5+5 tak snad jevše ok, dostala jsem hormony a nemocenskou a musím ležet a maxximálně můžu prej epit cukroví. Uvidíme příští týden ve čtvrtek :oops: Asi se nedočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
11.12.10 16:03

tak hlavne ze je to vse v poradku.musis se vic setit,ted kdyz budes doma tak si odpocines.a jaky hormony si dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.12.10 16:14

Mifnko-děkuju za odpověď.Je pravda, že jsem si dělala testy 3.Tzn. 13,14,a 15den cyklu a nejsilnější dvě// byly právě ten 14den.Poznala jsem to také na sobě, šílená bolest břicha.Mám velký strach,aby se vše povedlo, v lednu 2010jsem byla mimoděložně a v červenci 2010 zamlklé těhotenství a následná revize :cry:
Jinak už mám 2krásné děti, ale mám nového partnera, a miminko si moc přejem. Četla jsem také tvůj příběh a gratuluju a držím palečky, jsou to nervy, viď????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
11.12.10 16:32

Prcku - jj dala mi dufaston nebo tak nějak, je to progesteron myslím na udržení těhu…

Dustýnko - tak to je mi líto, musím t být hrozné, vím že se to stává často, ale nechci to taky zažít, určitě je lepší když by mělo být mimi nemocné, ale i tak to musí bolet.. Ale když má krásné 2 děti, tak máš alespoň 2 jistné miláčy :srdce: A já bych raději testovlala víckrát. Třeba se to povedlo, když tě bolelo břicho :palec: Držím pěsti aby to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.12.10 16:49

Mifinko- děkuju moc, s miláčkem se tulíme obden, :hug: poradila mi to kamarádka a také jim vyšla holčička, tak snad jsme se trefili:-)
MS čekám před vánocema- 21.12., mohl by to být krásný dárek pod stromeček:-)
Moc ti držím palečky a vůbec všem ,které jste tady,ať vám vše vyjde :palec:
Ozvu se,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
11.12.10 16:50

tak snad to ted bude v pohode a pomuze ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
11.12.10 17:23

Ahoj, mám „drobný“ dotaz :mrgreen: 12.DC a 13.DC mi vyšel pozitivní ovul. test, dnes už jsem netestovala, testovací čárky oba dny byly o dost silnější a tmavší než kontrolní. Moje dilema ovšem je:
1. čárky, i ta kontrolní se ukázaly oba dny až po cca 10 min., ne po 5 min., jak udává výrobce (testy jsou kazetové, myslím, že zn. Your days nebo tak nějak) - je test i tak o.k.?
2. moc mi k ovu testům nesedí BT, mám ji už od skončení MS mezi 36,3 a 36,5 a teoreticky by už dnes, 14.DC. měla vystoupat výš, tak jako minulý cyklus - je možné, že ovulaci mám až dnes a teplota vyletí až další dny?
Jinak z října mám 13.DC potvrzenou ovulaci na UTZ i hormonální profil byl o.k. , břicho mně trochu pobolívá, čípek trošinku kratší a trošinku měkčí a otevřenější (ale co jsem si všimla, moc se mi po dobu cyklu nemění, je u otvoru pozoruju mírné změny, ale fakt těžko říct, aby to není jen sugesce), hlen mám už asi 3 dny, dnes je ho ale málo. Jen ta nestoupající teplota mi k tomu nepasuje. Poradíte, které příznaky jsou směrodatné a kdy byla ovulace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
11.12.10 19:18

Ivčo - no a máš nějaký graf, kde si BT zaznamenáváš? Já jsem si OVU v podstatě potvrdila podle BT, třeba plodný hlen jsem absolutně nenašla, takže podle toho bych to rozhodně nepoznala a i tak břicho mě pobolívalo tak co 2. den :nevim:
Jinak minulý měsíc (před těhu) jsem měřila taky se stějným OVU testem a myslím že jsou dobré, porovnej to i když jsou „suché“ a trochu vybledlé.
Posílám mojí fotku co mi nakonec vyšly podle BT to byl 17DC, ale podle testů by to byl 20DC jenže mi psala jedna kamarádka, že prej existuje případ, kdy žena otěotní tak po několikati dnech se ovu znova vybarví tak prý proto je // silnější i později

Máš fotku těch testů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
11.12.10 19:37

Foto testů nemám, říkala jsem si,že po 2 dnech už jsou 100% neprůkazné-ale čárky tmavé „jak sviňa“ tam byly,to je fakt!Jen ta Bt mi nahoru neleze a neleze, pořád se, už od MS drží mezi 36,3 a 36,5,ale třeba ještě zítra povyskočí, minule se mi šplhala nahoru taky 3 dny.Osobně beru ale za spolehlivější metodu testy a taky jsme je s přítelem patřičně „posichrovali“, tak aspoň můžu říct, že pro potencionální mimčo jsem tento měsíc udělala maximum :lol: a navíc, co o víkendu, v zimě a za sněhových přeháněk má člověk doma dělat, že? :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí