Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, musím se s velikánskou radostí pochlubit
Jupííííí jsou tam // Pořád tomu nevěřím ![]()
Doufám že to vše dtáhnu až do konce a všem ostatním snažilenkám přeji co nejdříve //
Mifinka píše:
Holky, musím se s velikánskou radostí pochlubitJupííííí jsou tam // Pořád tomu nevěřím
Doufám že to vše dtáhnu až do konce a všem ostatním snažilenkám přeji co nejdříve //
To ti moc moc moc gratuluju
musí to být úplně nejlepší pocit na světě a moc ti držím palečky, aby všechno probíhala tak jak má
.
Já jsem dneska 6CPO a už několik dní mě bolí bříško a občas mám žaludek jak na vodě… a dneska na mě padla nějaká deprese
nevím jestli bych vůbec mohla být těhu nebo ne.
Kukilko - děkuji moc ![]()
Já jsem zřejmě podle ovu testu 13DPO a krom pobolívání nebo spíše tlaku v podbříšku necítím nic ani prsa ani bradavky nic. Jo možná jsem trochu přecitlivělá. Včera mi jeden pacient vyprávěl o své andulce, jak byla svělá a že umřela a mě to rozbrečelo a pak ještě mě včera pokousla křeček a taky jsem bulela proč to udělal ![]()
Jinak 6DPO je myslím brzy, ještě vydrž, to čekání je nekonečné, proto jsem to nevydržela a těstla už dnes i když jsem minulý měsíc měla 44dní cyklu. Držím pěsti..
To vůbec nemáš zač
moc ti to přeju, abys měla krásný a zdravý miminko ![]()
Asi fakt budu muset být trpělivá, jen je to těžký. Ms by měla přijít 4.12. tak den předtím zkusím testnout a uvidím, v podbřišku mě pobolívá, cítím takový tlak, hodně mě tam píchá třeba když se protahuju, tak nevím
ale musím přece doufat, že nám to snaženíčko vyšlo jako tobě ![]()
Kikulko - jsi hodná děkuji, určitě to vyjde i Tobě - moc Ti to přeji
Vždycky jsem si říkala že na ulicích potkávám tolik maminek s kočárkama, tak jsem jsem si říkala že to přeci není nemožné
A jak dlouho se snažíte?
Já jsem se snažila dělat úplně všechno co se dalo. Když to první měsíc nevyšlo jen tak, tak jsem si druhý měsíc koupila čaj Gravozen (na otěhotnění a na udržení plodu) a pila ho poctivě 3× denně (s odporem, protože mě z bylinek natahuje), koupila jsem si vitamíny femibion + zvlášť kyselinu listovou, nakoupila ovu testy, měřila BT, a v práci jsem cvičila se všemi pacienty abych vše připravila tak jak má být ![]()
Snažíme se teď třetí měsíc, první to byl takovej, že jsme nevěděli co by a teď ten třetí, jsem si dělala ovu testy, co mi krásně vyšli na polovinu cyklu, tak jsme se snažili. Ještě papám listovku a koupila jsem si sirup Femigard. Jen mě vadí, to čekání, že nevím na čem jsem
žádné příznaky, kromě toho bolení bříška na sobě necítím… Tak nezbývá nic jiného než doufat ![]()
Kikulko - Možná že Tě to chce překvapit
Ale to čekání je dlouuuhé já vím
Tak vydrž a určitě pisni ![]()
Ahoj Mifinko ![]()
tak jak se ti daři? U mě nic novýho, pořád občas pobolívání v podbřišku, jen mě trochu děsí, že mám břicho dost nafouklý, ale stále se držím, abych si hned ráno neudělala testík a chtěla bych to zkusit ještě pár dní vydržet, ale s blížícím se termínem, kdy má přijít ms si myslím, že z toho nic nebude
tak se i trochu bojím testnout ![]()
Ahoj Kikulko - neboj, měla jsem stejné pocity.. Ale když nemůžeš vydržet
V těch letních dětičkách co jsem založila je jedna kočka co to zjistila a měla v krvi 36 jedntek hcg ![]()
Mifinka píše:
Ahoj Kikulko - neboj, měla jsem stejné pocity.. Ale když nemůžeš vydržetV těch letních dětičkách co jsem založila je jedna kočka co to zjistila a měla v krvi 36 jedntek hcg
Jo, to jsem četla… Je to štěstí, že to zjistí takhle brzo, ale já se obávám, že takové štěstí mít nebudu
dneska už hodně začínám pochybovat, že by to mohlo vyjít ![]()
Kiki - Možná je lepší myslet, že to nevyjde a ono Tě to pak mile překvapí, když to vyjde
Najdi si něco co Tě zabaví, já jsem teď byla s hafanem
Kolik že ještě dní?
Mifinka píše:
Kiki - Možná je lepší myslet, že to nevyjde a ono Tě to pak mile překvapí, když to vyjdeNajdi si něco co Tě zabaví, já jsem teď byla s hafanem
Kolik že ještě dní?
Už i pomalu začnu péct cukroví, jenom abych přišla na jiné myšlenky, nebo už nevím
ms má dorazit teď v sobotu, dneska jsem 9DPO
Aha tak to by možná ten citlivý testík mohl detekovat úplně slabounce ![]()
Ale něco dobrého upeč, to je fajn nápad
![]()
Mifinka píše:
Aha tak to by možná ten citlivý testík mohl detekovat úplně slabounce
Ale něco dobrého upeč, to je fajn nápad![]()
Prosím tě, než ti vyšel pozitivní testík, měla jsem nějak ztvrdlý bříško? přítel mi říká, že mám břicho, jako kdybych vyšla z posilovny a to nikdy nemívám ![]()
Kiki - No měla, já ho mám tvrdé pořád
Je žertuju, ale minulou neděli toho 21.11. jsem myslela že prasknu a když jsem řídila, tak mě ten pas nějak tlačil, ale (musím se smát) to bylo možná tou sobotní zelňačkou ![]()