Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
romi, no to uz Ti neviem presne povedat kedy bola. ale ovulacia nastava 12-48 hodin po poslednom pozitivnom ovu teste.
ale neboj, spermie dokazu vydrzat aj tri dni ![]()
Soldi, testovala jsem tedy ještě jednou (kolem 12,30 odpol.), tak přikládám foto, myslím že už to není ono (chci říct že myslím že už je po.. Opravdu testuji poprvé, ale když byby obě stejně silné večer, tak to přeci něco znamená né? Ona ta fotka není to pravé a navíc je to už zaschlé. Těžko říct ![]()
Anastazie - fotečky super
a to „r“ známená ráno?
mifi, ale ten vecerny nebol uplne pozitivny ![]()
ta druha musi byt vyrazne rovnaka alebo silnejsia, takmer nestaci.
je mozne, ze ovu bola. ale nie je to iste.
nevadi, vsak ak sa nepodari teraz, tak buduci cyklus budes vediet ako na to ![]()
Mifinko ano R je ráno a V večer (příp. 1. a 2.), nějak jsem to o testování po 10 hod nezaregistrovala, ale z ranní moči jsem netestovala. A vycházelo mi to vždy.
Uvidíme jak to dopadne, když je tento měsíc tak snad nějaký další
Děkuji všem za reakce..
no, nejlépe v den ovulace
, tedy ten druhý den s dvěma čárkami, ale lepší je už si to pojistit dříve
tedy zhruba 12.den a pak by mělo stačit ob den tedy ten 14.den a mělo by to vyjít, alespoň mě to napoprvé s ovu testy dopadlo
i když to pak nevydrželo ![]()
tak posílám na ukázku ovu testy, jeden, dva dny mám slabou čárku, další tak stejně silné a další je ta jedna už většinou silnější, to by měla být ovu a nám to přesně ten den vyšlo, ale ještě dva dny před jsme to jistili ![]()
soldi píše:
romi, no to uz Ti neviem presne povedat kedy bola. ale ovulacia nastava 12-48 hodin po poslednom pozitivnom ovu teste.ale neboj, spermie dokazu vydrzat aj tri dni
na testech se uvádí 12-48 hodin po dvou stejně silných čárkách (ne tedy až po posledním pozitiv.testu)…tak to vychází zhruba na druhý den po jejich objevení ![]()
no ovu by ti vycházela na 14. den, takže tulení 13. by mělo být v pohodě ![]()
Nainuva píše:
Nene, pokud máš pozitivní ovu test, nastane ovulace do 24-48 hodin. ale tulit se máš nejlépe před ovulací, abys měla jistotu, žes to stihla, neboť vajíčko je oplodněníschopné jen několik hodin. tudíž se tulit začněte u prvního pozitivního testu a ještě bych se tulila den poté. Pokud už dneska nemáte čas, hlavu bych si s tím moc nelámala. Samozřejmě je lepší častější tuleníčko
souhlasím a pokud to vysleduješ tak ještě dva dny před.. ![]()
Romca22 píše:
ahoj holky, koukam ze tady vsechny ovulacnima testema zijete, tak bych vas rada poprosila o vas nazor.
Ted je to prvni mesic co jsem testovala.
zacala jsem 11dc, kdyz 16 dc stale nebyl pozitvni, tak jsem si rekla, ze bud nemam ovulaci a nebo ze jsem koupila spatne testy, ale 20dc me hodne bolel pravy vajecnik a tak jsem se teda testla a byly tam, obe stejne silne. co bylo ty 3 dny pred tim co jsem se netestovala bohuzel nevim, ale jeste 21dc byl pozitvni.
Milovali jsme se pri tom prvnim pozitivnim testu. 20DC, pak uz byl manzel v praci, myslite si, jsme to mohli dobre stihnout?
manzel mel problem v lednu se spg, ale ted posledni dva kontrolni spg uz mel v norme.
dam sem i fotku aby jste to mohly zhodnotit.
dekuji
Romci,drzim palecky ![]()
Holky!!!!!
tady posilam fotecku dalsiho testu, ale uz ne ovulacniho, ale Hcg
po roce a pul snahy jsme na nasly nase vytouzene //
![]()
ted to byl prvni mesic co jsem testovala ovulacnima testama, zjistila ze mam ovulaci az 21DC a hned to zapadlo, takze ja je muzu jen a jen doporucit, kdyby jsme to nevedeli, tak se snazime jen jak nam doporucovali 10-16 DC, teda intenzive
ne ze bysme se na to dalsi dny vyprdli ![]()
vsem moc drzim palce, aby to i vam dopadlo brzo jako v mem pripade
![]()
Romi - tak to je bezvadné!!!
moc gratuluji
Držím pěsti ať je vše v pořádku.. A který den cyklu jsi testovala?
Mifinko, testovala jsem 33DC. presne v ten den mela prijit MS ( mam takhle delsi cyklus). testovala jsem se jen proto, ze mi doma jeden test zustal a ja ho chtela zlikvidovat, po vsech tech testech jsem skoro vubec nedoufala a ona se tam po ani ne minute vybarvila
![]()
styk jsme meli 20DC takze po cca 13 dnech od oplodneni tam byla a moc pekna
![]()
jak jsi na tom ty? drzim palce
Romi - je svělé, že to vyšlo
Já jsem ještě nakonec testla a byla slabší tak předpokládám, že ovu byla no a teď se blížím ke dni testování a modlím se aby to vyšlo…
Koukala jsem na fertilityfriend (nevím jestli víš o jakou stránku jde) a tam jsem našla spoustu grafů, kdy holkám vyšli potitivní těhu těsty už 23 DC, tak jsem to zkusila a pokud tam je druhá / tak je to jen neviditelný stín… Ale spíše ho vidím jen já
počkám ještě dva dny a pak to zkusím znova, jsem nedočkavec ![]()