Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prcku - Tak to klobouk dolů ![]()
Já se citím fajn, občas mě tak popichuje v břiše a asi 3 mám citlivé bradavky jinak nic ![]()
A jak se cítíš ty?
me prave nic neni jen me celej tydeen poboiba aky podbrisek.a dneska rano kdyz jsem vstala a sla na zachod tak me blely taky prsa.ale ted uz zas dobry.
Koukala jsem na grafíky předešlé a zatím jsi nejdelší po ovu ne? Ty jo vypadá to nadějně
Hele myslím že teď by to mělo být vidět i z odpoledního testíku, ale nepřemlouvám… Ráno se budu těšit na výsledek ![]()
tak zatim jsem 9 den po ovulce.jinak divim se ze mam tak vysoky teploy jindy mi to strasne kolisa.no uvidim zitra jestli to prijde kdyz ne tak si test udelam az v utery.
Prcku - 9DPO??? já jsem to spočítala na 13 nebo 14DPO pokud byla ovu ten 16DC, protože já nevím jstli se to počítá už ten den ovu neb až denpo ovu. KAždopádně minimálně 13DPO jsi nebo ne??
ahoj mifi.tak nic z toho nebude.zacala jse spinit a test jsem si taky udelala a byla tam jen jedna carka.ale teplotu jsem rano mela normalne 37.1 tak nevim ale nic mi neni.takze mrcha jedna se zas dostavi.spinenim mi to prave vzdy prichazi
Opravdu? Tak to mě mrzí
To není možný!! Tak ještě vydrž a třeba to bude jen špinění i když ten testík a ani duch tam není?? ![]()
nene nebyl ani duch je to peknej hnus.a spinim takovej hnedej vytok
hmmm
Tak uvidíme, dokud nepřijde… A užíváš nějaké vitamínky? Já užám i před těhu jsem uživala femibion 800, feritin (železo) a zvlášť kys. litovou no a piju ten čajík… a pak leda ty kapky Gynex, nevím jestli jsme se o nich bavily.. Mám je doma a nestačila jsem je ani jednou kapnout, protože jsem se nedočkala MS (naštěstí)
tak ja beru ted ten utrogestan.a kyselinu listovou.uz jsem ji brala predtim tri mesice a ted ji beru zas.pila jsem caj gravozen a vitaminy mam doma mamavit.a stejne nic.apritel ten bere vitamin e
Hm, tak to už jen trpělivost, myslím že více pro to udělat nemůžeš… možná jsem se ptala ale ovu testíky si děláš?
test jsem si delala rovnou rano jak jsem vstalaa byla tam jedna carka
ovulacni test jsem si delala kdyz jsem mela ovulaci a byly am dve carky ale slabsi. a delala jsem si ho trikrak a byly porad dve slabsi
Takže dohromady 3 testy? To musíš dělat celý měsíc nebo ne celý ale alespoň 12 nebo 15 když vůbec nevíš kdy ovu je… Já ji měla až 17 DC a jedna kočka, co nám dnes napsala že je těhu to na začátku vzdávala že asi nemá ovu, protože // nesílí ji měla až 21DC takže to vyšlo. Možná je fajn to mít tímhle potvrzené, protože když už opravdu plánuješ tak je to možná rychlejší a přesnější…