Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno Mifinko,
Jedna špatná zpráva hned po ránu, tak jsem test zkoušela a bohužel vůbec nic
ani ducha jsem tam nevykoukala
takže těhu asi fakt nebudu ![]()
Hezký den
Ahoj Kikulko - to mě mrzí.. Nechci Ti dávat falešné naděje, ale třeba je ještě opravdu brzy.. A jakou citlivost měl ten testík??
Právě, že jsem měla mamatest10 a ty jsou hodně spolehlivý, ale ms mám dostat v sobotu, tak snad je fakt ještě brzo
taky si nechci dávat falešné naděje, pořád mám pocit, že pokud bych těhu byla, tak by se to už ukázalo. Ale břicho mě bolí pořád ![]()
Ještě vydrž a BT měříš? Já jsem tento měsíc měřila a neměla jsem ji bůh ví jak vysokou, tak i podle toho jsem si myslela že nic a jo
Měla jsem okolo 36,7 nebo 36,8 ani jsem nedosáhla 36,9 nebo 37 - vůbec.. A to jsem tu nejnižsí měla 36,3 takže zase nic moc nízko. Kdyžtak ti dám odkaz na grafík ![]()
Mifinka píše:
Ještě vydrž a BT měříš? Já jsem tento měsíc měřila a neměla jsem ji bůh ví jak vysokou, tak i podle toho jsem si myslela že nic a joMěla jsem okolo 36,7 nebo 36,8 ani jsem nedosáhla 36,9 nebo 37 - vůbec.. A to jsem tu nejnižsí měla 36,3 takže zase nic moc nízko. Kdyžtak ti dám odkaz na grafík
Já BT právě neměřím, myslím, že bych z toho pak byla ještě víc ve stresu. Ovulaci na sobě poznám a mám ji pak potvrzenou podle testů, tak se tím nechci zbytečně víc stresovat každý ráno…
ahoj mifi. jsem tu nová ale četla jsem tvůj dotaz na ovulační test. měla bys jich mít asponˇ5 kusů (dají se koupit vsadě) taky jsem je kupovala a stojí zhruba okolo 200 kaček. správně si máš dělat tasty tři dny před ovulačkou (pokud víš kdy ji máš) a hlavně nejlepší čas je kolem té osmé hodˇky .dvě hodiny před tím nepít aby nebyla moč příliš naředěná. pokud tam bdeš mít dvě silné // tak je positivní. -nebo testovací bude silnější než kontrolní tak je stále positivní. nesmí být testovcí slabší pak už je negativní.dělám to takhle už tři měsíce.zkus si taky měřit hned ráno bazalní teplotu pochvě nebo konečníku než vstaneš s postele (tak teplomer mít u sebe)a zapisovat.já jsem díky tomu otěhotněla hned ,jednou poprvé a druhé sice až na podruhé protože se mi posunula ovulka ale se špatným koncem po 20tt.
Ahoj kikulko. jsem tu nová ale na těhu test je brzy. Mama test je sice spolehliví taky nic jiného nekupuji ale osvědčilo semi počkat až opravdu do 1 dne vynechané menzes. Mě těhu potvrdil až dokonce 6 dní po vynechání u prvního mimi .U druhého to bylo 1den před menzes.Hodně záleží na hladině hcg.
Prášice, děkuji za vyčerpávající rady
Snad už je nebudu potřebovat, 26.11. mi vyšly // na těhu testíku
tak doufám že se bobišek udrží a poroste tak jak má ![]()
Dobré ráno ![]()
prášice opravdu bylo na testování asi moc brzo, ms má dorazit v sobotu tak do té doby počkám, nebo minimálně do pátku
uvidím jak moc budu netrpělivá.
Mifinko prosím tě, poslala bys mi teda odkaz na tvůj grafík BT?
já si akorát zkouším měřit teplotu poslední týden a dva dny klesla na 36,9 a teď je opět 37,1 tak snad to něco znamená i když měřím takhle chvíli ![]()
Přeju hezký den ![]()
ahojky devcata jsem tu nova a asi patrim spis sem nez ke snazilkam 2010.s pritelem se snazime o miminko uz rok a stale nic.bt si merim 4 mesice.a ted v listopadu jsem poprve vyzkousela ovu test byly tam dve carky ale slabsi.skousela jsem ten tes 4 dny zasebou a byl i sex sle stejne si myslim ze to zas nevyslo.muj dr mi dal hormony takze beru utrogesten mam ho na pul roku ted ho beru druhy mesic vzdy 16dc jeden dene po dobu deseti dnu.tak snaed pomuze.
tak to z celého srdce gratuluji!!!!!! Já se snažím celé tři měsíce a zatím nic .tedˇmám 10.12. termín menzes tak musím počkat jestli se už zadařilo nebo ne. Teda já jsem štˇastná za tebe že je tady konečně nějaká super zpráva.Držím palečky atˇti to vydrží!!!!!!! GRATULUJU
Ahojky holky ![]()
Prcku - vítej
určitě kupuj i ovu testíky, já jsem to tak vyřešila protože jsme se bohužel nemohli tulut co 2 dny jak se doporučuje, tak jsem chtěla přesně vědět kdy mám ovu a vyšlo to 2. měsíc
Nejlepší je když víš jak dlouhý máš cyklus, já měla ten první cyklus ovu 13 nebo 14 den a ten druhý 17DC takže docela rozdíl a podle BT se pak utvrdíš kdy vlastně byla
Myslím že není možný aby to jednou nevyšlo.
Prášice - tak budu držet pěsti ať se přidáš k nám do letních dětiček 2011
A kdy budeš testovat?
Jinak vám děkuji za gratulace
snad vše spolu zdárně dotáhneme do konce ![]()
testovat budu až toho 11.11. pokud mi ta mrcha nedorazí už 10 na termín ,nebo max.jeden den před. no uvidíme jak to dopadne ale moc tomu šance nedávám .tělo si dělá co chce .do ted jsem byla na neschopence protože se mi pořád motala hlava a bolelo břicho tak mi doktor nechce nic dát dokud si nebudem jistý,ted je vše zase v normálu, ale zase mi začíná pobolívat lehounce jizva po císaři . no hrozný.dnes se už na diskusi nedostanu.jdu za chvíli do školky pro roštandu a tak mě překazí.včera byli krmit ovce tak jsem měla čas.jsou od nás 50 km tak to trvá než dorazí dom.pak budu mít zítra celý den na psaní až do 16 hodky než dorazej moji divoši.
dekuji za privitanou holky.jj testy si budu delat a bt taky merim.tenhle mesic jsem mela plodne dny 15dc az 21dc.je to asi trosku pozd nemyslite.kdyz ms dostavam 29dc