// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2311
11.12.10 19:45

Ivi - tak to je snad dostačující :palec: Však měř dál a uvidíš třeba OVu ještě nepřišla a ty si myslíš že přišla.. Fakt může být i 20DC a pak by jsi to třeba nevystihla.. Tak držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
11.12.10 19:51

tak ja jsem si delala jen ty tri testy a vsechny tri byly stejne slabi jeko tvuj 16dc.a tom 4 uz byla jen jedna carka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.10 11:03

Teda holky, jsou to nervy, musíme doufat, že budeme mít krásný dáreček na vánoce.Mifi a jak to je??? Opatruj se, tiše ti závidím :potlesk:
U mě je to týden, co jsem měla //na OVU testu.
To čekání je strašný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.12.10 11:28

ahoj drzim ti palce abys nasla i dve carky na tehu testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.10 11:45

Ahoj Prcku, děkuju moc, :-)
Jak dlouho se snažíte Vy??? Jestli se můžu zeptat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.12.10 12:01

ahoj mi se snazime uz rok a mesic a porad nic.ani se nam nic nepovedlo.a jak se snazite dlouho vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.10 12:34

Já jsem před rokem 11.9.2009 vysadila HA, asi po 13letech :-)
V prosinci začátkem jsem odmenstruovala naposledy a v lednu jsem zjistila, že čekáme mimi.......
Jenže koncem ledna mi doktor řekl, že je miminko ve vejcovodu, takže laparoskopie a odstranění pravého vejcovodu,i s miminkem, moc smutná doba :-(
V červnu 2010 jsem opět měla začátkem poslední menstruaci a začátkem července // čárky na těhu testu:-)
Už jsem si v srpnu mastila pro průkazku a v 10tt mi lékař sdělil, že se miminko přestalo vyvíjet :-((
Strašný, už po druhé a opět špatně…ale naděje umírá poslední, proto jsem se rozhodla vyzkoušet OVU testy, a jít miminku naproti.
Sice se nic nedá ovlivnit, příroda to prostě má ve svých rukách :-),ale já stále doufám a věřím, nechci to vzdát.
A Prcku, co Vám řekl doktor, když to přes rok nejde???
Moje kamarádka už byla 2× na umělým a nic :-(, vyzkouší Mojžíšovu metodu, prý je účinná, moje kamarádka rehabilitační sestřička to dělá a má opravdu výsledky:-)
A kolik ti je Prcku??To by bylo Vaše první miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.12.10 12:43

tak to mi je lito co se ti stalo.ja taky vysadila ha loni v listopadu brala jsem ji 9 let.jenze se nam to za cely rok ani jednou nepovedlo.brala jsem kyselinu listovou tri mesice.ted jsem ji zacala brat znovu.jinak muj dr. mi dal hormony utrogesten na pul roku beru ho vzdy 17dc jeden dena po dobu 10dnu.tak snad to pomuze beru ho uz druhy mesic.jinak kdyz se to pri ani tak nepovede tak na jare mam prijit a zacnem pri uz neco delat.nejradsi byt tam sla hned.ale pockam.co kdyby zejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.10 13:16

Prcku, to vyjde, neboj.Víš co taky vyzkoušej?? Ber Pyridoxin=vit.B6+kys.listovou.Ten pyridoxin je na zvýšenou tvorbu vajíček, já ho brala v tom červnu a povedlo se to.Mojí kamarádce to doporučila lékařka a jí to taky vyšlo:-))
Kyselinu listovou beru stále…piju kontryhelový čaj, a už nevím, jak víc tomu pomoct.:-)
Nojo, kdyby tak byl na miminko návod vid?? :-)
Já třeba OVU testům taky věřím, je to známka toho, že ovulace opravdu proběhla, a jak dlouho už testuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.12.10 13:23

tak ja pila i caj na plodnost ten gravozen.a taky nic ale pila jsem ho jen mesic.jinak uz 4 mesice si merim teplotu a jen prvni mesic jsem si delala i ovu testy.a ty prasky pyridoxin ten si muzu koupit sama nebo musim k dr.na recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.12.10 13:24

a jakou krabicku si mela ja jich tu vidim na netu hodne druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.10 13:52

http://www.docsimon.cz/…tbl-20x-20mg
Prcku, mrkni třeba na tuhle krabičku, ale je to úplně jedno, jednu tabletu jsem si brala po snídani s kys.listovou, a beru to tak v podstatě i tento měsíc.
Kdy to máš dostat a kdy jsi měla // čárky na testu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
12.12.10 14:32

tak ja to dostala ted 7 prosince takze cekam az mi to skonci.a pak zacnu zas testit a uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
12.12.10 14:48

tak dneska mám BT 37,1, takže testy nelhaly :palec: te´d ještě počkat aspoň 2 týdny a třeba bude dáreček do Nového roku :srdce: (do Vánoc se nic nedozvím, MS má přijít nejdřív 25.12., ale spíš ji čekám až tak 30.den, tzn. 27.12. nebo tak nějak a nebo taky už vůůůůůbec po dalších 9 měsíců :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.12.10 16:06

Ivčo, tak to ti moooc držím palečky :palec:
Jak dlouho se snažíte vy???

Prcku, uvidíš, že Pyridoxin zabere, začni už užívat,ju??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek