// na ovu testu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
828
20.12.10 17:40

ahojky devcata vcera a dneska jsem mela silny pruhledny hlen a teplotu 36.5 myslite ze je to ovulka projistou jsme se s brouckem dnes mazlinkovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dusty
20.12.10 18:53

Prcku, je to možný, a OVU testy děláš??? Já mám ještě bolesti břicha…
Kde si měříš teplotu?? A vždycky ve stejný čas?? Já jsem si jí nikdy neměřila, proto se ptám :lol: ,
Držím palečky :palec:
 Papa

• Citovat
  • Upravit
828
20.12.10 19:05

ovu test si delam vcera byly dve carky sice slabsi ale byly tam.jinak takyy me boli podbrisek.a mam hlenovy vytok.a teplotu si merim kazdy den rano v 6 hodin a merim si ji dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.12.10 19:36

Tak to vypadá dobře Prcku :-)))) :potlesk:
Testuj pořád, až bude čárka stejně silná, nebo i silnější.
A teď jsi uprostřed cyklu??
Já začnu na novo, dnes jsem to dostala, ale ty cykly mám nějak posunutý, v lednu jdu na gyndu, tak se poradím… :nevim:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
20.12.10 19:42

testuji kazdy den dneska jsem 14dc tak uvidime j jdu na kontrolu v breznu a kdyz se to do ty doby nepovede tak uz zacne dr.semnou neco delat i s pritelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.12.10 19:57

To se povede, uvidíš…do března je dlouhá doba, sice to letí, ale musí nám to všem vyjít :palec: ,
podívej se na Mifinku?? :lol:
Pak si budeme psát o tom, jak nám rostou bříška, kolik jsme nabraly kileček a jak je nám špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
20.12.10 20:03

to mass pravdu je to jeste dlouho ale utika to rychle vsechno jako tenhle rok ted budou vanoce a hned silvestr.jj leti to.a vyravet si potom bude vse to je jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
21.12.10 08:59

Ahoj holky :mavam:
jak se dneska cítíte?
Já po ovulce docela dobře, snaženíčko poctivě proběhlo, občas mě trochu píchno v podbřišku a začíná mě pobolívat levý prso :mrgreen: asi jsem divná :lol: teď ani moc nebudu mít čas na myšlení, jestli se to povedlo, jedna jsou Vánoce a nás pak čeká stěhování, tak aspoň přijdu na jiný myšlenky a na silvestra testík :) i si poctivě měřím BT, která teď hezky stoupá, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.12.10 10:23

Ahoj Kikulko !!!!!
Hezké dopoledne přeji, tak to ti moc držím palečky :palec:
Já se cítím blbě, MS se mi rozjela přímo ukázkově, takže je to na prd :-(
Další měsíc nic a další cyklus přede mnou :-) .
Já budu mít na Silvestra plodné dny a ty už možná budeš vědět, jak jste dopadli, viď????
A co že se na Vánoce stěhujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
21.12.10 10:33

Dustýnko, děkuju ti :kytka:
Kromě toho, že mě bolí prsa, je mi naprosto skvěle, tak uvidíme. Na silvestra budu dělat testík, to budu už 13DPO, tak by se mohlo případně něco ukázat :)
Nesmutni, když se to nepovedlo tenhle měsíc, tak ten další se to určitě povede :kytka: budu ti držet palečky, to budeš mít krásný snaženíčko na silvestra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.12.10 10:45

Kikulko, já vím, nezmůžu nic, ale naštve to :-D
A hlavně si uvědomuju, jak ty měsíce šíleně letěj, za pár dní konec roku…a to bylo nedávno léto, no hrůza :-) , a my snažilky, jak neustále počítáme plodné dny, Ovulky,atd., nám to letí snad ještě rychleji, no ne????
Ale bude to stát určitě za to :potlesk: :potlesk: :srdce:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
21.12.10 12:27

Ahoj, tak já má BT zatím ukázkovou, dnes, 24.DC, 37,1 st., ale bolí mně levý vaječník, hlavně když dosednu, tak to trochu píchne - na UTZ jsem měla, krom folikulu, i dvě malé cystičky, tak si myslím, že praskají a vyjdou ven při MS. :nevim:
Dustýnko - ber to tak, že můžeš aspoň ještě pořádně oslavit Vánoce a Silvestra, za rok to už určitě nepůjde, protože budeš kojit :andel: (a já taky a přesunem se do nějaké opět optimistické diskuze „bolavé bradavky“ nebo „jak shodit 20 kilo po porodu“ :mrgreen: ).
Jinak pište, co nového, povídání s váma mně dost psychicky pomáhá, když vidím, že nejsem jediná, která po bytě pořád lítá s močí, teploměrem a testama :lol: a pak jednou do měsíce bulí a ser.. s tím už přítele, který to musí pořád poslouchat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
21.12.10 15:46

Ivčo, téééda ty jsi to napsala výstižně :mrgreen: :mrgreen:
K tomu není co dodat… :-P ,máš pravdu,ty chlapi s náma taky musí projít ledas čím, ale vždyť je to taky jejich budoucí miminko :lol: :lol:
Ale myslím si, že kdyby to záleželo na nich, kdyby byli role otočené, tak to tolik neprožívaj, jako my :jazyk: , už vidím svého broučka, jak si každý den měří teplotu a ukazuje mi na OVU testu jednu, nebo dvě čárky :potlesk: :potlesk: , :mrgreen: .
Je to sranda a mě taky pomáhá, že si mám o tom všem s kým popovídat.Když jsme přišli o miminko po druhý, myslela jsem, že skočím z okna, a budeš se divit, takovéto diskuse mi strašně moc pomohly a věděla jsem, že nejsem zdaleka jediná, která něco takového prožila…a bojujeme dál :-)
:andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
21.12.10 23:21

Holky no tak to je opravdu zajímavá představa, kdyby to bylo obráceně :mrgreen: :mrgreen: to se povedlo :mrgreen:
I když je pravda, že můj přítel se hodně zajímá, jak se cítím, jestli mě něco nebolí, co ovu testíky, teplota a tak… takže se celkem vyptává :) asi mám doma vyjímku :oops:
Myslíte, že je možný, když jsem 3DPO, že by mě začali pobolívat prsa? Nikdy předtím se mi to nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.12.10 13:13

Ahoj Kikulko, možný je úplně všechno, ženské tělo je nevyspitatelné :-D , každopádně ti přeju, aby to co nejdřív vyšlo :palec: :palec:
Jinak jak je u Vás holky v předvánočním čase??
My jsme se před chvílí vrátili z nákupu a můžu vám říct, že to je něco šíleného.. :-x . Co ty lidi šílí, to je hrůza. U Libereckého Globusu jsme nenašli místo na zaparkování, a co se dělo ve vnitř v krámě?? To se nedá popsat :pocitac: ,všichni vezli koše narvaný, lidi jsou nervozní,jejich děťátka uřvaný… no depka hadr :-o
Za 2dny jsou Vánoce, pak všechno ustane…a jak to vypadá u Vás holky, podobně???? :mrgreen: :mrgreen:
Už se dlouho neozvala Mifinka?? :nevim:
Tak zatím pa a pište.. :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí