Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky devcata vcera a dneska jsem mela silny pruhledny hlen a teplotu 36.5 myslite ze je to ovulka projistou jsme se s brouckem dnes mazlinkovaly.
Prcku, je to možný, a OVU testy děláš??? Já mám ještě bolesti břicha…
Kde si měříš teplotu?? A vždycky ve stejný čas?? Já jsem si jí nikdy neměřila, proto se ptám
,
Držím palečky ![]()
Papa
ovu test si delam vcera byly dve carky sice slabsi ale byly tam.jinak takyy me boli podbrisek.a mam hlenovy vytok.a teplotu si merim kazdy den rano v 6 hodin a merim si ji dole.
Tak to vypadá dobře Prcku
![]()
Testuj pořád, až bude čárka stejně silná, nebo i silnější.
A teď jsi uprostřed cyklu??
Já začnu na novo, dnes jsem to dostala, ale ty cykly mám nějak posunutý, v lednu jdu na gyndu, tak se poradím… ![]()
![]()
testuji kazdy den dneska jsem 14dc tak uvidime j jdu na kontrolu v breznu a kdyz se to do ty doby nepovede tak uz zacne dr.semnou neco delat i s pritelem.
To se povede, uvidíš…do března je dlouhá doba, sice to letí, ale musí nám to všem vyjít
,
podívej se na Mifinku?? ![]()
Pak si budeme psát o tom, jak nám rostou bříška, kolik jsme nabraly kileček a jak je nám špatně ![]()
![]()
to mass pravdu je to jeste dlouho ale utika to rychle vsechno jako tenhle rok ted budou vanoce a hned silvestr.jj leti to.a vyravet si potom bude vse to je jasny
Ahoj holky ![]()
jak se dneska cítíte?
Já po ovulce docela dobře, snaženíčko poctivě proběhlo, občas mě trochu píchno v podbřišku a začíná mě pobolívat levý prso
asi jsem divná
teď ani moc nebudu mít čas na myšlení, jestli se to povedlo, jedna jsou Vánoce a nás pak čeká stěhování, tak aspoň přijdu na jiný myšlenky a na silvestra testík
i si poctivě měřím BT, která teď hezky stoupá, tak uvidíme ![]()
Ahoj Kikulko !!!!!
Hezké dopoledne přeji, tak to ti moc držím palečky ![]()
Já se cítím blbě, MS se mi rozjela přímo ukázkově, takže je to na prd ![]()
Další měsíc nic a další cyklus přede mnou
.
Já budu mít na Silvestra plodné dny a ty už možná budeš vědět, jak jste dopadli, viď????
A co že se na Vánoce stěhujete??
Dustýnko, děkuju ti ![]()
Kromě toho, že mě bolí prsa, je mi naprosto skvěle, tak uvidíme. Na silvestra budu dělat testík, to budu už 13DPO, tak by se mohlo případně něco ukázat ![]()
Nesmutni, když se to nepovedlo tenhle měsíc, tak ten další se to určitě povede
budu ti držet palečky, to budeš mít krásný snaženíčko na silvestra ![]()
Kikulko, já vím, nezmůžu nic, ale naštve to ![]()
A hlavně si uvědomuju, jak ty měsíce šíleně letěj, za pár dní konec roku…a to bylo nedávno léto, no hrůza
, a my snažilky, jak neustále počítáme plodné dny, Ovulky,atd., nám to letí snad ještě rychleji, no ne????
Ale bude to stát určitě za to
![]()
![]()
![]()
Ahoj, tak já má BT zatím ukázkovou, dnes, 24.DC, 37,1 st., ale bolí mně levý vaječník, hlavně když dosednu, tak to trochu píchne - na UTZ jsem měla, krom folikulu, i dvě malé cystičky, tak si myslím, že praskají a vyjdou ven při MS. ![]()
Dustýnko - ber to tak, že můžeš aspoň ještě pořádně oslavit Vánoce a Silvestra, za rok to už určitě nepůjde, protože budeš kojit
(a já taky a přesunem se do nějaké opět optimistické diskuze „bolavé bradavky“ nebo „jak shodit 20 kilo po porodu“
).
Jinak pište, co nového, povídání s váma mně dost psychicky pomáhá, když vidím, že nejsem jediná, která po bytě pořád lítá s močí, teploměrem a testama
a pak jednou do měsíce bulí a ser.. s tím už přítele, který to musí pořád poslouchat ![]()
Ivčo, téééda ty jsi to napsala výstižně
![]()
K tomu není co dodat…
,máš pravdu,ty chlapi s náma taky musí projít ledas čím, ale vždyť je to taky jejich budoucí miminko
![]()
Ale myslím si, že kdyby to záleželo na nich, kdyby byli role otočené, tak to tolik neprožívaj, jako my
, už vidím svého broučka, jak si každý den měří teplotu a ukazuje mi na OVU testu jednu, nebo dvě čárky
,
.
Je to sranda a mě taky pomáhá, že si mám o tom všem s kým popovídat.Když jsme přišli o miminko po druhý, myslela jsem, že skočím z okna, a budeš se divit, takovéto diskuse mi strašně moc pomohly a věděla jsem, že nejsem zdaleka jediná, která něco takového prožila…a bojujeme dál ![]()
![]()
Holky no tak to je opravdu zajímavá představa, kdyby to bylo obráceně
to se povedlo ![]()
I když je pravda, že můj přítel se hodně zajímá, jak se cítím, jestli mě něco nebolí, co ovu testíky, teplota a tak… takže se celkem vyptává
asi mám doma vyjímku ![]()
Myslíte, že je možný, když jsem 3DPO, že by mě začali pobolívat prsa? Nikdy předtím se mi to nestalo ![]()
Ahoj Kikulko, možný je úplně všechno, ženské tělo je nevyspitatelné
, každopádně ti přeju, aby to co nejdřív vyšlo
![]()
Jinak jak je u Vás holky v předvánočním čase??
My jsme se před chvílí vrátili z nákupu a můžu vám říct, že to je něco šíleného..
. Co ty lidi šílí, to je hrůza. U Libereckého Globusu jsme nenašli místo na zaparkování, a co se dělo ve vnitř v krámě?? To se nedá popsat
,všichni vezli koše narvaný, lidi jsou nervozní,jejich děťátka uřvaný… no depka hadr
…
Za 2dny jsou Vánoce, pak všechno ustane…a jak to vypadá u Vás holky, podobně????
![]()
Už se dlouho neozvala Mifinka?? ![]()
Tak zatím pa a pište..
![]()