Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no nevim jestli si je mam koupit kdyz mi ma pomahat ten utrogestan co mi dal dr.ale podivam se v lekarne.diky za radu.
mam doma vitaminy mamavit ale moc jsem jich nesnedla.ale skusim si je koupit.
Dustýnko, zatím ještě relativně krátce, HAK jsem vysadila v dubnu, vážně jsme snažení začali brát v červenci, takže se dá říct, že teď to bylo 6.cyklus, ale jsou to nervy i tak, nedovedu si představit čekat další půlrok, než se mnou začnou v nějakém CARu něco dělat
. Mám za sebou zatím jen test z krve, ten je o.k., a říjnovou ovulaci sledovanou na UTZ, te´d jsem začala testovat ovulaci doma, protože měření BT je pro mně asi nevhodné, páč to asi neumím
, teploty mám pořád jakési rozházené ![]()
Nechápu, když teoreticky, dle prozatímních sledování jsem v pořádku, tak proč to teda sakra nejde! ![]()
Holky, tak moc držím pěsti aby byly brzy // a krásný Vánoční dáreček
![]()
Ivčo, já jsem si nikdy BT neměřila, asi je to pro mě zdlouhavé
, tak jsem vsadila na OVU testy, a vyšel mi pozitivní, uvidíme, jak to dopadne.
je to zdlouhavé, máš pravdu, taky bych chtěla, aby to bylo ted hned a aby vše dopadlo dobře, je to běh na dlouhou trať ![]()
Je to taky o psychice, i když my jsme měli během roka tolik nervů a starostí a taky nám to 2× vyšlo, tak snad do třetice
to už bude se zdárným koncem.
A ty jsi teď v polovině cyklu?? Po Ovulce???
Prcku - no odpočinek je teď moje hlavní činnost dne
Doma mi hodně pomáhají, miláček dneska uklidil snad všecičko, alespoň se můžu věnovat Adámkovi (jeho syn) a hrajem v pelechu různé hry..
Dustýnko - není možný aby to nevyšlo, určitě to vyjde co nevidět vám všem. Už jsem to tady někde psala, ale když denně potkávám stovky maminek s kočárkama a jim to vyšlo, tak proč nám by nemělo ne?
![]()
Mifinko, určitě odpočívej, je to potřeba, je dobře,že máš tak hodného manžílka:-)a se vším ti pomáhá ![]()
Máš pravdu, taky potkávám samé těhulky, nebo kočárky( a pak že se děti nerodí) ![]()
No, tak se holky držte a budeme se informovat..Zítra tady budu až večer, jsem do 17.30h.v práci(sestřička na zubním), ale od pátka mám dovču,až do 26.12. ![]()
Mifi-opatruj se…
Prcku-jsme na tom stejně, bojujeme a nevzdáme to!!!!
Pište, pište, držím palečky,dobrou noc
![]()
Abych nezapomněla na Ivču, taky držím palečky,opatruj se a dej o sobě vědět,ju??
Papa
![]()
tak mi dnes přibyl do hlavy další zamtek ohledně teploty - zase skok dolů, na 36,4 ![]()
naštěstí dnes nebudu mít moc času nad tím vším dumat, protože aby toho nebylo málo, nesvítí mi světla u auta ( a to je měsíc po generálce
) a doprala nám pračka (ta už má na to nárok, má 10 let, tak na ni se až tak moc nezlobím, jen musíme vydržet do nového roku, pak koupíme nějakou ve výprodeji, teď to nemá význam, před vánoci je všechno drahé a přebrané a dopravci nestíhají, tak bychom stejně čekali na pračku nejmíň týden), takže momentálně starosti s teplotou odsouvám (třeba na zítřek
)
Ivčo, já jsem dneska zase strašně nafouklá, taky už tomu svýmu tělu nerozumím ![]()
A mám docela hustý,bílý,výtok, nevím, jestli je to známka něčeho???:-)Uvidíme.....
Tak napiš, jak jsi zítra s teplotkou dopadla, ju??
Jsem ještě v práci, za chvíli bude tma, a stále sněží, dnes celý den, už aby bylo jaro ![]()
Tak
![]()
DUSTÝNKA
Ahoj, tak auto je v pořádku, přítel si nevšiml, že světla jsou pouze vypnutá,
naštěstí jsem si toho všimla, ještě než jsem odjela do servisu, byla bych za blba.
A pak, že chlapi líp rozumí technickým věcem
, ten můj „technik“ jel včera potmě, a to úplně zbytečně.
A pračka je taky vyřešena - koupíme Bosch, zjistila jsem, že ceny u téhle značky nejsou až tak hrozné, do 10 tis se vejdem, tak se na nový „zázrak“ už docela těším. Takže moje stresy se omezily opět pouze na mé tělo
Zítra jdu na prohlídku k dr., tak jsem zvědavá, co mi řekne ohledně těch mých rozházených teplot, pak sem napíšu, a´t napovím třeba i dalším, kteří s tím mají problém… Jinak u nás -Brno- nesněžilo, ale máme u baráku děsnou ledovku. Přeju, a´t vám všem práce ubíhá! ![]()
Ahoj Holky,
Tak copak je nového?? Nikdo nic nepíše??? Stále všichni čekáme, nic jiného nám nezbývá ![]()
My tady v Liberci máme šílenou kalamitu, kdo nemusí, raději nevyjíždí ![]()
Zy týden budu testovat, tak snad budu mile překvapená ![]()
Ivčo, měříš??:-)
Mifinko, jak je tobě??
Tak se holky ozvěte,papa
![]()
Ahoj,
tak BT se paní doktorce líbila, s UTZ taky spokojenost, mám prý 2 malé cysty, ale je vidět i prázdný folikul, takže ovu byla a „cystičky“ prý ničemu nevadí, endometrium krásně narostlé, krev o.k., vše prostě jak má být, „jen“ to těhotenství nikde ![]()
Nastínila mi 3 pravděpodobné verze problému. Problém se žlutým tělískem - bude stimulovat hormony, neprůchodnost vejcovodů - to se uvidí dle vyšetření, spermie přítele - to prý bývá nejčastější problém, takže začneme odtud, povezu spermie na vyšetření v Brně na ObilŃák a za týden se uvidí
Jsem z toho docela v šoku, protože jsme byla přesvědčená, že problém je jasně u mě a tedˇ se to nějak obrací…jako nejmenší zlo vidím variantu s hormonem žlutého tělíska, to by vyřešilo „pár tablet“
no, uvidíme! Co vy ostatní? Jak jste na tom? Nejen s počasím (já se dnes cestou domů zas povozila na ledu, ale zvládla jsem to, i když se zataženou pr…lí
)