Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a ještě jedna podstatná věc, začalo mi to tak v lednu 2010, 4/2010 kyretáž, hysteroskopie kvůli vysoké sliznici, menzes jsem dostala až 7/2010, poté znovu takové krvácení dysfunkční, tak 8/2010 utrogestan - příčinou všeho byla pravděpodobně Depo provera.....jo a abych se dopracovala k utrogestanu, změnila jsem dr. - předchozí dr. mě akorát hnojila norethisteronem, přitom ten není pro snažilky
přeju hodně štěstí
Kikullka píše:
Ahoj holky
tak se mi povedlo na chvilku připojit na internet, tak Vám musím taky napsatJak pak se máte?
Dustýnko, neboj a jen hezky testuj dáltaky jsem začla testovat 10DC, čárka se hezky vybarvovala až do ovu, u tebe to určitě taky přijde a že tě pobolívá bříško, to je jen dobře
Mifinko to je dobře, že se cítíš fajn a jak píšeš, že máš větší prsa, tak to už taky pociťujua je to celkem sranda, takový prsa jsem ještě nikdy neměla, jen kdyby potvůrky nebolely
![]()
Ještě holky přikládám fotečku jak se čárečka hezky vybarvuje, snad tam bude aspoň něco vidět, zase jsem fotila jen mobilem.
Mějte se moc hezky, opatrujte se a snažilkám přeju brzké //
Kikulko, tak jsem dnes dělala OVU test a je negativní, a včera byla slabá čárka, BT je oba dva dny 36,7, jsem z toho vedle,jak ta jedle
, to jsem zvědavá, co bude další dny
![]()
![]()
IvčaIva píše:
Kikulce gratuluji
Já zatím bojuji se svou podivnou MS. Přišla sice 28.DC, ale 1. a 2.den jen slabé špinění, pak 3.den nic a najednou 4. a 5. den občas píchnutí v břiše a jasně červená krev. Zkrátka krvácení není průběžné, ale jakoby mně v břiše něco „prasklo“ a teprve pak se nárazově vyhrne pár kapek krve, je toho za celý den ani ne na intimku.
Ale třeba se konečně podle toho pozná, v čem mám problém. Mám podezření na málo progesteronu, protože všechno je dle měření, vyšetření a testů v pořádku, ba přímo ideální, jen to uhnízděné vajíčko pořád chybí…
Ivčo, neboj, určitě se to povede, dřív, nebo později…drž se a dej vědět.
![]()
Dustýnka ![]()
Zvoni zvoni zvonec, ze je roku konec. Zvednem tedy sklenicky, pripijme na rok celicky. At stesti, zdravi nas v nem provazi a nic dobreho se nezkazi.
Ahoj Holky!!!
Tak jsem tady na chvilánku,
![]()
Chtěla bych Vám popřát vše nej v Novém roce,ať nám všem vyjde naše vytoužené miminko
.
Jinak já jsem zmatená, prosím poraďte mi, dnes jsem 13DC, mám BT 37st. a OVU test negativní.10DC jsem OVU test měla slabě pozitivní a od té doby nic, BT mi stoupá z 36,5, na dnešních 37st.Samozřejmě budu stále měřit a testovat, ale co ta BT?? Proč leze nahoru???
Kdyby jste mi některá mohla poradit???
A jak jinak je?? Co těhulky a co snažilky?? Je něco nového???
Předem Vám děkuju,papa
![]()
![]()
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskuzi a chtěla bych se přidat a načerpat nějaké nové informace:-)
První měsíc testuju taky uvu testy a začala jsem testovat 12.den cyklu, na testu byly stejné dvě čárky(pozitivní), pak jsme měli s manželem sexík, testovala jsem druhý den (13.den)ve stejnou dobu, kolem 12h a druhá čárka byla o dost méně viditená. Dnes jsem dělala třetí test (14.den) a zase tam byly dvě stejně silné čárky, tak jsme na to zase vlítli:-) Testovat budu určitě dál, ale zajímalo by mě, jetsli si myslíte, že by se nám to mohlo tento měsíc podařit? Myslíte, že už byla, nebo že je právě ovu?:-)
Ahoj holky,
taky vám přeji vše nej do novéo roku a to nejcenější v bříšku
Dustýnko - já myslím, že se střeba mohlo stát, že jsi třeba měla prostě jen tak zvýšenou teplotu (jako když se tělo něčemu brání) a s OVu to nemělo vic solečného a nebo nevím. Nevím kolik máš obvykle dnů cyklu? Pořád testuj i měř, někdy jsou takové výkyvy normální ![]()
Snažilko - mě se to stalo taky to co píšeš (podívej se do galerie na moje foto z 11.12. jsou to moje ovu testy, když jsem otěhotněla. Podle BT to byla OVU 17DC ale když se kouneš, tak 20DC byly // ještě silnější ale BT už byla nahoře a čípek zavřený a suchý, jedna kočka mi to vysvětlila tím, že někdy když dojde k oplodnění tak se pak za pár dní mohou objevit // zase, nechci ti dělat plané naděje, ale u mě to tak bylo a i na UZ stáří plodu odpovídá že byla ovu ten 17DC, tak držím pěsti
ať to vyje… Ale zkus testovat dál a BT měříš?
Mifinko, děkuju za tvůj příspěvek.Asi máš pravdu, uvidíme, jak to bude dál.Já mám ty cykly ted po každé trošku posunuté, minulý byl 29dní.A minulý měsíc jsem měla OVU 14-15DC, a dnes jsem 13DC, tak budu měřit dál
, jen mě zarazila ta dnešní TT 37°;
.
Bříško mě pobolívá,tak sna OVU dorazí..... ![]()
Snažilko:, určitě nic neskazíte, když se budete s manželem tulit
, vypadá to nadějně, držím palečky
.
Tak holky, ozvu se,jak to bude probíhat dál
držím všem palečky a přeji jen a jen samé dobré zprávy.
![]()
děkuji holky za odpovědi:-)
Mifinko:před tím 12dnem jsme se totiž 3 dny nemazlili, i tak si myslíš, že jsme se do té ovu mohli trefit? Je pravda, že mě poslední dny odně pobolívá v podbříšku. Strašně bych si přála,a by to vyšlo!!:-)Moc to gratuluju k miminku. Chtěla bys holčičku, že?:-)
Dustýnko: taky děkuji, určitě se budeme mazlit dál a snad bude za 14 dní těhu test se II čárkama ![]()
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, nestává se vám, že z vás pak to sperma vytíká?
Mám pocit, že ve mě nic nezůstane…
Dustýnko - určitě dorazí neboj ![]()
Snažilko - nám to vyšlo, když jsme se tulili v den kdy jsem měla // ten 17DC, pak 18DC a pak až 21DC, sperma se v dobrém prostředí udrží i 5 dní, takže šance je vždycky
A s tím spermatem, já jsem ho v sobě vždycky udržela a kamarádka říkala, že si „to“ v sobě nechávala celou noc a ráno měla špinavé prostěradla
Já jsem si to taky raději nechala pěkně v teple
až do rána a dostala jsem to ze sebe až ráno na wc, ale stačí když jsi prý potom v klidu asi tak 20min ![]()
Mifinko, já právě vždycky ležím třeba těch 20 min vposteli s nohama nahoře, ale pak vstanu a něco ze mě vyteče:-(Ach jo, snad se nám to konečně povede:-(
děkuji za podporu, Mifinko:-)
nene, u mě je to malinko složitější, v červnu jsem vysadila antikoncepci, v září mě doktor zjistl anovulaci (nedozrávání vajíček), na kterou mě napsal hormony, tak beru prášky…
Ty jsi měla krásný dáreček na Vánoce, co?:-) Taky jsem v to doufala, teď už doufám, že příští vánoce už budeme u stromečku tři ![]()
Ahoj, tohle jsem taky měla a pak jsem dostala utrogestan, ten pomáhá.