Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snažilko - já to myslela tak, že jsem už netestovala dál, když mi naposledy vyšly // a ještě ten den večer byly pak slabší tak dál už jsem raději ntestovala, protože jsem z toho byla zmatená.. Ale BT musíš opravdu měřít celý měsíc a ejlépe několik cyklů, aby ti prozradila více, ale já taky měřila jen jeden měsíc.
Dusty - no já si vždycky kupovala více testů najednou, kupovala jsem si zbytečně drahé v obchodě, bylo tam 6 OVU testů + 2 těhu „zdarma“ a stálo mě to 280,– a potřebovala jsem jich 12ks abych zjistila kdy OVU… Ale pokud se podíváš na stránku www.sebetesty.cz tak tam jsou mnohem levnjší
A s tou tvou BT, no asi mě tam mate ten skok 37st, ale až bude křivka větší tak uvidíme a zaznamenáváš si to někde?
Mifinko, prosím tě, měříš si ještě teď BT? Mě dneska klesla na 36,8
mám trochu strach, jestli je všechno v pořádku ![]()
Kikulko - přestala jsem ji měřit hned jak mi vyšel testík, nechtěla jsem to vědět. Jen tak pro zajímavost jsem si změřila teplotu před třemi dny, protože jsem se dočetla že by měla být mojepermanentní teplota 37st, měřila jsem normálně v podpaží a měla jsem 36,9 ![]()
Jinak mojě těhu BT byla 36,8 a 36,7 víc jsem neměla celou tu druhou půlku cyklu. A v den // jsem měla 36,7 takže neboj ![]()
A dnes jsem zase viděla ten svůj poklad největší
Hýbal ručičkama a nožičkama sem a tam a srdíčko tlouklo
Je už o moc věší za 3 týdny vyrostlo o 2cm!!
Teď má 2,68 cm ![]()
ahoj mifi tu stranku na ovu testy tam sis je taky sama objednavala.kdyz sis jich objednala vic tak si postovny neplatila nebo jo.
Prcku - já si je tam neobjednávala, ale měla jsem to v plánu. Ale kolegyňka z práce si je z tama už 2× objednala a dobrý. Ale s tím poštovným si to jen myslím, protože psali dopravné zdarma, tak nevím…
Mifinko, to je krásná fotečka, fakt moc gratuluju
, já ti prosím pošlu mé OVU testíky, a jsem zvědavá, na tvůj názor ![]()
Dneska mám výtok v podobě „bílku“ a břicho bolí, jinak jsme se s broučkem mazlinkali už od 12DC každý den
, tak nevím, máme i dneska???? ![]()
Děkuju za radu,papa
![]()
Dustýnko - teeda tak z toho jsem zmatená
Ale podle testíků to vypadá na ten 14DC ale z té teploty nejsem vůbec modrá
a v kolik hodin ji měříš?? Já měřila v 5:00 než jsem vstala do práce. Ale buď ještě stoupne a nebo nevím, testovala bych dál. Vím jak je to náročné s tulením každý den, pokud to tvé zlato zvládne, spíš když říkáš že je OVu hlen
tak bych to ještě nevzdávala, ale říká se, že i kyž je hlen tak OVu je až druhý den tak nevím, já jsem na sobě hlen vůbec nespozorovala, jen otevřený nebo zavřený čípek…
To je vid?? Kikulko?? ![]()
A ty jsi měla BT jakou, když jsi měla //čárečky?? Prý má jít BT dolu, když je těsně před OVU a pak zase stoupne, tak nevím, dnes mi o 2stupínky dolů šla, tak já nevím
, je to zdlouhavý vid???
BT si měřím každý den v cca 6H., než jdu do práce ![]()
No, tak to dnes ještě potvrdíme, a zítra jsem na testíky a BT zvědavá
????
A Kikulko, necháte si říct , co to bude?? Co by jste chtěli, já vím, že je to jedno, ale přeci jenom, jestli chcete víc holčičku, nebo chlapečka?? ![]()
V kolikátým jsi týdnu?? Už máš průkazku??
Mifinko, proooomiň, popletla jsem jména, jak jsem rychle psala, napsala jsem Kikulka
, jsem blbá ![]()
Omlouvám se mooooooc
![]()
No já jsem si říkala, že to asi není pro kikulku, někde jsem to tady dávala, ale pošlu znova odkaz na mouji BT, to plusko znamená, že byl pozitivní OVU test, snad to půjde zobrazit Image: http://url.of.your.image
A BT by měla opravdu klesnout a pak stoupnout..
A průkazku už konečně mám
a dneska jsem 9+4tt
tak to nevyšlo, zkusím to znova… http://www.fertilityfriend.com/home/19112e
Ahoj holky, tak dneska jsem dělala 2× ovu test a byl negativní, jen 1 čárka, nic víc. Včera byl teda nejspíš ,,poslední" pozitivní a včera jsme se taky tulili, myslíte, že to stačí, nebo na to máme skočit raději i dnes? ![]()
Zítra jdu na gyndu, tak jsu zvědavá, jestli mi doktor řekne, kdy ovu proběhla, jestli teda vůbec proběhla… ![]()