Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nainuva, ovulacia na stava 12-48 hodin po pozitivnom ovu teste, nie 24.
mifi, bohuzial tie vecerne pozitivne nie su ani nahodou a tie ranne by som do uvahy vobec nebrala.
urob este jeden dnes cez den.
takto nejako by mal vyzerat pozitivny ovu test
mifi, ja rozumiem, ze sa chces tesit, ze ovulka uz prebehla, ale co ked bude napr. az o 3 dni a Ty ju premeskas?
soldi píše:
nainuva, ovulacia na stava 12-48 hodin po pozitivnom ovu teste, nie 24.mifi, bohuzial tie vecerne pozitivne nie su ani nahodou a tie ranne by som do uvahy vobec nebrala.
urob este jeden dnes cez den.
takto nejako by mal vyzerat pozitivny ovu test
ba jo, máš pravdu. Omlouvám se za mylné info. …
Tak já vložím svou bohatou galerii ovulačních testů, ovulace potvrzená i BT ![]()
ovulace 11.DC
preboha, anastazia, vsak tu zas nemusis spamovat tolkymi testami ![]()
aspoň vidí příklady
ja bych na to prostě skočila při každý silnější čárce a bylo by
![]()
ahoj holky, koukam ze tady vsechny ovulacnima testema zijete
, tak bych vas rada poprosila o vas nazor.
Ted je to prvni mesic co jsem testovala.
zacala jsem 11dc, kdyz 16 dc stale nebyl pozitvni, tak jsem si rekla, ze bud nemam ovulaci a nebo ze jsem koupila spatne testy, ale 20dc me hodne bolel pravy vajecnik a tak jsem se teda testla a byly tam, obe stejne silne. co bylo ty 3 dny pred tim co jsem se netestovala bohuzel nevim, ale jeste 21dc byl pozitvni.
Milovali jsme se pri tom prvnim pozitivnim testu. 20DC, pak uz byl manzel v praci, myslite si, jsme to mohli dobre stihnout?
manzel mel problem v lednu se spg, ale ted posledni dva kontrolni spg uz mel v norme.
dam sem i fotku aby jste to mohly zhodnotit.
dekuji
romca, podla tych testov, ovulaciu si mohla mat medzi 21-23 dc, takze ano, mohli ste ju stihnut ![]()
soldi, ty blaho, tak snad byla hned ten 21 DC, protoze kdyby byla az ten 23DC a styk byl 20DC, tak to by moc sanci nebylo ![]()