Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vím, taky si myslím, že to nakonec dopadne nám všem - jde o to ale, že pro někoho bude vést k cíli méně či více zdlouhavá, složitá, možná i trnitá cesta…
Mě spíš stresuje to, jak tu většina holek píše, že těhu cítili už den po oplodnění, že měli příznaky a že si byli jisté…každého bolí břicho, prsa, motá se mu hlava nebo zvrací už týden po ovu a má další kupu příznaků a já stále nic…
tak mi příijde, že těch případů těhu s ranými „žádnými“ příznaky moc není…
Ale je, jnže takové se tolik nesledují a už vůbec nejsou na takovém servru jako je tento
TY to pak zjistí až kyž nedostanou MS a ty na sobě určo nic nepozoravly… ![]()
Ale třeba nějaké potíže před termínem MS měly, akorát tomu nevěnovali pozornost nebo to ani nevnímaly, protože by je těhu ani nenapadlo…jestli něco cítily, se už nedozvíme a oni sami si to taky nepamatují…
Vadí mi takové to omezování se před termínem MS. Mám dva dny do MS, nevím, zda to dostanu nebo ne. I když si myslím, že to dostanu, tak nechci nic ponechávat náhodě a tak jsem se dnes jak blbec musela držet zpátky a možná to přišlo úplně v niveč
to mě štve ![]()
Ale nechala jsem si ujít příležitost svést se v závoďáku, které jezdí mistrovství světa. Všichni se z protekce projeli, jen já ne, protože jsem nevěděla, jak by na takové šílené přetížení a stovky koňů reagoval možný uhnizďující zárodek…
ach jo…to mě tak štve…strejně z toho nic nebude a já propásla životní příležitost…a to jsme tam kvůli tomu jeli 100 km :///
Luci - přesně vím, co prožíváš, protože já jsem na tom úplně stejně.. Pracji jako fyzioterapeut, pořád se tahám s něakýma tlustýma pacientama a nebo chodím na elektroléčbu, kde jsou magnety a jiné přístroje, kde mají těhotné vstup zakázán, tak si připadám jako blázen, pořád si říkám co kdyby a raději tam nejdu, Jen je možná nejlepší to neřešit s ostatníma „normálníma“ lidma, protože Ti to akorád budou mít za směšné, že to vůbec řešíme… Asi to tak je, ale sama vš jak je to těžké, když si něco moc přeješ… Hlavu vzhůru, znám kamarádky co to řešily mnohem víc než my a stejně se // dočkaly ![]()
Držím pěsti… ![]()
Tak co Luci? Přišla?
Já si dělala test včera a nic… No zítra se u Dr uvidí, v čem je problém… ![]()
jj, přišla…bohužel
psychicky jsem si evidentně sama způsobila u mě jinak neobvyklé spoždění dva dny…ale jak jsem to už tenkrát psala - bylo mi to jasný…
Budu držet palce! tak dej pak vědět ![]()
Hmm tak to mě mrzí, ale mě taky přijde až zabere injekce.. A jestli tě to uklidní moje dr říkala že největší šance na otěhotnění je 3. až 6. měsíc po vysazení HA hlavu vzhůru já ještě pisnu jak jsem dopadla zítra a pak si pisnem až se nám objdeví příští měsíc // jo?
To by nebylo aby se to nepovedlo
![]()
Mrzelo mě to, dost jsem to obrečela…ale nešlo s tím nic dělat ![]()
Bojím se, aby nebylo něco špatně…sice mám pravidelnou MS a pozitivní ovu testy, ale to není všechno, to nestačí… říkám si, že kdo ví, co můžu mít špatně…těch vad a problémů, které zabraňují otěhotnět je tolik ![]()
Tento měsíc jsme pro to udělali maximum, tulili se často a ve správný dny, pokaždé hodinu po tom jsem nevstávala z postele, měla nohy nahoře atd. a stejně z toho nic nebylo ![]()
Bojím se, že příští měsíc z toho nebude zase nic..když to nevyšlo už teď a ani vlastně před tím.
Teď to bude už třetí měsíc, co se snažíme ![]()
Luci - nebuď smutná, ale chápu Tvé myšlení, taky bych o tom přemýšlela.. Takže jste se snažili zatím 2 cykly? Víš co, ještě existuje cvičení podle Mojžíšové, je to cvičení na pánevní dno, ono když tam ty svalíky nejsou ve správném svalovém tonu,tak to taky může ovlivňovat.. Ale určitě jste v pořádku… PS: my to dělali taky tak a nic
Ahojky, můžete mi ještě někdo prosím poradit?
Kdy myslíte podle fotečky, že proběhla ovulka?
Vím že // musí být stejné, ale nejvíce intenzivní byly 17DC a 18DC přikládám fotečku. Měřím i BT, a 18 a 19DC je teplota vyšší, tedy 17DC byla nižší, ale ne nejnižší.. Testíky jsem dělala v doporučeném čase (večer v 17h a ráno ve cca ve 12h)
V neděli jsem si udělala test a po 3 měsících se // objevily ![]()
Mifinka píše:
lejlax - a to je těhu nebo ovu test?
Zapoměla jsem uvést
je to těhot. test
Lejlax - tak to je báječné
) Myslela jsem si to, tak gratuluji
a držím pěsti ať je vše v pořádku
![]()