Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Conniie dekuji, ja uplne zapomnela ze mezi ovulaci a MS mam 14 dni
Klidně se už objednej.. já se taky objednávala hned, aby mi pak doktor na poslední chvíli nehledal pracně místo;) a gratuluju:srdce:
Dobrý den 30.3 jsem začala brát antikcepci ale brala jsem ji jenom cca týden bylo mi po ní nevolno v tom měsíci jsme měli s přítelem pohlavní styk. 27.4 měla dorazit MS a ještě nepřišla mám už 7 dní zpoždění prosím vás je možnost že to je s těch léků a nebo že bych mohla být těhotná? Jednou jsem už o miminko přišla děkuji za odpověď
@Mytak ahoj v klidu taky mám 6 dni zpoždění a test je stále negativní ????
Dobrý den 13.11. jsem měla poslední menstruci. A teď mám 6dni zpoždění a nevím proč. Byla jsem nemocná a nachlazená jestli je to tím a pořád je mi zima a mám rýmu. Co mam dělat. Mám ještě počkat jestli to nepřijde. ke všemu se stěhujeme. Do baráku m. jestli je i stresem. Docela se bojím.
Ahoj 12.1 jsem měla dostat měsíčky ale nedostala jsem je dnes akorát malinko růžová krev ale mesičky stále nemám. Zkoušela jsem tt pepino a ukazal negativní výsledek.
@Tessie205 píše:
Ahoj 12.1 jsem měla dostat měsíčky ale nedostala jsem je dnes akorát malinko růžová krev ale mesičky stále nemám. Zkoušela jsem tt pepino a ukazal negativní výsledek.
@Tessie205
Pokud si stále nedostala, zkus zopakovat test a potom na gyndu.
Hlásím se do klubu. MS nepřišla a test sněhobílý. Teď mám zpoždění 6 dní.
Dobrý den, mám dotaz. Mám 6 dní zpoždění s menstruací, ale těhotenské testy jsou negativní (bolest v podbříšku občas mám, ale ne furt+ také mi bylo prvních pár dní dost špatně od žaludku jako na zvracení) má někdo podobnou zkušenost, mám ještě počkat a pak si udělat znovu test nebo jít na gyndu? Vůbec nevím, bylo by to moje první těhotenství…🫣 Moc děkuji za každou radu🍀
@Oluš28 píše: Více
6 dní ještě nemusí nic znamenat. Já bych šla - pokud bych neměla jiné potíže - až kdyby nedorazila ani další MS, tj. cca 4 týdny. Těhotenský test by po skoro týdnu zpoždění měl být pozitivní, ale dějou se kolikrát věci…
Testovala bych znovu po víkendu.
@karkarka dekuji a myslis ze uz je na case objednat se k dr? Preci jenom vybere datum on a ne ja