Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě jsem zapomněla napsat, že mám jaterní testy vždycky vyšší a nikdo s tím nikdy nic nedělal, až teď ( mám nového obvoďáka). Řekl mi, že jsem před několika lety prodělala mononuklézu… a to ještě před tím, než jsme měli první dítě. Takže jsem tím asi procházela už u prnvího dítěte, ale nikdo to nějak neřešil.
A v čem a čeho by se měl vyžívat? Pokud ti oba nezávisle na snad dali zelenou, tak v čem vlastně hledáš problém? ![]()
Já nevím, napsala jsem to asi blbě s tím gynekologem. Jen jsem měla z něho takovej pocit, ale to je jedno…
Problém nehledám, jen jestli to znáš, když ti něco začne šrotovat v hlavě, tak se toho těžko zbavuje. Přečetla jsem si pár diskuzí s tím, když měl někdo vyšší jaterky-předčasný porod a tak. Ale už to nebudu řešit
. Snad se nám miminko brzo podaří:-)
Ahoj holky, omlouvám se za anonym
. Mám takovej dotaz-snažily byste se o mimi, kdybyste věděly, že máte vyšší jaterní testy? My jsme se snažily a pak mi zjistili, že mám ty jaterky. Ptala jsem se obvoďáka i gynekologa, jestli můžeme ve snažení pokračovat a oba dva řekli, že ano. Gynekolog mi řekl, že kdyby se nám zadařilo, že si mě pohlídá. Ale připadne mi, že se vyžívá v takovýhle situacích.. Snažíme se o druhé dítě. Krásný den a děkuji za odpovědi. ( ptám se, protože mi to začalo šrotovat v hlavě
)