Tchyně :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2890
9.9.12 11:22

@Sariel komunistické dveře bez klíču :lol: od švagra přítelkyně se k nim nastěhovala a vydržela tam měsíc, pak prchla a raději se rozešli. Oni prostě chodili přes mrtvoli. Oni si dělaj vše po svém. My teď máme klid bydlíme pryč, tak je už neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.9.12 11:26
@zuzula.82 píše:
@Sariel komunistické dveře bez klíču :lol: od švagra přítelkyně se k nim nastěhovala a vydržela tam měsíc, pak prchla a raději se rozešli. Oni prostě chodili přes mrtvoli. Oni si dělaj vše po svém. My teď máme klid bydlíme pryč, tak je už neřeším.

Aha. :lol:

Já vám ten nynější klid závidím. :| Jsem taková, že se k lidem chovám tak, jak oni se mnou. Ta má tchýně si nezaslouží, abych na ní byla zlá, ale dělá věci, které mě brutálně vytáčí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.9.12 11:28
@zuzula.82 píše:
@Haninaaa Tchán je to samé, s nikým nevychází, všichni od něho utíkaj a nevrací se. Nad ním jsme všichni už zlomili hůl. Tam už totiž není rady a ani pomoci. Nepomohli ani hádky, ba naopak on si v nich libuje. A nepomohli ani vyhružky. Ty prostě nevnímal.

přesně…libování si v hádkách (zatím tchýně jen se synem) a to on je klidas, to až vypěním jednou já, tak fakt už asi spolu nepromluvíme…
a 14dní zpátky nechybělo k tomu málo, sedíme u babičky a tak se bavíme co jsem dělali, my že grilovali a ona a co, říkám vše možné a nejlepší byla krkovička bůček (a to přítel právě nikdy u své máti nejedl, pže to prý měla vždycky jak vařené, hlavně ten bůček) a jak ho zkusil kdysi u nás na jako grilovanej a i pečenej, tak se olizoval a olizuje do dnes) a tchýně na to hned…jéééééžiši no tak to jsi si Davide moc nepochutnal, co a ještě se u toho tak přihloupě usmála a já na to říkám a přítel, jooo dobré to bylo a já hned vždyť se tak olizoval a pochvaloval si to (což jsem nekecala) a ona hned musela být proti a říká ále to říkal jen tak a zase ten hloupý úsměv no a já už to zase dusila v sobě, pže kdybych ji zase přesvědčovala, že mu to opravdu chutnalo, tak tomu stejně neuvěří…ale tak jsou to zatím fakt takové blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.9.12 11:28
@Sariel píše:
Po chlapech chceme, aby rozklízeli nádobí z myčky, vynášeli koše, přebalovali dětska - a když je věc, která je technická a „měl“ by jí dělat chlap, tak se tomu budeme vyhýbat? :nevim: Když už rovnoprávnost, tak oboustranou.

O tom tu nikdo nepsal.. Já psala, že sekání zahrady a řezání dřeva u nás dělají chlapi, a že na tento systém může být zvyklá. Stejně jako sázení a vypletí zahrady dělají baby - Jistě by vypletí zahrady zvládl i děda, ale prostě to takhle nedělají. Jsou to zažité rituály. Já třeba doma maluji a stavím skříňky, chlap klidně vaří a žehlí - nemáme nastaveno co je čí práce. U našich to nastavené mají - a kdyby tam k nim přišel někdo nový těžko by je přeučil, že od teď se to bude dělat jinak :nevim:. A to, že volala matka zakladatelčiného přítele svému synovi, když byla na baráku sama, že potřebuje s něčím pomoct je podle mě taky běžné :think: - asi si ho tak vychovala, že jí prostě kolem domu pomáhal a pomůže :nevim:.

Naši mají na sekání trávy třeba něco takového, takže to není o tom, že by to kdokoliv nezvládl

http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.9.12 11:53

@Kallkapa Chápu. Myslela jsem si, že je to z jiného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
9.9.12 12:36

@Sariel jj jsem taky moc ráda a ještě raději jsem, protože oni nemají ani jeden řidičák a tak nám nemůžou dělat přepadovky :lol:
@Haninaaa @Sariel Jj taky mě u nich vytáčí každá blbost, naposledy jsme se pohádali kvuli tomu jak se bude jmenovat jejich vnouče, oni chtěli prostě Josefa a my chcem jiné no tak to bylo zase zle, protože my je vubec neposloucháme a děláme si co chcem, ale já se naučila buď jedním uchem tam a nebo je vlastně ani neposlouchám, při návštěvě přemýšlím co budu dělat třeba večer a tak zachytím každé 10 slovo. Ale mám to stejné jak ty @Sariel jak se kdo chová ke mě tak já k nim, takže u mě dojela už i švagrová, která je stejná jako oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.9.12 15:03
@Sariel píše:
S tím sekáním trávy - v dnešní době snad není takový problém tlačit sekačku, ne? Aspoň já to nepovažuju za takovou dřinu, kterou by ženská nemohla dělat. :nevim:

Ale proč by to dělala, když má dospělého syna, kterému jistě velice levně dala barák… :think: A nevíš, jak na tom zdravotně je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.9.12 15:18
@monika32 píše:
Ale proč by to dělala, když má dospělého syna, kterému jistě velice levně dala barák… :think: A nevíš, jak na tom zdravotně je… :nevim:

Nikdo to po ní nechce, aby to sekala, ale když vidí, že ta tráva je značně vysoká a syn, který jí to seká je momentálně mimo a nemůže se dostavit, tak není těžké nastartovat sekačku, která je vždy v pohotovosti a posekat to, zdravá je až až. Místo půlhodinového sezení u cigaret, to mohla posekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.9.12 15:39

@Haninaaa
1. Zamkněte se, zabedněte, prostě to nějak udělejte.. A nebo jí řekněte, ať k vám nechodí. Nemusíš být zlá, stačí říct.
2. to neporadim, psa nemám
3. promoň, ale myslím, že do jejích záhonů ti nic není, i kdyby tam měla s prominutím h.vno. To, že se za její „výzdobu“ před vchodem stydíš, to je tvůj problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.9.12 15:39

@Haninaaa Tak to poseč ty, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.9.12 15:41
@atominnka píše:
@Haninaaa Tak to poseč ty, ne? :lol:

:D no teď už jo, ale když jsme tam ještě nebydleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.9.12 15:41
@monika32 píše:
Ale proč by to dělala, když má dospělého syna, kterému jistě velice levně dala barák… :think: A nevíš, jak na tom zdravotně je… :nevim:

Proč levně? To vůbec nemuselo být, i v rodině kolikrát platí „tržní“ ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.9.12 15:44

@Haninaaa hele to je jak u nás, taky tchyně volá chlapovi, jestli by jí nepřijel - posekat, sušit, řezat dříví, kopat brambory :roll: Ale my od ní jsme 20km, její dcera „jen“ 7km, nám nic nedela, dceři barák a zahradu, hlídá jim děti, nám ne… Ale o práci se vždycky volá k nám ;) No co, pokud to jde, pomůžeme, pokud nejde, tak holt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
@atominnka píše:
@Haninaaa
1. Zamkněte se, zabedněte, prostě to nějak udělejte.. A nebo jí řekněte, ať k vám nechodí. Nemusíš být zlá, stačí říct.
2. to neporadim, psa nemám
3. promoň, ale myslím, že do jejích záhonů ti nic není, i kdyby tam měla s prominutím h.vno. To, že se za její „výzdobu“ před vchodem stydíš, to je tvůj problém :nevim:

Stačí říct…jenže to je to co mi jaksi ještě nejde. nechci aby se nějak urazila nebo tak, i když si myslím, že nemá proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@Haninaaa píše:
Nikdo to po ní nechce, aby to sekala, ale když vidí, že ta tráva je značně vysoká a syn, který jí to seká je momentálně mimo a nemůže se dostavit, tak není těžké nastartovat sekačku, která je vždy v pohotovosti a posekat to, zdravá je až až. Místo půlhodinového sezení u cigaret, to mohla posekat :nevim:

Tohle jsou takové maličkosti, co tady píšeš… Nevím jaká jsi, ale dle toho, co píšeš tady se mi zdáš jako hádavá a panovačná holka. Jestli to tak je, tak to potěš koště a tvou tchyni fakt lituju. Starší lidé prostě budou sví a fakt je žádné mládě nepředělá. A jestli jsi alespoň trochu normální, neřeš kraviny a maličkosti, řeš jen důležité věci, což je třebas ten pes a bude vám všem lépe… Mě se líbí, jak ona bydlí u vás, ale barák byl její :mrgreen: :pankac: a chtěla takto zajistit synovi budoucnost. Bravo, to kdyby věděla, měla ho prodat a klidně to všechno prohulit :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová