Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aneta783575 moc gratuluji
také jsme se 10 měsíců snažili a až ted 2 //. Tak ať se čárka Hezk vybarvuje ![]()
@Peka77 díky, moc, na první ultrazvuk jdu až 29. 6., pokud se do té doby nic špatného nestane.
@Aneta783575 gratuluji. ![]()
@Barii já jdu k lékařce až za měsíc. ![]()
Ahojte, tak jsem se radovala na testu ze dvou čárek,(ikdyz ta jedna byla dost slabá) a už mám po radosti. S prítelem jsme se pohádali a on odešel.
tak ted vůbec nevím co budu dělat. Miminko jsme chtěli ale co bude dál nevím. Odpoledne si půjdu koupit ještě jeden test, ale vůbec nevím, jestli ještě chci aby tam ta druhá čárka byla. ![]()
@Belicka ahojky.držím palce, aby bylo vše ok a dopadlo to tak, jak si přeješ. nic není tak horký, jak se to uvaří. hodně štěstíčka
Ahoj holky,
@Vandulle tak držím palečky ať jen sílí…
@Belicka tak zkus zopakovat s odstupem, třeba si měla jen moc naředěnou moč
a k tomu pohádání jen odešel nebo rozešel, neboj ono to nebude tak horký…dej vedět jak dopadl test, držím palce ať je vše v pořádku
@Aneta783575 gratuluji ![]()
Ahoj holky, tak i já se přidávám se // čárkama na testu
3.den vynechaná menstruace a čárky ukázkové
K dr. jdu až 19.6., tak doufám, že bude vše ok!
A jinak všem moc gratuluji ![]()
@andulka2012
obrovká gratulace, určitě bude všechno v pořádku
@BarčaM děkuju, snad jo…zdá se mi, že potřetí ten začátek prožívám nějak víc ![]()
A holky, mohla bych poprosit přímý odkaz do diskuze TP leden 2016? Nějak se mi ji nedaří najít ![]()
@andulka2012 moc gratuluji. A děkuji všem za podporu. Přítel se vrátil a vše je zase o. k.
a těhu určitě nejsem. Na testu byla jen jedna čárka a žádny duch ať jsem se dívala jak jsem chtěla, nic jsem nevyhleděla. Ale usmiřování stálo za to.
Tak možná se něco povedlo.
třeba vám taky už brzy budu moct napsat že mám dvě čáry.