Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžu se přidat? Zatím jsem netestovala, mám jen graf BT.
Testovat zatím asi nemá smysl. ![]()
Všem těhulkám gratuluji. ![]()
Tak nevím nevím, bud to je tím ze vždy večer vypijí cca pres litr minerálky a nebo to nedopadne. Dnes byla čárka něco mezi 11dpo a 13dpo.
@BarčaM Taky gratuluji, zkoušela jsem clear blue také poprvé 16.5.a mám početí stejné jako ty před 2-3 týdny
Fotku sem dám později, musím za prckem, jestli se neprobudil…
@BarčaM
Barusko, krásné testiky, takové nemam. Bojuji s optimismem a pesimismem zároveň. Též je to me 3 těhotenství a doufám
ze snad též vyjde. Takže jdeš ve středu též na krev, nebo mas přirozené trhu?
@Liliana.30
Moc dekuju, ozvu se ![]()
Pevné doufam, ze se ti brzy ukáží, drz se ![]()
Příspěvek upraven 18.05.15 v 18:31
@ladus88
Drz se, já měla stejnou // jako před 2 dny, aspoň se mi zda. Ale krev a UTZ nám řeknou více
![]()
@Jandule88 Ahoj
Taky jsem našla na den matek
a mám klučíka 20m
Plánované to bylo ![]()
@Peka77
Dobře. Také doufám že se brzy ukážou // na testu. Děkuji za podporu ![]()
Ahoj holky
,tak se pridávám
- 11.5.dvě čárky, dva dny na to na ultrazvuku 2mm cosi
.ale prý to může být cokoliv o_O, takže znovu jdu až 28.5.,ale ze zvědavosti jsem si nechala vzít krev a v pátek hcg 3130 a dnes 6890, ale vůbec netuším, kdy mohla být ovu atd.tak jsem zvědavá, co mi ten příští týden doktor poví ![]()
Ahoj..chci se zeptat..vím že žádna z vás není vědma ale určíte něktra z vás má více zkušeností. Už asi 14 dni mam citlive bradavky, zhruba týden jsem mela bolest v podbrisku jako by mela přijít MS, ale nic. Dnes mám 6 dni zpoždění (břicho už nebolí) za to jsu na chodila jak nikdy. Celkem si ted pojim ale nevolnosti zadne. Poradi někdo jestli měl to samé?
@Peka77 děkuji, taktéž držím pěstičky.
@margarita90 určitě bych po takové době zkusila test. ![]()
Test každopádně udělám jen me zajímá zda takove příznaky mužou nasvědčovat tehotenstvi?
Momentálne me nic není..v břichu sem tam křeč..bolest bradavek pomalu ustupuje ale MS nikde