Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michaela888
tak to musí být nadšený
Já bych právě chtěla vydržet cestu do Chorvatska ( i když bude divný, jakto že mi je najednou v autě blbě
)v klidu vybalit apod… a pak ke sváče vyříznu z melouna kočárek
třeba mu to dojde… ![]()
@StáleKrásně tak to je originální
mne zatím nijak špatně není, spis je mi pořad zima a jen bych spala
@Michaela888 dneska mi volala mamka a ted kecame, kecame a najednou se mi udělalo nevolno. Tak sem se to snažila rozdejchat a mama hned co mi je. Tak sem si musela vymyslet ze mi je blbe od antibiotik
dnes jdu k ni na vecu, vůbec netuším jestli ji to vydrzim nerict
spala bych furt a ted ja musim byt cely den v praci. Včera sem měla takovou krizovku, ze sem zavřela na 10 min oči ![]()
Caute holky, taky se pridavam a posilam fotecku testu tyden po vynechane menstruaci
jinak uz mam doma skoro 2leteho raubíře
chtela bych se jen zeptat zda by tyden po vynechani nemela byt na testu uz dalnice???
Ahoj holky, taky jsem našla //. Obrázek testů vám snad radši ani posílat nebudu.. Byste si myslely, že jsem cvok
mám jich hodně
Mám za sebou jedno ZT, takže se teď do UTZ hrozně bojím a pořád se sleduji. Nemám žádné příznaky
Bolela mě hodně prsa a to teď ustupuje. jinak žádné nevolnosti ani bolení v podbřišku. Měla bych byt 6+0tt. Vím to přesně, protože jsem byla na embryotransferu. Jak to máte s příznaky vy? Omlouvám se za anonym, ale zatím to tajím. Díky moc a všem gratuluji ![]()
@kackamk píše:
Caute holky, taky se pridavam a posilam fotecku testu tyden po vynechane menstruacijinak uz mam doma skoro 2leteho raubíře
chtela bych se jen zeptat zda by tyden po vynechani nemela byt na testu uz dalnice???
@StáleKrásně tak jak to dopadlo u mamky na večeři? Řekla jsi ji to nebo jsi to dokázala utajit? ![]()
Tak holky, dneska me čeká návštěva gynekologie.
Včera večer a dneska ráno jsem mela růžové krvácení, takové slabsi, ale nevím zda to není způsobené i tím ze mam aj mykozu
Jsem na tyto věci citlivá a v těhotenství nejspíš dvakrát tolik, tak mam docela strach, co mi doktor řekne…
@StáleKrásně cha cháá, já taky ne… takže to ví manžel a moje mamka
@Michaela888 dekuji. jinak jak jsem cekala maleho taky jsem krvacela a bylo vse ok
pak napis jak jsi dopadla.ja jdu v pondeli na gyndu tak jsem zvedava. akorat me prestal uplne bolet podbrisek neni to divne?