// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.5.15 05:36

@BarčaM tak malý je zlatý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 06:36

@Michaela888 :D tak to musí být nadšený :D Já bych právě chtěla vydržet cestu do Chorvatska ( i když bude divný, jakto že mi je najednou v autě blbě :lol: )v klidu vybalit apod… a pak ke sváče vyříznu z melouna kočárek :D třeba mu to dojde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 10:00

@StáleKrásně tak to je originální :-D mne zatím nijak špatně není, spis je mi pořad zima a jen bych spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 10:28

@Michaela888 dneska mi volala mamka a ted kecame, kecame a najednou se mi udělalo nevolno. Tak sem se to snažila rozdejchat a mama hned co mi je. Tak sem si musela vymyslet ze mi je blbe od antibiotik :D dnes jdu k ni na vecu, vůbec netuším jestli ji to vydrzim nerict :D spala bych furt a ted ja musim byt cely den v praci. Včera sem měla takovou krizovku, ze sem zavřela na 10 min oči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.5.15 12:02

Caute holky, taky se pridavam a posilam fotecku testu tyden po vynechane menstruaci :-) jinak uz mam doma skoro 2leteho raubíře :-) chtela bych se jen zeptat zda by tyden po vynechani nemela byt na testu uz dalnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.15 12:10

Ahoj holky, taky jsem našla //. Obrázek testů vám snad radši ani posílat nebudu.. Byste si myslely, že jsem cvok 8o mám jich hodně :lol: Mám za sebou jedno ZT, takže se teď do UTZ hrozně bojím a pořád se sleduji. Nemám žádné příznaky :oops: Bolela mě hodně prsa a to teď ustupuje. jinak žádné nevolnosti ani bolení v podbřišku. Měla bych byt 6+0tt. Vím to přesně, protože jsem byla na embryotransferu. Jak to máte s příznaky vy? Omlouvám se za anonym, ale zatím to tajím. Díky moc a všem gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17
28.5.15 17:55

Ten je přímo ukázkový :))))) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.5.15 17:56
@kackamk píše:
Caute holky, taky se pridavam a posilam fotecku testu tyden po vynechane menstruaci :-) jinak uz mam doma skoro 2leteho raubíře :-) chtela bych se jen zeptat zda by tyden po vynechani nemela byt na testu uz dalnice???
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 08:32

@kackamk super gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 08:33

@StáleKrásně tak jak to dopadlo u mamky na večeři? Řekla jsi ji to nebo jsi to dokázala utajit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 08:37

Tak holky, dneska me čeká návštěva gynekologie. :-) Včera večer a dneska ráno jsem mela růžové krvácení, takové slabsi, ale nevím zda to není způsobené i tím ze mam aj mykozu :-( Jsem na tyto věci citlivá a v těhotenství nejspíš dvakrát tolik, tak mam docela strach, co mi doktor řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 09:44

@Michaela888 nevydržela jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
29.5.15 09:51

@StáleKrásně cha cháá, já taky ne… takže to ví manžel a moje mamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.5.15 10:11

@Michaela888 dekuji. jinak jak jsem cekala maleho taky jsem krvacela a bylo vse ok :-) pak napis jak jsi dopadla.ja jdu v pondeli na gyndu tak jsem zvedava. akorat me prestal uplne bolet podbrisek neni to divne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.5.15 10:13

@Marcc Děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie