// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
12.6.15 10:41

@johanule Odpocitala bych si 6-7 tydnu od posledni ms, je vetsi sance ze bude vydet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
12.6.15 12:34

@Michaela888 jak se ti vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.15 07:26

@Peka77 Včera jsem zase byla na pohotovosti, protože krvácení včera bylo silnější. Tak mám malý hematom pod plodovym vajíčkem o velikosti 3×15mm, takže krvacim z něj. Říkal že bije pomaleji srdíčko ale že to se vyrovná v následujících týdnech, že tím se nemám stresovat… Zvýšil mi Utrogestan a pořad ležet. A je to teď buď a nebo. Jak řekl: Buď všechno nebo nic… Ale nemyslím na to a b duchu doufám že prvek vše zvládne :-) a jak ty? Už je lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.6.15 07:55

@Michaela888 to me moc mrzí, ale jsem rada, ze malé je v pořádku, včetně tebe :hug: U me zatim dobry, zadne krvácení, tak doufam, ze je vše v pořádku též. Kontrolu mám až za dlouho, tak je to trosku nekinecne 8) :oops: A jak to mas s kontrolou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.15 08:55

@Peka77 Na kontrolu jdu v úterý a uvidí se. Sem tam krvacim jasnou krvi a včera mi řekl že přestože krvacim i jasnou krvi, u plodů žádná krev není.. Ale uvidíme :-) :-) a ty jdeš kdy na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.6.15 12:19

@Michaela888 to je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.15 12:38

@Peka77 Ty se chystas kdy k doktorovi, až za těch 14 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.6.15 14:19

@Michaela888 jak vidím, tak se mi nezobrazila cela zprava :roll:
Ju až 25.6. vcelku dlouha doba, tak snad je všechny pořádku :andel: Říkala jsem si jestli ti kontrolu neposunuli, ale po tom týdnu je fajne :lol: :potlesk: Budu ti držet pesti. Naštěstí zatim zadne krvácení nejni. Hematom mám vpravo cca ve 3/4 mimise nahoře, tak se trosku bojím abych se nerokrvacela. Tak snad vše u nás a nejen u nás dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.6.15 14:28

AHoj holky,

ráda bych se k vám přidala..já našla // 28.5., už jsem u dr byla a další UTZ mě čeká 16.6. (to budu 6+1 podle MS) a mám hrozný strach, přoád se pozoruju, jsem fakt blázen :( už jedno ZT mám za sebou a bojím se, že se to bude opakovat :(
Máte nějaké příznaky?

@Michaela888

Držím pěsti, ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.6.15 14:50

@Whynot velká gratulace :kytka: To jsi na tom obdobně neboj. Taky mám za sebou ZT i SP. Snad bude vše v pořádku nyní :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.6.15 15:41

@Peka77

To je strašný :( našli ti příčinu těch potratů?
Já mám od začátku injekce na ředění krve, tak uvidíme, jetsli to pomůže :think:
Nikdy bych nevěřila, jaký budu mít strach..
A gratuluji k :srdce: kéž ho budu mít taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 16:28

Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat dneska ráno jsem si dělala těhotenský test značka Mamatest 10 a na testu se mi objevila slaboulinká druhá čárka a dneska mi právě měla přijít i menstruace a nepřišla a nikdy jsem neměla na testu druhou čárku. Myslíte že to může být falešná druhá čárka či ne?

• Citovat
  • Upravit
4611
13.6.15 16:28

@Whynot bohuzel 4 měsíc je brzy, nic ne zjišťuji a další bylo dříve. Nedivím se, ale strach nás všechny spojuje. Čekám na konec 1. Trimestru a též mazu na hematologii pro injekce.
Bohuzel ten strach se sejmout nedá ani zmírnit, ale moc ti držím pesti aby to bylo v pořádku :hug:
Věřím, ze :srdce: najdeš :potlesk: Jen se drz a opatruj :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.6.15 16:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat dneska ráno jsem si dělala těhotenský test značka Mamatest 10 a na testu se mi objevila
slaboulinká druhá čárka a dneska mi právě měla přijít i menstruace a nepřišla a nikdy jsem neměla na testu druhou čárku. Myslíte že to může být falešná druhá čárka či ne?

Bohuzel takto se to nedá posoudit, ale // by měla sílit s to je dobre, nebo je dobre zajít na krev a budeš mít jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 16:31
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení