Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@johanule Odpocitala bych si 6-7 tydnu od posledni ms, je vetsi sance ze bude vydet ![]()
@Peka77 Včera jsem zase byla na pohotovosti, protože krvácení včera bylo silnější. Tak mám malý hematom pod plodovym vajíčkem o velikosti 3×15mm, takže krvacim z něj. Říkal že bije pomaleji srdíčko ale že to se vyrovná v následujících týdnech, že tím se nemám stresovat… Zvýšil mi Utrogestan a pořad ležet. A je to teď buď a nebo. Jak řekl: Buď všechno nebo nic… Ale nemyslím na to a b duchu doufám že prvek vše zvládne
a jak ty? Už je lépe?
@Michaela888 to me moc mrzí, ale jsem rada, ze malé je v pořádku, včetně tebe
U me zatim dobry, zadne krvácení, tak doufam, ze je vše v pořádku též. Kontrolu mám až za dlouho, tak je to trosku nekinecne
A jak to mas s kontrolou?
@Peka77 Na kontrolu jdu v úterý a uvidí se. Sem tam krvacim jasnou krvi a včera mi řekl že přestože krvacim i jasnou krvi, u plodů žádná krev není.. Ale uvidíme
a ty jdeš kdy na kontrolu?
@Michaela888 jak vidím, tak se mi nezobrazila cela zprava ![]()
Ju až 25.6. vcelku dlouha doba, tak snad je všechny pořádku
Říkala jsem si jestli ti kontrolu neposunuli, ale po tom týdnu je fajne
Budu ti držet pesti. Naštěstí zatim zadne krvácení nejni. Hematom mám vpravo cca ve 3/4 mimise nahoře, tak se trosku bojím abych se nerokrvacela. Tak snad vše u nás a nejen u nás dobre dopadne ![]()
AHoj holky,
ráda bych se k vám přidala..já našla // 28.5., už jsem u dr byla a další UTZ mě čeká 16.6. (to budu 6+1 podle MS) a mám hrozný strach, přoád se pozoruju, jsem fakt blázen
už jedno ZT mám za sebou a bojím se, že se to bude opakovat ![]()
Máte nějaké příznaky?
Držím pěsti, ať je vše v pořádku ![]()
@Whynot velká gratulace
To jsi na tom obdobně neboj. Taky mám za sebou ZT i SP. Snad bude vše v pořádku nyní
![]()
To je strašný
našli ti příčinu těch potratů?
Já mám od začátku injekce na ředění krve, tak uvidíme, jetsli to pomůže ![]()
Nikdy bych nevěřila, jaký budu mít strach..
A gratuluji k
kéž ho budu mít taky ![]()
Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat dneska ráno jsem si dělala těhotenský test značka Mamatest 10 a na testu se mi objevila slaboulinká druhá čárka a dneska mi právě měla přijít i menstruace a nepřišla a nikdy jsem neměla na testu druhou čárku. Myslíte že to může být falešná druhá čárka či ne?
@Whynot bohuzel 4 měsíc je brzy, nic ne zjišťuji a další bylo dříve. Nedivím se, ale strach nás všechny spojuje. Čekám na konec 1. Trimestru a též mazu na hematologii pro injekce.
Bohuzel ten strach se sejmout nedá ani zmírnit, ale moc ti držím pesti aby to bylo v pořádku ![]()
Věřím, ze
najdeš
Jen se drz a opatruj
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se Vás zeptat dneska ráno jsem si dělala těhotenský test značka Mamatest 10 a na testu se mi objevila
slaboulinká druhá čárka a dneska mi právě měla přijít i menstruace a nepřišla a nikdy jsem neměla na testu druhou čárku. Myslíte že to může být falešná druhá čárka či ne?
Bohuzel takto se to nedá posoudit, ale // by měla sílit s to je dobre, nebo je dobre zajít na krev a budeš mít jistotu