// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
14.6.15 12:36

@Whynot tohle vůbec neříkej, jsi silna i ty :hug: A vůbec každá nastávající maminka. Myslím, ze nebudeš, budeme se bát pořad, to k tomu proste patři :oops: Snad se nezlobis. Ale každá kontrola přeci jen přinese úlevu do te další :lol: Jen uz se snažíme dlouho a nejsem nejmladší a částečně jsem si připustila nás život bez dítka. A mám perfektního manžela a rodinu, bez nich by to neslo.
Jen se opatruj a drz se bude dobre :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.6.15 13:53

@Peka77

Jsi tak pozitivní, měla bych se od tebe učit :kytka:
právě, pokud srdíčko bude, budu klidná jen na jeden den…stát se může cokoliv, kdykoliv.
Nesmíme se to připouštět :) To je dobře, že máš kolem sebe lidi, co tě podpoří, to je základ úspěchu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
14.6.15 15:34

Ahoj holky, muzu se pridat? Jsem na zacatku 7 tydne a mam to potvrzene doktorkou. Prohlídka cca 5tt + 3. Byl videt zatim jen 5 mm vacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.6.15 16:33

@Whynot jsi hodna dekuju, přesně tak musíme věřit, ze bude vše v pořádku :potlesk: :dance: :andel:
Snažím se byt pozitivní. I když obdobím smutku si projdeme všechny, myslím ze je to přirozené. Jen nerada zůstávám smutná, máme hodně hezkého nač se můžeme těšit :lol:
Míč ti držím pesti na :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 18:10

@mammy tak ať vše dopadne v pořádku a v jakém jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 18:18

@Whynot @Peka77 Je vážně důležité být pozitivní. Sama to znám, holky. :-) Přestože stále krvácím, věřím, že miminko je silné a drží se, už jsem byla 2× na pohotovosti kvůli krvácení a miminku stále bije srdíčko. Stát se může cokoliv a kdykoliv. Ale netřeba na to myslet. Když jsem pozitivní, tak mám hned lepší sen. A sluníčko k tomu pozitivnímu přístupu jen přispívá. :-) Holky, za devět měsíců budeme vozit prcky a užívat si mateřství. :potlesk: Vikend pomalu za námi… A další týden odpočinku před námi… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.6.15 18:29

@Michaela888 mas pravdu :potlesk: Hlavne ať jsou v úterý dobre zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
14.6.15 18:37

@Michaela888 podle pátečního utz jsem dnes cca 5+4tt, takže 6. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 20:00

@Peka77 Hned dám vědět. :-)
@mammy Gratuluji a doufám, že těhotenství bude bezproblémové… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.6.15 20:19

@Meggynka vítej a hodně štěstí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
14.6.15 20:27

@Peka77 Ahoj, děkuji :-) V kolikatem týdnů si ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.6.15 08:07

@Meggynka začátek 9 tt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.6.15 08:37

@Peka77 @Michaela888

Holky děkuji za milá slova, mám hned lepší náladu a věřím, že to tentokrát bude u nás v pořádku! Věřím, že si nás ta správná a zdravá miminka už našla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.6.15 09:03

@Whynot krasne napsané :potlesk: Uz budeme mít tu kapličku štěstí i my :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.6.15 09:07

@Whynot jak se daří? já jsem byla ve čtvrtek v Brne pro další zásobu Ziboru, už si připadám jak v narkomaním doupěti, plná kraabica stříkaček :) břicho mám samá modřina… tak už jsem pristoupila na ledování po vpichu… Kolikátku Zibor máš? jednou denne?
Jinak dr v brne mi delala i hcg a bylo 59000 tak snad to dopadne dobre… jinak uz na to fakt prdím…
Dneska se rozhodne co se mnou bude, pri první kontrole nebylo srdíčko…nic… tak uvidím dnes, ale snad dle toho hcg a tech nevolností… (když jsem byla pred rokem těhotná tak jsme az do 8tt cekali na srd.akci…a nic, ale hcg bylo taky mizerné..ani ne 1000, a blbe mi tež nebylo) Ale asi se tou nevolností řídit nedá…
Dnes bych teda mela být 8+0 tak uvidím jak se to vyvrbí, hned jak prijedu, dám vědět v obou případech… :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí