// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
15.6.15 09:11

@Efsheny

AHojky :mavam:
V kolikátém tt jsi? HCG máš teda hodně vysoké, mně nikdo ani HCG nebral, zítra jdu na UTZ, budu 6+1, snad bude i srdíčko už…Kdy ty jdeš na UTZ?
Opravdu ti ten Zibor dělá modřiny? :think: Mně to nic nedělá, zatím teda :)
Píchám si 1× denně 2500 jednotek ty kolik?
Jdu pa 30.6. na hemtaologii a uvidí se co dál, ale chtěla bych je mít apsoň do konce prvního trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.6.15 09:14

@Efsheny

Jo aha, promiň, píšeš, že jdeš dnes a jsi 8+0, já vždycky píšu rychle a nepřemýšlím nad tím :oops: Tak držím vše co mám, bude srdíčko!!! Vím to! :hug:
Poprvé bylo asi moc brzy, od kdy si ty injekce pícháš? :) Hned po kontrole se ozvi, mylsím na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.6.15 09:18

@Whynot díky, no já píchám od dvou čárek,(takže hned 1.den meškání MS) mám ještě horší variantu krevní mutace než ty, já budu píchat cele těhotenství +ještě i 6tinedělí. Já píchám 5000 UI (ale taky vážím 85kg víš, tak je to podle váhy:) ) poprvé jsem byla na UTZ v 6+0 a nic nebylo, tak snad dnes. Me by taky hcg nevzali kdybych se nezeptala, a v tom brne je jim to jedno, mě berou vždycky kolem 10 zkumavek na vše možné i nemožné, tak jeden test je nezruinuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.6.15 09:20

@Efsheny jestli nevadí, copak te trápí za krevní mutaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.6.15 09:24

@Efsheny

taky se přidávám, co máš za mutaci?
To je dobře, že ty injekce máš od začátku…mně dali injekce zatím na 30 dní a pak mě zkontrolují, ale budu si trva taspoň na celém prvním trimestru..taky spousta holek s tou mou mutací žádné injekce nemá :(
No, jetě že jsi mi to napsala, že je to podle váhy, já pořád zkoumala, proč mám 2500 jednotek, říkala jsem si, že to mi nemůže ani zabrat, já vážím 48 kg, tak už vím proč :oops:

A v tom 6+0 byl aspoň gestační váček nebo žloutkový? :nevim: někdo má srdíčko až v 8.tt, takže žádný strach :hug: V kolik jdeš na UTZ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.6.15 09:25

@Peka77 No já mám Antifosfolipidový syndrom, nejde spíš ani tak o mutaci jak autoimunní onemocnění, po 1. porodu přehodnocen na Katastrofický antifosf. syndrom. Já vlastne budu ředit krev už doživotně. Takže když nepíchám Zibor a j. tak užívam warfarin. Po 1. porodu jsem to mela docela nahnutý, multiorgánové selhání…ale to už jse na začátku myslím psala ( prestala jsem videt na pravé oko, zkolabovaly mi ledviny, rozpad červených krvine, defekty na kůži, plíce…no sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.6.15 09:27

@Whynot za pul hodiny jedu busem. v 11 jdu na řadu :)
Mě říkala dr. že jak budu potom nabírat na váze, že mi to ještě zvýší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.6.15 09:29

@Efsheny

Ježiš :( To jsem nikdy neslyšela 8o to je dědičné? Jo jo, vzpomínám, že jsi to psala, ale jak chodím do několika diskuzí, tak snadno něco zapomenu, vždycky kouknu do podpisu a hned vím :)
Přeji ti hodně štětsí, ať máš zdravé miminko a hlavně dneska srdíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.6.15 09:30

@Whynot Díky, dám vědět. Podle toho jak to dopadne, udělám si i podpis.
A není divu žes to neslyšela, Moji nemoc májí jen 4lidi v čr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
15.6.15 13:30

Tak jsem doma s dobrou zprávou, mimi má 9mm, srdíčko bije, prukazku prý za 14 dní, (minule mi sliboval na dnes.) taky už mi dal zase papír na test vývoj. vad, no ten screening ve 12tt. dal mi letáček do brna, tam je to za 1450,– u nás ve Zlíne dělají to samé zdarma, tož nevim :) Tentokrát zkusím asi ten zlín. a mám fotku.. :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.6.15 14:11

@Efsheny

Strašně moc gratuluji :hug: :hug: To je úžasné!! Snad přijdu s podobnou zprávou zítra :kytka: Kde je fotečka? :)
Užívěj si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.6.15 14:30

@Efsheny gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
15.6.15 15:03

@Efsheny gratuluji. :-) VZP prý ten screening proplácí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.6.15 15:38

Dnes jsem byla na kontrole a jsem 6+6 tt a srdicko uz krasne bije. :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.6.15 15:41

@Efsheny taky moc gratuluju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie