Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak mi spadl kámen ze srdce, srdíčko bije jako o závod, slyšela jsem ho a viděla blikat
Podle MS bych měla být 6+1, ale podle UTZ je 6+0, tak snad to nevadí:) tady je foto, na druhém fotu (je to trošku zrnité) ta bílá malá tečka uvnitř toho flíčku to je blikající srdíčko ![]()
Jsem šťastná hrozně moc ![]()
To je strašné
To musí být hrozná (psychická) bolest ![]()
@Whynot gratuluji k tak krasnemu výsledku, nemůže to byt lepší
![]()
@Michaela888 Moc mě to mrzí. Snad to brzy přebolí a brzy se vám podaří další miminko. ![]()
@Michaela888 drž se, ber to tak, že je lepší přirozená selekce v téhle fázi než když by se delší dobu vyvíjelo a pak zjistilo, že je něco špatně.
Holky trochu mě děsí ty vaše fotky z utz, já mám z posledního utz taky fotku a dutinka byla přibližně stejně velká jako ty vaše, měla 13,5mm, ale miminko jsem v ní ještě neměla.
@mammy a není to délka celého obalu a nikoli miminka?
Urcite bude vše v pořádku ![]()
@Peka77 Je to délka obalu, právě že v něm ale nic nebylo, ač byl už takhle velký. Teda doma na fotce z utz vidím tečku, tak snad je to žloutkový váček.
@mammy no ja te treba trochu uklidním, to černé mi dr. neměřil… měril až to malé bíle uvnitř a to bylo u me cca 10mm, zase na obal mi přijde 13,5mm málo… ukaž obrázek kurnik
Ahoj holky, tak dnes jsem poprvé strčila hlavu do záchodu, řeknu vám nic moc, tak alespoň doufám, že přes ty nevolnosti je to malé v pořádku. ![]()
@Vandulle ja dneska jen 2×
ted jsem se najedla rybízu, tak čekám kdy to kyselé pujde ven…
![]()