Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Liliana.30 pak je tato zprava ta nejlepší a věřím, ze krev nebo dr uz jen potvrdí tehu
Opravdu ti moc držím pesti
Dávej na sebe pozor ![]()
@mammy - no, děkuju
Moje můra to je docela taky, kor teď…doma máme tříletou, pak 1,5 roku a do toho dvojčata - potěš koště ![]()
@Liliana.30 ještě to nemusí nic znamenat, vydrž na krev mělo by to byt jasnější ![]()
@andulka2012 gratuluji. U prvního tehu jsem take cekala 2, ale pak jedno po 9 tydnu odeslo. Doufam, že ted zam ke jen jedno. ![]()
@andulka2012 No ty jo, já bych to asi nezvládla psychicky, fyzicky kolikrát člověk překročí své limity, ale psychika je potvora. Já ani nevím co bych dělala, kdyby mi gynekoložka teď řekla, že tam jsou dvě. Právě mám doma taky 4 letého, 13m, která mi už takhle dává sama o sobě dost zabrat. Hlavně pro mě jsou ty tři vážně strop, nikdy nevíš co se v životě stane a já si původně říkala, kdybych třeba zůstala s dětmi sama, že dvě bych zvládla i bez manžela.
@Peka77
Bud tenhle týden a nebo ten příští týden se objednám k paní gynekoložce podle času jak mi to vyjde a tam se to rozlouskne. Bud to bude těhotenství nebo se vajíčko neuchytilo a odešlo s menstruací a nebo to může být cysta. Ale hlava mi nebere že na všech čtyřech testech od značky Mamatest a Dr.Max jsou druhé slaboulinké čárky NIKDY jsem neměla na testech // takže mě to dost překvapilo právě. Ale vůbec si nedělám velké naděje na těhotenství. A těhotenské testy jsem dělala v den kdy měla přijít menstruace a potom další dny a menstruace měla zpoždění čtyři dny právě. Tak potom babo rad.
@Liliana.30 verim, ze vše dopadne dobre a budeš mít tehu potvrzené. Ani nevíš jak bych ti to prala
Dej určitě vědět,
![]()
@Peka77
Musíme věřit a doufat že by se snad stal zázrak
Určitě ti dám vědět jak jsem dopadla
Dneska jsem na balkoně našla v krabici dvě vajíčka od holubů možná to je znamení
![]()
Ahojky, tak vidím, že se ti blíží kontrola
Jak se cítíš? Budu na tebe myslet, ať to dobře dopadne ![]()
Já jdu za týden, tak mám docela strach ![]()
@Whynot uz jsem byla v pondělí kvůli splnění. Miminko roste
ale hematom zůstavá. Takže v pondělí mám další kontrolu a pokud bude ustupovat dostanu i vycházky ![]()
Dopadne to dobre i u tebe uvidis
a kolikateho?
Ahoj, já byla na kontrole včera, všechno v pořádku, embryo už se tam mrskalo a srdíčko bilo. Už mám žádanku na screening a první odběry. Doktorka mi napsala magnosolv, protože mám křeče v lýtkách a s tabletami jsem trochu na štíru, že zapomínám i na listovku. Teď jdu na kontrolu až po screeningu, takže tak za měsíc.
Aha, tak to je dobře, jen ať tě kontrolují takto často ![]()
Kéž by už těch 12 týdnů bylo za námi.
Já jdu 30.6., měla bych být začátek 9. týdne, tak uvidíme ![]()