Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Whynot já jsem dnes 9+2
jaksi to letí… už desátý týden, dneska je mi poprvé trochu líp, nebliju, tak pujdu vytřít zem, jej, zapomnela jsem si pichnout…!!
To je dobře, u mě to je jak na houpačce, někdy se cítím o něco líp, jindy je mi na umření, tak snad to přejde..hlavně teda ale když nejím, je mi na ![]()
A jak si pícháš ty injekce? Mně řekli, přesně každý den v 7:00, ve stejný čas.
Takže i když si chci pospat, tak nemůžu ![]()
@Whynot to zase přehání, ja picham proste dopoledne, no stress!
zas k takovému kolísání bych řekla že tam nedochází, nejsou to ATB. (jednou jsem si dokonce zapomnela pichnout uplne…) myslím, že na tom zivot ale nevisí!
No právě, taky mi to přišlo divné, nikde jsem neslyšela, že ve stejnou hodinu a na minutu
Ale já to raději dodržuju ![]()
@Whynot kez by
Snad ano, pak nápis nové zpravy. Jdu den před tebou ![]()
Ahojky, tak jak se cítíš? Jak se těšíš na kontrolu? Mně přijde že to víc utíká než jindy, nevolnosti mám pořád, ale pozoruju, že nechodím nějak často čůrat, jak se říká ![]()
za noc jdu max 2×, přes den nějak moc ne, ale zase mám problém s pitím, nedokážu pít jak dřív, nutím se, z vody je mi na ![]()
"@Whynot to víš, těším se jako malá
Stejně asi jako ty, viď? ![]()
Včera jsme s manželem poslouchali srdíčko, parada
![]()
A co s jídlem, jak to mas, nějaké chutě? Uz 3 týdny nepiju vůbec ani caro, jen čaj. Nic jiného do sebe nedostanu.
A se záchodě se neboj, chodím 1× max a pak brzy ráno. Taky me občas zlobí spánek ![]()
Nevolnosti ti nezsvidim, snad te brzy opustí ![]()
To je krásné, už se taky těším na angelsound ![]()
Prosím tě, dneska je mi na omdlení, asi mám nízký tlak, jsem celý den v práci a mám strašného motáka, musela jsem si dát kafe, ale to vůbec nepomohlo ![]()
Do toho je mi zle, jíst neůžu, takže je mi ještě hůř, ruce se mi řesou
Snad to nebude nic vážného ![]()
Nemáš s tím zkušenost?
Jinak co se týče jídla, většinou mám chutě na slané a takové nezdravé, které jsem dřív vůbec nejedla…hranolky, čínské nudle, svíčkovou s pěti, no hrůůza
za to sladké mě neláká vůbeca předtím bych se ho ujedla
ale zatím jsem nepřibrala, mám hrozně často hlad. Četla jsem, že těhotná potřebuje o 300 kaloriíí denně víc, než normálně. No a potom je mi z toho zle
To je začarovaný kruh…už at to přejde ![]()
Velice jsem se strachovala, že mi nic není a vrátilo se mi to i s úroky.
Jinak já se na kontrolu těším taky, ale víc převládá strach ![]()
CO když mi zas dr oznámí ZT ![]()
To bych už psychicky nedala..
@Whynot vidím, ze s jídlem to máme podobně
Taky mi přijde, ze mi chutnaji více nezdravě jídla
Ale ulitavam na Cini minis a tvarohovych buchtickach ![]()
Ale jak píšeš po jídle občas nebývá nejlépe
Jinak vcelku dobry. Myslim, ze je to i tím lezenim a nic nedelanim ![]()
Uz se nam to krátí s budeme vědět. Jinak si nic zlého nepripoustej, vše uz bude jen a jen v pořádku
![]()
Nejvíce se bojím prvotrimestr. UTZ, ale bude to dobre ![]()
To je zvláštní co s tím jídlem
je fakt, že co normálně nejíš, tak v těhu začneš jíst…svoje oblíbená jídla teď nemůžu ani vidět ![]()
A caro si dávm každé ráno, ale už mi to taky leze krkem
čaj teď naopak nedávám, po něm mi je zle ![]()
No toho NT screeningu se taky strašně bojím, já mám do toho ještě daleko, ještě musím překonat pár kontrol, snad bude vše ok…
@Peka77 Nějak to v této diskuzi vázne
nechodíš do nějaké ještě jiné těhu diskuze?
@Whynot pravda, jsem ještě ve 2, ale není to lepsi na četnost. Občas to vázne všude, navíc víkendy tráví holky s rodinou a není se čemu divit
Manzel mi ted na týden odjel, tak je ze me slamena vdova
![]()
Snad dostanu v pondělí vycházky a konečně se dostanu trosku ven ![]()
To je fakt, ale celkově to tu žilo předtím víc ![]()
Teda ty nemáš ani vycházky jo ![]()
Ale určitě vše bude v pořádku a dostaneš je ![]()
@Whynot ne ne, snad budou
A jakpak to jde u tebe v práci? Uz jsi to někomu řekla?
u nás v práci to ví od začátku, ale jen ti lidi, co to vědět musí, zbytek doufám ne, protože dělám třísměnný provoz i noční a dr mi zakázal dělat noční..vlastně on mi od začátku nabízí neschopenku, ale já se pořád bojím, že se cokoliv může stát a já se tam budu muset vrátit ![]()
Takže mám upravené směny..nikdo s ničím neměl problém, vyšli mi vstříc…sice je to záhul, hlavně 12ky když jsou po sobě..zrovna včera v práci mi bylo strašně, motání hlavy, nevolnost, pocity na omdlení, do toho plno lidí, (dělám na recepci)já myslela, že ten den nepřežiju… ![]()