Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já bluju jak šakal, dnes už třikrát… komplet vše,, ale vzdy až tak 2h po jídle
rano zvracim jen štávy…no hnus… to jsem tak mela i v prvním těhot. až do 16tt
proboha nestraš
ale apsoň víš, že mimčo tam je a hezky roste ![]()
@Peka77 Tak jsem potratila. Byl tam ještě plod… Ale už bez srdicka, tak ráno nastupuji na vyčištění… Tak doufám že vy dopadnete mnohem lépe než já… Nevíte poto, po jak dlouhe době po SP se můžeme opět snažit? To mi asi řeknou vše zítra…
@Whynot bububu… no nestraším a obávám se, že ted to bude to samé, dala jsem si na sváču tvarohový koláč, šla jsem pást kozy na zahradu tak jsem ožrala pul stromu třešní a je mi zase blivno… No není škoda a zbytečné jíst?
@Michaela888 je škoda, to mě mrzí, já jsem to mela takle loni 2 dny před svatbou, doporučili mi 3 mesíce počkat, než se to dá vše zase dopořádku. Hlavu vzhůru. Je to ted těžké vím…
@Michaela888 holka moje mila ani nevíš jak me to mrzí
Tohle je nejhorší zprava, kterou lze slyšet
Měla jsem to samé, zastavilo se srdíčko. Určitě ti řeknou vše co je potřeba nebo se klidně zeptej. Posílám ti hodně sily, jsi silná holka a věřím, ze to oba zvládnete. Hlavne se teď opatruj
![]()
No je to škoda,
Ale bez jídla je to ještě horší
Mně je taky po jídle špatně ![]()
Proboha zlatíčko
Je mi to líto
drž se
A proč tě ženou na revizi, když krvácíš? nedají ti šanci, aby se s tím tělo vypořádalo samo? jeto přeci menší riziko, než revize
Říá se, že po revizi pauza aspoň 2 měsíce, ale po SP můžete začít hned po první MS. Podaří se znovu a tentokrát miminko bude zdravé ![]()
@Michaela888 @Whynot No jí jsem potratila doma… normalne jsem „to“ i viděla…presto jsem musela na revizi… neodešlo všechno a ty zbytky musely ven, já jsem takhle špinila snad 14 dní, potom, normálne krvácela a přesto na revizi musela ![]()
To snad ne
To je moje noční můra
Musí to být horší, než jít rovnou na revizi bez krvácení ![]()
@Whynot Mno myslela jsem že je to moje poslední hodinka… bolesti takový že se mi protáceli panenky a zaryvala jsem nehty do postele… pak se mi z ničeho nic ulevilo a bylo to venku..
hnus… rikala jsem si dobrý, aspon nemusim na revizi a stejne musela…
@Efsheny @Peka77 @Whynot Moc děkuji, že jste na mě myslely. No přesně tak, přestože krvácím, stále mi v děloze zůstaly zbytky plodu a doktor mi vysvetlil že je lepší to vyčistit protože mám i hrozné bolesti… A mám podle krve zánět v těle, tak asi to bylo jedno s druhým… A lepší aby miminko odešlo teď než mmnohem později, hold prcek nebyl dost silný a snad se zase brzy zadari. A vy se drzte, myslím na vás.. ![]()
Michaela888 jsi hodná, moc díky, ale zejména se opatruj ty a když ti to vyjde napiš, ráda tě uvidím a hlavně uslyším
![]()