Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já se děsím úplně stejně, já na té fotce mám zas velikost plodu 3,8 mm, což je taky nic moc v 6+0
Ale neboj se, někdo nemá tak dobrý UTZ, že to jde v tak malém týdnu vidět! Řekl ti dr, kolika tt to odpovídá?
@Efsheny
To ti teda nezávidím :/
Já dneska šílené nevolnosti dopoledne, odpoledne, když pořád něco zajídám to jakž takž jde.. ![]()
@Efsheny píše:
@mammy no ja te treba trochu uklidním, to černé mi dr. neměřil… měril až to malé bíle uvnitř a to bylo u me cca 10mm, zase na obal mi přijde 13,5mm málo… ukaž obrázek kurnik
Těch 10 mm jsi měla kdy? Mně neříkal velikost, jen že plod odpovídá 6+0 a já podle MS bych měla být 6+1, tak snad to není takový rozdíl…na fotce je něco co má 0,38 cm, tak nevím co to je, asi ten plod ![]()
@Whynot no jsou to tqtqři, mohli by být vice sdílní a dopodrobna to všem vysvetlit ![]()
Ahoj holky, tak jsem po dovolené a dneska jsem měla první utz
dle něj vycházím 7tt
velikost té malé borůvky je 0,94cm
viděla jsem i slyšela srdíčko. Ani jsem nedejchala když prcka hledal
jsem na to koukala a už jsem si říkala hrůzné scénáře, že je to prázdné a když pouštěl zvuk tak jsem strašně dlouho nic neslyšela jen šumění a nakonec ty krásné tuk, tuk
![]()
@StáleKrásně parádní zpravy
A co dovolena, povidej, přeháněj ![]()
Tak dovolená parádní
Bylo neustále slunečno až jsem si říkala, že by mohlo sprchnout
Neustále v moři a nebo na procházce
Takže fajn
Přítel se za hranicema dozvěděl že bude taťkou a jinak jsem cestu tam i zpět zvládla. Ovšem teď borůvák dává o sobě pěkně vědět
Holky já nemůžu vůbec spát. Byla jsem v lékárně ať mi dá alespoň čajík pro podporu spaní, ale lékárnice mi to zatrhla. Že když to bude nutit spát mě, tak prej i prcka… ![]()
Ahoj holky
chtěla bych se Vás zeptat. Před pár dny jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slaboulinká druhá čárka a za pár dní se mi rozjela menstruace. Co si o tom myslíte co to může znamenat? Nikdy se mi to nestalo. Děkuji za odpovědi.
@StáleKrásně super, hlavne ze jste si odpočinuli a vrátili se šťastne vsici nazpět
Musíš mít krásnou barvu ![]()
A jak přítel reagoval když jsi mu to řekla? Opatruj se ![]()
@Liliana.30 bohuzel
nikdy se mi to též neprihodilo, ale nebyla jdi u dr nebo na krvi, abys věděla? Moc bych ti to prala ![]()
@Peka77
K paní gynekoložce se chystám po menstruaci. Na krvi jsem ještě nebyla. Ale bojím se aby to nebyla právě cysta ta prý dělá na těhotenském testu druhou slaboulinkou čárku.
@Liliana.30 tak to nevím, moc ti držím pesti a kdy ti konci MS?
@Peka77
Měla jsem menstruaci jenom 3 dny a tědkom lechce špiním většinou mám menstruaci 5-7 dní takže mi to přijde právě divné.
@Liliana.30 tak zajdi k dr, vždyť uz na krvi by to bylo poznat a budeš mít aspoň větší jistotu
Muže o nějakou chvilku trvat nez te dr. vezme. A co test, sílí ti?