// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
17.6.15 19:05

@mammy

Ahojky, já se děsím úplně stejně, já na té fotce mám zas velikost plodu 3,8 mm, což je taky nic moc v 6+0 :roll: Ale neboj se, někdo nemá tak dobrý UTZ, že to jde v tak malém týdnu vidět! Řekl ti dr, kolika tt to odpovídá?

@Efsheny
To ti teda nezávidím :/
Já dneska šílené nevolnosti dopoledne, odpoledne, když pořád něco zajídám to jakž takž jde.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.6.15 19:07
@Efsheny píše:
@mammy no ja te treba trochu uklidním, to černé mi dr. neměřil… měril až to malé bíle uvnitř a to bylo u me cca 10mm, zase na obal mi přijde 13,5mm málo… ukaž obrázek kurnik

Těch 10 mm jsi měla kdy? Mně neříkal velikost, jen že plod odpovídá 6+0 a já podle MS bych měla být 6+1, tak snad to není takový rozdíl…na fotce je něco co má 0,38 cm, tak nevím co to je, asi ten plod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
17.6.15 21:40

@Whynot no jsou to tqtqři, mohli by být vice sdílní a dopodrobna to všem vysvetlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.15 21:55

Ahoj holky, tak jsem po dovolené a dneska jsem měla první utz :) dle něj vycházím 7tt :) velikost té malé borůvky je 0,94cm :) viděla jsem i slyšela srdíčko. Ani jsem nedejchala když prcka hledal :D jsem na to koukala a už jsem si říkala hrůzné scénáře, že je to prázdné a když pouštěl zvuk tak jsem strašně dlouho nic neslyšela jen šumění a nakonec ty krásné tuk, tuk :)))) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.6.15 07:01

@StáleKrásně parádní zpravy :potlesk: A co dovolena, povidej, přeháněj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.6.15 08:22

@StáleKrásně

Nádhera!! Ten zvuk toho srdíčka je něco neskutečného :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 20:05

Tak dovolená parádní :) Bylo neustále slunečno až jsem si říkala, že by mohlo sprchnout :D Neustále v moři a nebo na procházce :) Takže fajn :) Přítel se za hranicema dozvěděl že bude taťkou a jinak jsem cestu tam i zpět zvládla. Ovšem teď borůvák dává o sobě pěkně vědět :-D Holky já nemůžu vůbec spát. Byla jsem v lékárně ať mi dá alespoň čajík pro podporu spaní, ale lékárnice mi to zatrhla. Že když to bude nutit spát mě, tak prej i prcka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
18.6.15 20:28

Ahoj holky :kytka: chtěla bych se Vás zeptat. Před pár dny jsem si dělala těhotenský test a vyšla mi slaboulinká druhá čárka a za pár dní se mi rozjela menstruace. Co si o tom myslíte co to může znamenat? Nikdy se mi to nestalo. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
4611
18.6.15 20:38

@StáleKrásně super, hlavne ze jste si odpočinuli a vrátili se šťastne vsici nazpět :lol: Musíš mít krásnou barvu :palec:
A jak přítel reagoval když jsi mu to řekla? Opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.6.15 20:39

@Liliana.30 bohuzel :nevim: nikdy se mi to též neprihodilo, ale nebyla jdi u dr nebo na krvi, abys věděla? Moc bych ti to prala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
18.6.15 20:54

@Peka77
K paní gynekoložce se chystám po menstruaci. Na krvi jsem ještě nebyla. Ale bojím se aby to nebyla právě cysta ta prý dělá na těhotenském testu druhou slaboulinkou čárku.

• Citovat
  • Upravit
4611
19.6.15 08:19

@Liliana.30 tak to nevím, moc ti držím pesti a kdy ti konci MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
19.6.15 08:42

@Peka77
Měla jsem menstruaci jenom 3 dny a tědkom lechce špiním většinou mám menstruaci 5-7 dní takže mi to přijde právě divné.

• Citovat
  • Upravit
4611
19.6.15 08:52

@Liliana.30 tak zajdi k dr, vždyť uz na krvi by to bylo poznat a budeš mít aspoň větší jistotu :lol: :hug: Muže o nějakou chvilku trvat nez te dr. vezme. A co test, sílí ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
19.6.15 10:14

@Peka77
Tědkom jsem netestovala..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie