Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Whynot vidím, ze jsme na tom obdobně, tedy myslim co se týká povedemosti v práci
Klobouk dolu 12 náročné, tak se jen opatruj.
@Whynot obchodní kontrakty, smlouvy pro celou firmu, právo, obchod a další
Neustálá konfrontace s lidmi
Ale to ti nemusím říkat, viď ![]()
To je někdy boj být v neustálém denodenním kontaktu s různými lidmi, co? ![]()
kdy jdeš na KO, nebo jsi už byla?? Držím pěsti, at je vše jak má, hned dej vědět ![]()
@Whynot prave sedím u dr, tak pevne doufam, ze je vše v pořádku
Ozvu se asi až odpoledne, dříve nestihnu. Mířím od dr do prace a pak ke tchanovcum
Ale určitě se ozvu, diky ![]()
@Whynot vrátila jsem se prave domu, nezlob se ze píši až nyní. Kontrola dopadla dobre, rosteme jako z vody a
bije jako o závod
Dostala jsem hromadu zadanek a zítra jedu na odběr krve kvůli genetǐce a za 14 dni bude screening a vše ostatní a když to dopadne dobre, tak me pustí zpět do prace. Holky mám obrovskou radost, ted uz vyčkat na screening atd a budeme mít 1.trimestr za sebou. A hematom uz nemam
takže mám i vycházky ![]()
No teda tys mi dala
Já tě pořád vyhlížela a ty nikde ![]()
pak jsem měla v práci už frkot a už jsem sem nestihla jít, každpoádně strašně moc gratuluji
To jsou nejlepší zprávy, cos mohla slyšet! Nemáš fotečku?
Kéž bych to dotáhla tak daleko i jak ty, už to taky chci mít za sebou, jsou to jen nervy ![]()
Já jdu dnes, sice nervy mám, ale ne tak velké, jako poprvé ![]()
@Whynot urcite bude vše jak ma byt a verim, ze to dotahnes až do porodu
Až ti to vyjde nápis, budu na tebe myslet. Ještě nemam vyhráno, uz bych chtěla mít za 14 dni a byt u toho konce 1. Trimestru ![]()
Mám a vložím, jen se drz. Jedu na odběry kvůli screeningu. Držím pesti jako blázen ![]()
@Peka77 teda ty mas krásnou fotku, kdybys videla tu mou čmouhu… já byla dnes cau, jsem 10+0, vše ok, sice o tyden menší, ale to byl i malej Kaja. jediný co me fakt sužuje je 24h nevolnost, treba dnes v noci jsem se vzbudila ve 2,30 že je mi zle, a sla jsem si vrhnout, pak jeste v pet, a pak už jsem neusla a čelkala jsem na lačno do 8,30 na krev… no fujtajbl.
Dr. mi dal čípky proti zvracení, pry to okamzite zabírá, už ho mám v sobe hodinu a je mi porad zle, tak jsem si koupila jeste homeo, taky zatim nic… a lížu lizatka jak vzteklá, zhubla jsem 3 kila
![]()
@Whynot v kolik jdeš?
AHoj děvčata, tak jsem byla u dr, měla jsem jít na 11:30 a šla jsem až 12.30, do toho předtím ještě hodinu na hematologii, no už jsem šla do mdlob z hladu ![]()
Ale stálo to za to, mimnko krásně roste, je o den dokonce větší, než má, srdíčko tluše jak o závod celé tam sebou mlelo ![]()
Potom přihodím fotečku ![]()
Jinak mám od zítřka neschopenku, dr mi řekl, že si snad dělám srandu, že dělám 12 ky, tak mi ji hned vypsal bez ptaní ![]()
To je krása
Bude vše v pořádku!
Já jdu za 10 dní na odběry a dostanu průkazku ![]()
Ježiši, to je strašné ty nevolnosti
Já se taky v noci vzbudím kvůli tomu, ale až takhle
Navíc ještě čekat na něco na lačno, to já nedávám vždycky ![]()
Ale hlavně, že je vše v pořádku, budeme mít silná miminka ![]()
Tady je už konečně něco vidět
@Peka77 Ten tvůj brouček už vypadá jako človíček ![]()
@Efsheny sup sem s foteckou, bude krásná
Parada, ze je vše v pořádku ![]()
S nevolnostmi me to mrzí a doufam, ze te po léku brzy přejdou
Hubnes tedy dost, jen se opatruj ![]()
@Whynot nádherná fotecka, malej se bude vybarvovat ![]()
Mas rozumného doktora, ze te nechal doma a co vycházky mas?
Na odborech na screening jsem byla dnes a průkazku s dostanu když vyjde vše v pořádku. Hlavne aby to tak bylo ![]()
Jsem dnes poprvé venku, nádhera
![]()