// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
18.7.15 14:21

@kackamk parecek je krásný, kez by vám to vyšlo :think: Ja myslim, ze budeme mít chlapečka a manzel holčičku, ale jak píšeš hlavne ať je miminko v pořádku :andel: Za cca 14 dni budeme vědět co čekáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.7.15 20:20

@Peka77 a ty jsi v kterem tydnu??? Ze uz budes tak brzo vedet pohlavi ;) me to u maleho rekli az v 17tt a to jsem si platila navic ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.7.15 13:45

@kackamk ve 14, ale budeme to vědět diky zaplacenemu testu, který je z DNA. Jinak bychom taky netušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.7.15 07:21

@Peka77 a ten test jste si platili??? To je ten prenascan? Jinak screening dopadl dobre :-) jsem uplne rada. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.7.15 12:53

Cau holky, jak to jde…? me je porad šoufl, uz teda zvracim max 3×. doufam ze uz to skončí, protoze mam hlad, ale kdyz si predstavim, že to pujde ven, je mi jeste vic spatne. uz toho mam plne zuby :) ale co by clovek nepretrpel, ze.
Zitra jdu na NT screening, budu 13+2 tak jsem zvedava co uvidíme. skoda, že to pohlaví nejde jeste tak dobre poznat, jsem zvedavá :D
tak dám zitra vědět jak jsem dopadla, rano když lezím na zádech tak uz se mi břicho trochu boulí, ale jak zajdu na wc, tak je fuč, ale je to podle me děloha, močák, by tam divně netlačil…tak se zatim mejte, dnes má by nejteplejší den :P fuj!!!
už to na me asi zase jde, mela jsem halušky s brynzou :) to bude zase podívaná, nekdy uz musím zavírat nad wc očí a prubezne splachovat :D (nj jsem nechutná sory, ale uz mi z toho hrabe)
Budete okolí říkat pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
21.7.15 13:41

@Efsheny držím palečky, ať je zítra vše v pořádku. Mně doktorka říkala, že pokud se mimčo dobře natočí, tak je schopná určit pohlaví. Tak uvidíme, jdu až 30. 7. Já dnes byla na krvi ohledně štítné žlázy, samotný odběr jsem zvládla, ale doma jsem se z toho šíleného hladu :poblion:. Jinak se naštěstí držím.
Už mám 2 kila nahoře. :-D
Když ležím, tak mám jen trošku zvednutý podbřišek, ale když stojím, tak už bříško mám, už to moc před okolím neutajím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
21.7.15 13:42

@kackamk super zpráva. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.15 14:49

Holky, tak ja to neutajim vůbec :D hned je to na me vidět a uz se lidi zmiňují… Jako jo, vylez nejprve spek, jenže vypadam jak v 5 měsíci :D pochlubte se brisky :D jsem uz 13tt a musim zaklepat tuk tuk uz je mi celkem fajn, az na ty vedra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
21.7.15 17:59

@kackamk hrozně moc ti gratuluji, super zpravy. Platili 12.500,– Kč
@Efsheny mrzí me, ze ze te nevolnosti nepouští :,( Snad uz brzy. Drzim pesti na zítra, kdy jdeš ráno nebo odpoledne? Až budeme vědět, říkat budu :lol: Bříško taky nemam ještě ale uz se těším :lol:
@StáleKrásně jak se pochlubit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 08:21

Myslela jsem pochlubit jako hodit fotku bříška jestli teda nejaky uz je :D kazdopadne holky mam hroznou radost, volala jsem si na výsledky krevních testu na ty vady a vyšel negativní :srdce: hned se mi ulevilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.7.15 08:36

A vsechny cekate prvni??? A mužů ze zeptat kolik vam je? Pokud to neni tajne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.7.15 08:37

Jinak všem gratuluji, ze Vam vyšel negativni screening :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 10:53

Jj první a je mi 27 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
22.7.15 13:44

@StáleKrásně moc bříško ještě nemam, takže bych se pochlubila, ale ještě není s čím :D Parada gratuluji, nejlepší zprava :pankac:
@kackamk my ano a 38 let mi je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 13:59

Holky jak dlouho jste čekali na miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí