// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
8.8.15 10:19

@Peka77

Teda to je náádhera, jaké krásné dlouhé nožky, určitě bude modelka :D
Aha, to je fakt, pokud trpíš na infekce, neriskovala bych to..já naštěstí ne, ale ty tampony raději používám, na veřejném koupališti jsem byla jen jednou, jinak ted skoro každý den jsem u tchyně v bazénu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
8.8.15 10:33

@Whynot budete na tom stejne, uz se těším :lol: Urcite jsou lepsi a u tchyně je větší jistota :palec: Ty vedra jsou úměrná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.15 09:38

Ahoj holky tak tripple testy za mnou a příští týden budem vedet výsledky, jinak na 80% nám vychází holcicka, sice jsem si myslela na kluka, ale nakonec jsem taky rada :D nejak se nám nechtěla ukázat a na doktora ukázala zada :D tak uvidíme na velkým UTZ, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.8.15 09:43

@StáleKrásně hlavně aby dopadlo vše dobře a gratuluji :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.15 09:56

@Peka77 dekuju tak hlavne aby vse bylo ok, přesně tak :)

Mate uz vymyšlená jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.8.15 10:19

@StáleKrásně věřím, že bude :hug: Máme Aničku (náhradní Adélka), ale říkáme jí Anička. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.15 07:55

@Peka77 Ahoj, nějak jsem neměla čas :) Měli jsme Šárka nebo Tereza, protože přítel chtěl klasické české jméno, ale nějak to nejsou jména která bych fakt chtěla. A pak mě napadlo jméno, které by se mi fakt líbilo a dokonce přítel souhlasil :D a nejspíš to bude Amélie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.8.15 08:04

@StáleKrásně krasne jméno :palec: I můj manzel chtěl klas. ceske jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.8.15 09:25

@StáleKrásně @Peka77 vybírání jmen u holčiček je jednodušší, za to na kluka ja fakt nevím :think: jak se holky mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.8.15 09:26

@StáleKrásně gratuluji k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.8.15 10:59

@Whynot přijde mi oboje. Je jich moc. Klucici se mi líbí Matěj, ale manželovi ne. Avšak na tom uz tak nezáleží. A mate uz nějaký predvyber?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.8.15 11:57

Dala bych po příteli Radek ale to on zuří ze ne :) docela se nám líbi Sebastian ale váhám…tech moderních jmen je hodně. Jinak Já jsem v nemocnici od čtvrtka, nejspíš do pondelka, ve středu večer jsem zakrvacela úplne me to vyděsilo. Tak jsem šla hned ráno k dr a musela jsem do nemocnice :,( naštěstí brouček je v pořádku je živý az dost, nikdo neví čim to mohlo byt, nejspíš prý tema injekcema na ředění krve. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.8.15 15:23

@Whynot aha, to je mi líto. Hlavne, ze jste v pořádku :hug: Taky jsem krvacela a dr nevěděla proč. Dala mi Ascorutin, nenašla žádnou příčinu. A pomohlo to, krvácení ustalo. A zas jsem ležela. A co dávají tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.8.15 15:36

@Peka77 ja porad doufala, že do nemocnice nepůjdu :( dávají mi nějake kapacky asi magnézium a pak nějake injekce do žily ale ten název vůbec si nepamatuju a taky ascorutin…dnes budu bez těch infuzi tak podle toho uvidí. Ještě prezit zítřek a snad půjdu domu. Nebaví me to tady 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.8.15 15:56

@Whynot verim, ze je to nezabavne :,( Ale lépe, ze te hlídají :hug: Snad budete v pořádku a pustí vás brzy dom. Je tam aspoň s kým povídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí