Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda to je náádhera, jaké krásné dlouhé nožky, určitě bude modelka ![]()
Aha, to je fakt, pokud trpíš na infekce, neriskovala bych to..já naštěstí ne, ale ty tampony raději používám, na veřejném koupališti jsem byla jen jednou, jinak ted skoro každý den jsem u tchyně v bazénu ![]()
@Whynot budete na tom stejne, uz se těším
Urcite jsou lepsi a u tchyně je větší jistota
Ty vedra jsou úměrná ![]()
Ahoj holky tak tripple testy za mnou a příští týden budem vedet výsledky, jinak na 80% nám vychází holcicka, sice jsem si myslela na kluka, ale nakonec jsem taky rada
nejak se nám nechtěla ukázat a na doktora ukázala zada
tak uvidíme na velkým UTZ, ![]()
@Peka77 dekuju tak hlavne aby vse bylo ok, přesně tak ![]()
Mate uz vymyšlená jmena?
@StáleKrásně věřím, že bude
Máme Aničku (náhradní Adélka), ale říkáme jí Anička. Co vy?
@Peka77 Ahoj, nějak jsem neměla čas
Měli jsme Šárka nebo Tereza, protože přítel chtěl klasické české jméno, ale nějak to nejsou jména která bych fakt chtěla. A pak mě napadlo jméno, které by se mi fakt líbilo a dokonce přítel souhlasil
a nejspíš to bude Amélie ![]()
@StáleKrásně krasne jméno
I můj manzel chtěl klas. ceske jméno ![]()
@StáleKrásně @Peka77 vybírání jmen u holčiček je jednodušší, za to na kluka ja fakt nevím
jak se holky mate?
@Whynot přijde mi oboje. Je jich moc. Klucici se mi líbí Matěj, ale manželovi ne. Avšak na tom uz tak nezáleží. A mate uz nějaký predvyber?
Dala bych po příteli Radek ale to on zuří ze ne
docela se nám líbi Sebastian ale váhám…tech moderních jmen je hodně. Jinak Já jsem v nemocnici od čtvrtka, nejspíš do pondelka, ve středu večer jsem zakrvacela úplne me to vyděsilo. Tak jsem šla hned ráno k dr a musela jsem do nemocnice
naštěstí brouček je v pořádku je živý az dost, nikdo neví čim to mohlo byt, nejspíš prý tema injekcema na ředění krve. ![]()
@Whynot aha, to je mi líto. Hlavne, ze jste v pořádku
Taky jsem krvacela a dr nevěděla proč. Dala mi Ascorutin, nenašla žádnou příčinu. A pomohlo to, krvácení ustalo. A zas jsem ležela. A co dávají tobě?
@Peka77 ja porad doufala, že do nemocnice nepůjdu
dávají mi nějake kapacky asi magnézium a pak nějake injekce do žily ale ten název vůbec si nepamatuju a taky ascorutin…dnes budu bez těch infuzi tak podle toho uvidí. Ještě prezit zítřek a snad půjdu domu. Nebaví me to tady ![]()
@Whynot verim, ze je to nezabavne
Ale lépe, ze te hlídají
Snad budete v pořádku a pustí vás brzy dom. Je tam aspoň s kým povídat?