// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
21.8.15 19:30

@Peka77 Krásná, blahopřeji, hlavně, že jste v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
21.8.15 19:32

@hundrtka dekuji a těším se na vaši fotecku  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.8.15 12:21

@Peka77

Ahojky, opožděně moc gratuluji, Anička je krásná :srdce: Já jdu ve středu (vlastně teprve na kontrolu po té hospitalizaci) pak v září triple testy.
Mně je dobře, o víkendu to byl šrumec, měla jsem svatbu :oops:
Akorát se mi zas jaksi vrací únava, občas je mi zase blbě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.8.15 12:27

@Whynot dekuju a drzim ti pesti na kontrole :mrgreen: A co svatba jak probíhala, doufam, ze dobre?
Jen neboj přijde mi, ze únava nás neopustí asi 9 měsíců a též mi nebývá občas dobre, hlavne když se více najím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.8.15 12:31

@Peka77

Bylo to skvělé, užili jsme si to, bylo krásné počasí.
Mně právě bývá špatně když se nenajím, ale i když nemám nějak hlad, nevím proč se mi zas ty nevolnosti vrací :roll:
Nakupuješ už nějaké vecičky? :) Já ještě nemám vůbec nic, pořád je čas, ale něco okukuju, je to hrozně roztomilé :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.8.15 16:19

@Whynot to je dobre :dance: A mas je stejne jako v 1 trimestru. Též mi nebývá dobre, ale spis když se přejím :mrgreen:
Zatim moc ne, jen 1 bitky za 1 screening a pak 2 bodycka v Lidlu. Jinak si myslim, ze je taky dost času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.8.15 16:23

@Peka77

Ne jak v prvním trimestru, sice slabší, ale vrátily se, ach jo :zed:
Kdy prosím tě v Lidlu měli to dětské oblečení? Já tam už dlouho nebyla, ale v našem Lidlu nikdy nic nemají :roll: nebo to asi lidi hned vykoupí. Kde plánuješ ještě nakupovat? Já bych potřebovala nějaký větší obchod, kde se dá nakoupit většina věcí :think: krásné oblečky měly i v tescu, musím si sepsat seznam, abych nenakupovala zbytečné věci :D
Co jsem slyšela, tak ty nejmenší velikosti ( 54 ) většinou se ani neunosí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.8.15 17:50

@Whynot minuly tyden, ale jsou to větší cisla, tak trosku do budoucna :lol:
Ještě nevím, asi mrknu na net. A co ty mimo Tesca? Ale seznam je urcite dobry nápad. Taky na něm pracuju :mrgreen:
Urcite na miminko nejmenší toho není moc třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.8.15 17:57

@Peka77

Já si seznam udělám z netu, nebo se v tom úplně ztrácím :D
Já vím, že mají pěkné oblečky i v C&A, na netu budu kupovat minimálně, chci si to ošahat :)
Já se dívala na seznamy tady : :)

https://www.emimino.cz/…iminko-5325/
a tady
http://www.firstkids.cz/…pro-miminko/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.8.15 18:31

@Whynot parada krasne odkazy, sikulka :palec: Je toho až nad hlavu :roll: :oops:
Bude to legrace. Něco se na netu pořídit da, je to i levnější občas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.8.15 08:11

@Peka77

To určitě, na netu se dá toho najít víc, jenže mně se nechce hledat :D Máš nějaký tip na eshop? Co jsem někdy kupovala sestře oblečky na mimčo, tak jsem si všimla, že se ty velkosti všelijak liší…i když byly stejné, tak záleží na výrobci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
25.8.15 08:20

@Whynot rada bych ti pomohla, ale zatim nevím :nevim: Ozvu se pokud nějaký najdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.8.15 08:24

@Peka77

V pohodě, určitě toho existuje dost, něco najdem :) Akorát se mi třeba nechce nakupovat použité z mimibazaru, klikrát to na fotce může vypadat úplně jinak než ve skutečnosti, i když za pár korun, ale chtěla bych vše nové. Potom jak bude druhé miminko, vynosí to vše po prvním. :) Kamarádka takto nakupuje jen z druhé ruky a co jsem některé oblečky viděla - zaprané, takové žmolky na tom a přitom na fotu to vůbec nešlo vidět…ale zas ona je samoživitelka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.8.15 09:12

Tady jsem našla stránku http://www.dudukids.cz/
Mají i kočárky (mají prodejnu u nás ve městě, tak ještě lepší) a mají i krásné oblečky a všelijaké potřeby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
25.8.15 10:04

@Whynot no ty jsi sikulka :palec: Ještě jsem na netu nebyla, promin :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí