Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, opožděně moc gratuluji, Anička je krásná
Já jdu ve středu (vlastně teprve na kontrolu po té hospitalizaci) pak v září triple testy.
Mně je dobře, o víkendu to byl šrumec, měla jsem svatbu ![]()
Akorát se mi zas jaksi vrací únava, občas je mi zase blbě ![]()
@Whynot dekuju a drzim ti pesti na kontrole
A co svatba jak probíhala, doufam, ze dobre?
Jen neboj přijde mi, ze únava nás neopustí asi 9 měsíců a též mi nebývá občas dobre, hlavne když se více najím ![]()
Bylo to skvělé, užili jsme si to, bylo krásné počasí.
Mně právě bývá špatně když se nenajím, ale i když nemám nějak hlad, nevím proč se mi zas ty nevolnosti vrací ![]()
Nakupuješ už nějaké vecičky?
Já ještě nemám vůbec nic, pořád je čas, ale něco okukuju, je to hrozně roztomilé ![]()
@Whynot to je dobre
A mas je stejne jako v 1 trimestru. Též mi nebývá dobre, ale spis když se přejím ![]()
Zatim moc ne, jen 1 bitky za 1 screening a pak 2 bodycka v Lidlu. Jinak si myslim, ze je taky dost času ![]()
Ne jak v prvním trimestru, sice slabší, ale vrátily se, ach jo ![]()
Kdy prosím tě v Lidlu měli to dětské oblečení? Já tam už dlouho nebyla, ale v našem Lidlu nikdy nic nemají
nebo to asi lidi hned vykoupí. Kde plánuješ ještě nakupovat? Já bych potřebovala nějaký větší obchod, kde se dá nakoupit většina věcí
krásné oblečky měly i v tescu, musím si sepsat seznam, abych nenakupovala zbytečné věci ![]()
Co jsem slyšela, tak ty nejmenší velikosti ( 54 ) většinou se ani neunosí ![]()
@Whynot minuly tyden, ale jsou to větší cisla, tak trosku do budoucna ![]()
Ještě nevím, asi mrknu na net. A co ty mimo Tesca? Ale seznam je urcite dobry nápad. Taky na něm pracuju ![]()
Urcite na miminko nejmenší toho není moc třeba.
Já si seznam udělám z netu, nebo se v tom úplně ztrácím ![]()
Já vím, že mají pěkné oblečky i v C&A, na netu budu kupovat minimálně, chci si to ošahat ![]()
Já se dívala na seznamy tady : ![]()
https://www.emimino.cz/…iminko-5325/
a tady
http://www.firstkids.cz/…pro-miminko/
@Whynot parada krasne odkazy, sikulka
Je toho až nad hlavu
![]()
Bude to legrace. Něco se na netu pořídit da, je to i levnější občas ![]()
To určitě, na netu se dá toho najít víc, jenže mně se nechce hledat
Máš nějaký tip na eshop? Co jsem někdy kupovala sestře oblečky na mimčo, tak jsem si všimla, že se ty velkosti všelijak liší…i když byly stejné, tak záleží na výrobci ![]()
@Whynot rada bych ti pomohla, ale zatim nevím
Ozvu se pokud nějaký najdu ![]()
V pohodě, určitě toho existuje dost, něco najdem
Akorát se mi třeba nechce nakupovat použité z mimibazaru, klikrát to na fotce může vypadat úplně jinak než ve skutečnosti, i když za pár korun, ale chtěla bych vše nové. Potom jak bude druhé miminko, vynosí to vše po prvním.
Kamarádka takto nakupuje jen z druhé ruky a co jsem některé oblečky viděla - zaprané, takové žmolky na tom a přitom na fotu to vůbec nešlo vidět…ale zas ona je samoživitelka ![]()
Tady jsem našla stránku http://www.dudukids.cz/
Mají i kočárky (mají prodejnu u nás ve městě, tak ještě lepší) a mají i krásné oblečky a všelijaké potřeby ![]()