// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
15.8.15 20:51

@Peka77 Tak pro miminko bych tu ležela i 3 měsíce, ale fakt je to otrava…jsem tu taky s tehulkou, te je zas porad spatne a zvrací :( sama bych tu asi zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
16.8.15 08:25

@Whynot verim, musím přiznat ze jsem byla rada, ze po měsíci jsem uz mohla jit trosku ven. Drz se, je dobre ze mas společnost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.8.15 09:45

@Whynot jak to s vámi vypadá? Doufám, že dobře a pustí vás domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.8.15 09:58

@Peka77

Ahoj zlatí :mavam:

Dnes ráno mě pustili z nemocnice a řeknu ti, jsem docela ve stresu…krvácení už není žádné, vše je ok, ale zato velikost miminka mě trápí :(

Při příjmu mi naměřili 14+1 (měla jsem být 14+4 asi) - to by snad až tak nevadilo) no a dnes po 5 dnech v nemocnici mi naměřili JEN 14+0 ještě o den menší, než před 5 dny :nevim: Nechápu to…takže celově o týden pozadu :roll:
přitom do tedka i podle screeningu velikost seděla podle poslední MS…doktorka v nemocnici mi říkala, že to nic neznamená, že je to ok, srdíčko bilo rásně a miminko tam sebou házelo, ale nechápu, čím to je, že by jiným utrazvukem :nevim:
Jak nemohlo vyrůst za 5 dní, spíš se zmenšit? :nevim:
Bojím se, aby to nebylo těmi protilátkami proti placentě :zed:
Zítra si zajdu na kontrolní UTZ placený, můj dr má dovolenou, bude tam až za týden.
Tak to chci porovnat. Co ty, jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.8.15 11:21

@Whynot jen neboj vše bude v pořádku. +- týden se nic neděje. Navíc nevíš jaký dr jej měřil. Třeba to nedělal tak poctivě. Zítra si zaskoč na ten UTZ a kdyžtak se optej.
Věřím, že se nic neděje :hug: Jsem ráda, že vás pustili domů, určitě to bude lepší. A máš vycházky nebo musíš ležet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.8.15 11:46

@Peka77

Skočím tam zítra, je fakt, že co dr, to jiné měření.
Hlavně tato dr měřila jen hlavičku a pak jen bříško, nikdy ne dohromady od hlavičky ke kostrči to nějak nechápu :nevim:
vycházky mám, ležet nemusím, zákaz pohl. styku a koupání venku. Jinak nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.8.15 12:16

@Whynot tak vidíš, to bude možná ono. Když jsem byla naposledy u dr dělala různá měření a vycházel nam termín vždy jindy. Neboj hlavne, ze jste v pořádku a bije vám :srdce: a hýbe se o sto šest :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.15 12:19

@Whynot Ahojky určitě to každy měří trosku jinak… Navíc je to jinej stroj… Odchylka +/- týden bude určitě způsobena tímhle ;) hlavne ze se u tebe ma prcek fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.8.15 19:00

@Peka77 @StáleKrásně
Díky holky, snad to bude tím strojem, i obraz nevypadal moc kvalitně a ani bych nepoznala, že je tam mimčo, kdežto u mého gynekologa to jde vidět hned a krásně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.8.15 07:27

@Whynot důležité je, ze mate :srdce: a je vše v pořádku. Tvoje dr ti zas řekne dobre zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.8.15 07:41

@Peka77

Dneska na ten UTZ nejdu, šíleně tu leje a jsem jakási unavená :roll: už jsem se trošičku uklidnila :lol: asi počkám na mého dr, zatím budu poslouchat angelsoundem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.8.15 09:14

@Whynot odpocinete si a pokud se to nezhoršuje tak je vše urcite v pořádku :lol: Jen odpočívejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.8.15 10:22

Ahoj maminky,
tak čekáme holčičku :srdce:
Manžel už se nemůže dočkat a furt by něco nakupoval…
Už něco nakupujete?
Ať jste všechny v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.8.15 10:39

@hundrtka paráda, gratuluji :kytka: Vypadá to tu vyrovnaně :mrgreen: V kolikátem jsi vlastně tt?
Skoro vůbec. Jen jsem si udělala radost s botičkama když jsem měla po prvním screeningu a ted v Lidlu měli body a ponožky. Jinak ještě vyčkávám, ale píšu si seznam na co nezapomenout :mrgreen:
Hodně zdraví i Vám :hug:

@Whynot tak jak ti je doma? Doufám že na sebe dáváte pozor :mrgreen:

@StáleKrásně a copak je s tebou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.8.15 11:04

@Peka77 Jsem 17tt+6 :) Také mám v plánu se podívat do Lidlu. Mívají tam moc pěkné věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí