// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
6.8.15 10:00

@Peka77

Aha, mně termín nedali, :think: ale jdu zítra na gyndu, tak se poptám dokora. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.8.15 10:06

@Whynot myslím, že to nemusí být všude stejné. Ani ve výsledcích nic nemáš? Dr ti určitě poradí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 11:11

Tak ja jdu příští týden 16 tt což se dělají povinné triple testy, ale nekdo je vynechá pokud byl v tom 12 tt… Takze jeste nevim… Jinak na utz fotce je napsaný i předpokládaný termín porodu dle velikosti :D jinak podle MS vycházíme 29.1.2016 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.8.15 11:33

@StáleKrásně aha vidíš myslela jsem, ze triple test nemusíš absolvovat. A ty jsi nebyla na screeningu? Su též 16tt a dr mi o nich nic nerikala, proto se ptám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 11:48

Ve 12 tt jsem taky byla akorat vim ze se zmiňoval ze ty triple testy jsou povinné? Tak sama nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.8.15 11:56

Zdravím po dlouhé době znovu píší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.8.15 19:32

@StáleKrásně no vidíš, zatim ma dr nerikala. A kdy se na ne chodí?
@ladus88 a jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.8.15 10:15

@Peka77 až teď koukame že se příspěvek neodeslal cely :think: jo dobře, vstoupili jsme do 15tt a příští týden nás čeká genetická konzultace jelikož nám vyšli špatně výsledky krve že screanningu. Utz naprosto v pořádku jen ta krev. Jinak jsem už na neschopence, jako strážná jsem noční a obchuzky v tomhle počasí nezvládala. Museli jsme chodit v dlouhých tmavě zelených kalhotách a pevnou obuv, nejlépe kotnikovou a ještě část areálu v lese.Ke všemu v tom našem objektu je velký výskyt klíšťat a zmijí. Takže v klidku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
7.8.15 13:28

@ladus88 je dobře, že jsi doma a vítej do klubu :kytka: Mrzí mě, že krev nevyšla dobře a že genetika dopadne dobře :kytka: Dej pak vědět, ju :mrgreen:
Páni koukám, jak ten čas letí už 15tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.8.15 19:36

@Peka77

Tak mi dnes v poradně řekl, že mi udělá raději i triple testy :roll: přece, když NT vyjde správně, triple být nemusí, ne? :nevim: Ale zas on je tak pečlivý, že chce mít všechno pod kontrolou…bereš ještě Utrogestan? Mně ho předepsal tak do 16.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.8.15 19:37

@StáleKrásně

triple nejsou povinné, ale můj dr je chce udělat taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
7.8.15 23:27

@Whynot to nevadí, jen ať je poctivý nez opak :lol: To nevím, zatim mi o triple testech dr nerikala, dam vědět, pokud na další kontrole něco bude. Ale možná mi jej nenabízí, ze jsem byla na tom Prenascanu.
Uz ne, mam Utrogestan a navíc železo, při testech mi vyslo, ze jej mam méně a způsobuje mi to anémií. Prý to ma hodně holek, takže žádná zvláštnost. Dej vědět a drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.8.15 08:05

@Peka77

To máš pravdu…je pravd, že už ten Utrogestan flákám :oops: dám si večer a ráno většinou zapomenu, ale do ted jsem ho brala poctivě..nebaví mě, jak to vytéká cely den :zed:
Už jsem se byla i koupat na veřejném koupališti, už to až tak nehrotím, zatím žádná infekce, ale tampony do vody jsou nutností. Ty se koupeš?
Jinak moje švagrová mi říkala, že Utroš brala do 20.tt asi (stejný gynekolog) a měla pěkně dlouho zánět a kvasinky z toho :nevim: prej jí řekl, že z Utrouše, ono to asi není dobré brát dlouhodobě, ale zas ona na záněty trpívá, tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.8.15 08:09

Ještě jsem zapomněla dát fotečku z NT, pořád se na ni dívám :srdce: a kdepak je tvoje nějaká? To už musí být velká holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
8.8.15 10:06

@Whynot ani se ti nedivím, tohle bylo otravne :zed: Zásoba vložek vždy po ruce :lol:
Koupat se nechodím. I když jsem nebyla tehu tak trpím na infekce navíc mam po operaci moc. trubice a chytim co se da :roll: I na zachodcich si dávám bacha :lol: Ju znám též jsem měla.
foto z poslední kontroly u gyn dr - rostou ji nozky :lol:

Krásná fotecka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí