Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@StáleKrásně tak na sebe dávej pozor ať se vrátíte v pořádku
Španělsko je krasne
a co na to dr?
Cauky holky, mam pokažený počítač, a z mobilu je to naprd… tak se jen ozývám, já porad nevolno, jeden rekord 7× denně zvracet jsem uz nepřekonala, trochu se to lepší, ale nic závratného. Už toho mám plné zuby, to mi věřte :/
za 11 dní jdu taky na NTscr. tak jsem zvedava na konečně normální obrázky, a né ty čmouhy co dává gyndař ![]()
Vy se tomu smejete, ale já jsem mela při minulém těhu pozitivní výsledky na syfilis
plašila jsem teda fest, říkám mojemu, no kdoví kdes to nabral… a on pý co Já…ale ty… takze nakoonec já
Ale vše se vysvetlilo opakovaným odběrem a vysvětlením, že za to muze ten muj antifosfolipidový syndrom, on mi lomcuje fakt se všema testama, třeba když jdu k doktorce na quick( tj hodnata neředění krve) tak u ní z prstu mám třeba 6,5 ta šílí(já už jsem v klidu) posílá me na hematolku a tam mi naměří normálne 2,5 (norma pro me je 2-3) takže tak. Syfilis už me tedy nerozháže, doufám, že letos to nebude prozmenu HIV ![]()
Jinak už to celá rodina ví
že klokan přiletí v lednu. Holky já se bojím že to bude kluk
v blízkém příbuzenstvu už 9. tj strasný, asi založíme fotbalový tým ![]()
Byli jsme na 3 dny u tety v rakousku, no řeknu vám sedet vzadu uprostřed mezi babičkou a autosedačkou, když venku vrcholily ty tropy… slušný hnus. tak jsem diktovala at pustí klimu na plno(chtelo se mi samozrejme blít, že) no a ted tu už 5.den trpím bolestmi hlavy… asi jsem to přehnala, když jsem se nahýbala přímo nad ten středový větrák
priste budu chytřejší, ale jinak to nešlo ![]()
Tj tak vše co mě napadá, strašná melena… hojte
AHoj děvčátka,
omlouvám se, že jsme tu pár dní nebyla, chtěla jsem si dát kratičkou pauzu ![]()
Jak se vám daří, co miminka?
Já dnes končím 10.tt, zatím je vše v pořádku, srdíčko bije, každý den poslouchám přes Angelsound ![]()
Jinak nevolnosti mě pomalu ale jistě opuštějí, největší mám teda večer, ale už ne celodenní jako jindy.
Mám strašné chutě, hlavně na ryby, rybí salát jsem jedla max 1× za rok a ted bych ho jedla každý den, nevím, jetsli se teda může snažím se to dost omezovat ![]()
Celkem se cpu, je to silnější než já, ale ani kilo nahoře ![]()
od začátku 6.tt do 10.tt jsem přibrala jen 400 g, což nechápu, podle toho jak moc jím.
Ahojky, pane bože, 7× denně zvracet
to bych nezvládla
teda máš to těhotneství se vším všudy co ![]()
Kdy prosím tě jdeš na NT? Já jsme objednaná až v 13+2, to jsem ještě neslyšela, že by někdo šel tak pozdě
Hodně holek chodí max ve 12.tt a já jdu až ve 14.tt ![]()
Neboooj, HIV určitě mít nebudeš
Já měla odběry včera, byla to fuška nalačno a 4 zkumavky a ještě čekat na dr než přijde 40 min myslela jsem, že tam omdlím ![]()
Jinak máš pravdu, rodí se odně kluků…taky bych si spíš přála holčičku..je to zvláštní co?
Vlastně žen na světě je prej více, než mužů, možná příroda to chce trochu vyrovnat ![]()
@Efsheny pani hlavne ze jsi to zvládla a jste v pořádku z cest nazpátek. S těmi nevolnostmi ti to mov nezsvidim a doufam ze postupem te přejdou a budeš si tehu uz jen užívat. To ziram, ze to vyšel výsledek takto
Ale hlavne, ze se vše vysvětlilo
Taky se chystám na krev na pohl. choroby, tak snad nebude žádný prekvapko ![]()
@Whynot jestli te to uklidní jdu na screening příští týden a to budu ve 13tt. Test se dá postoupit až do 14tt. Co jsem viděla na zadance. Aspoň bude více vidět
S tím pribiranim na tom nejsem jinak. Též valim oci
podle toho co člověk sní, ze uz bych musela byt otesanek
Koukám, ze se na ty odběry je nač těšit
![]()
Hoj holky, tak jsem zpátky ze Španěl… naštěstí to byla kratší pracovní záležitost… ale to horko tam… to byl mazec.
Jako já jsem nabrala od začátku 3 kg a to jsem 11 tt dle UTZ… na NT jdu ve středu, akorát mi je divný, že sestra mi řekla, že mám přijít najedená a napitá ( což při odběrech neznám )… a bude se to dělat všechno v jeden den, prý… Tak to jsem zvědavá. Jinak nevolnost postupně opadává, ale naštěstí jsem zvracela jen jednou ( zjistila jsem totiž, že když se mi udělá zle a vypiju sklenici mléka tak se mi udělá rapidně lépe )
@StáleKrásně hlavne ze jste přestali cestu v pořádku
Vidím, ze příští týden budou pěkné kontroly ![]()
@StáleKrásně ahojky, já jdu na odběry zítra ohledne screeningu a musím být nalačno a 2× moč sebou. Tak mi držte palce, ať se tam nalačno bez
dobelhám. ![]()
Holky nebojte, nejvíce se přibírá až ke konci těhotenství, takže nečekejte nějaké enormní výkyvy ve váze. ![]()
@StáleKrásně opravdu nemusis jit na odbery na I. screening na lacno, ja jsem na to byla pokazde upozornena, ze muzu jist a pit! ![]()
@Vandulle vidim,ze jak s testama na cukrovku, tak uz i s odberama ohledne I. screeningu jsou rozdily
!
@Whynot I.screening se dela od 12.tt do 14.tt,takze klid
,ja jdu taky az 13+1!
@Vandulle to by bylo dobre
Taky jsem mohla byt najedena a byla jsem odpoledne. Nalacno mám jít na odběry na pohlavní choroby, nejdes na ty?