// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
22.7.15 15:50

@StáleKrásně poměrně dlouho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.7.15 18:06

Ja jsem poprve otehotnela po cca 4 měsících a bohužel to nedopadlo sla jsem na revizi a pak zase po 4 měsících narodil se mi krásný zdravy kluk a ted jsem otehotnela napoprve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.7.15 21:12

Ahoj holkky, jak se daří? jak miminka rostou?

@Peka77

Ted vidím, že máš už dávno po sreeningu, nějak jsem si nevšimla upozornění, že jsi psala :nevim: To jsem ráda, že je vše v pořádku, kdy máš další kontrolu? Já jdu na screening 5.8., a ještě vám neřekli pohlaví? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.7.15 14:13

@Whynot dlouho jsem te neviděla a doufam, ze jste v pořádku?
U nás vše dobry a na kontrolu jdu ted v pátek, tak se těším :lol:
To je příští týden, dej pak urcite vědět jak jste dopadli :hug:
Ne ani se nikdo nesnažil mi něco říci, ale jelikož jsem byla na testu Prenascan, tak buď koncem tohoto nebo začátkem příštího týdne budeme vědět co čekáme. Opatrujte se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.7.15 17:11

@Peka77

Promin, nějak mi nechodilo upozornění :nevim:
Potom jsem si všimla, žes mi psala…
Moc gratuluju k úspěšnému screeningu, ono prej dokotři to sami od sebe neříkají, musíš se zeptat :D slyšela jsem to hodněkrát :D takže já se budu radši ptát :D
No myslela jsem, že se sceeningu nedočkám, ale utíká to…pořád mám co dělat, nevolnosti naštěstí ustaly.
Jinak poslouchám srdíčko angelsoundem, strašně mě to uklidňuje. Do toho screeningu bez něj bych asi zbláznila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.7.15 20:34

@Whynot drzim ti pesti keře konečně někdo kdo ma Angelsound :P Taky mám a nemůžu si jej vynachválit, též me to uklidňuje :lol:
Jsem rada, ze je ti dobre a verim, ze i vás screening bude OK. Vidíš, tak se urcite zeptej. Taky budeš rada vědět co čekáte? Ja ju, nejsem na překvapeni ;)
Nic se neděje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.8.15 21:43

@Peka77

Ahojky :mavam: Jak se daří?

Dnes jsem byla na screeningu a vše v pořádku, riziko DS 1:50 000, a čekáme chlapečka..trošičku jsem pořád doufala v holčičku, podle stáří krve, podle Jonáše mi to taky vyšlo i kartářka mi to předpověděla no a bude to chlapeček :) :) Ale samozřejmě jsem ráda, že je vše v pořádku a snad i nadále bude.
A neříct si pohlaví bych asi nevydržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.8.15 21:47

@Peka77

Ted vidím, že čekáte holčičku :dance: :dance: to je krásné!! tak sis to nechala nakonec říct? Moc gratuluji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.15 08:33

Jeeee vy uz víte co to bude… Ja furt doufam ze příští středu to uz budem taky vedet :). Ty jsi byla na triplech nebo na tom 1. screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.8.15 08:46

@Whynot jsem rada, ze screening dopadl dobre a jste v pořádku :lol: :pankac:
S pohlavím to ještě nemusí byt jistě ještě je brzy nebo je to jisté?
Diky, vyslo to z toho testu krve na vývojové vady Prenascan.
Důležité je, ze jste v pořádku :mrgreen:
@StáleKrásně ja mam za sebou 1.trimestralni screening. A ty se chystas na screening? Drzim ti moc pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.8.15 08:50

@Peka77

No to asi jisté je, byla jsem u toho nejlepšího dr (opravdu vyhlášený v Brně) a on se ani ve 12.tt u nikoho nespletl :lol: takže počítám s chlapečkem.
Jo tys byla na tom drahém testu? To vám řekli, aniž bys chtěla? Nebo sis to nechala říct? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.8.15 09:07

@Whynot ach tak, snad ti to tedy potvrdí ba dalším screeningu nebo ti řeknou ze je to holcicka :lol: Nam se nechtěla ukázat ani na posledním UTZ. Pani doktorka říkala, ze vidí klucika, ale testy jsou jiné. Tak uvidíme v záři na 2 screeningu :lol:
Ju přesně tak, ne nechala jsem si to říci jinak nic nezjistuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.8.15 09:18

@Peka77

všechno je možné, ale neslyšela jsem nikoho, u koho by se spletl :roll: tak uvidím, třeba budu první :mrgreen: ještě říkal vidíte toho pindíka? Já sice nic neviděla, ale on prej když si není jistý tak neříká raději nic :lol:

Příspěvek upraven 06.08.15 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.8.15 09:18

@Peka77

kdy se chodí na další screening a co se tam zjištuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
6.8.15 09:56

@Whynot vždyť je to jedno, hlavně abyste byli v pořádku :hug: Mě dali termín už při I. screeningu a co se zjišťuje zatím nevím. Budu se muset podívat :mrgreen: Ještě mám měsíc a zároveň jdeme na genetiku. TAkže ti toho moc neřeknu, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí