// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
19.8.15 11:14

@hundrtka vidím, že jsme kousek od sebe :dance: Máme být prý o 3 dny starší, ale vše se bere k MS.
A byla jsi na běžné kontrole u gyn dr když ti řekli, že čekáte holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.8.15 11:47

@Peka77 Jj byla jsem na běžné kontrole a doktorka se mě ptala jestli chci vědět pohlaví. Malá se vůbec nestyděla a roztahovala na nás nohy :lol: a Ty už víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.8.15 12:52

@hundrtka to je super na nás ukazovala zadek potvurka malá. Vím z krve. Ale zatim na UTZ nebylo nic videt. Tak třeba v pátek :mrgreen: A kdy mas 2 screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.8.15 13:24

@Peka77 2. screening, tak to nevím, jdu na kontrolu ve 20tt, tak uvidím, co mi poví..
Dej v pátek vědět :D
Jinak jsem se zamilovala :srdce: :srdce: :srdce: Plánujete některá také bílý kočárek??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.8.15 13:30

@hundrtka

Gratuluji k holčičce :) Já teda ještě nic nenakupuju, je zatím brzy, možná po tom 20.tt začnu :)

@Peka77

Doma je skvěle, hlavně nejsou už ty vedra, konečně se dá dýchat a co ty? Jak u tebe? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.8.15 13:32

@hundrtka

Ten je moc krásný a taky se mi líbí světlejší barvičky, ale do bílé zrovna já (prasátko, co se vždy při jídle ušpiní) jít nemůžu :mrgreen: ale krásný je, to bez diskuze.
Já bych chtěla nějaký neutrální, ne žádný modrý (pokud to u mě bude opravdu chlapeček) protože určitě bych chtěla i druhé a aby se kočárek ještě využil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.8.15 14:09

@Whynot ¨Děkuji, já zatím jen koukám :D Stejně bych kočárek kupovala cca 2 měsíce před porodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.8.15 18:36

@hundrtka je krásný :P Ale bíle bych se bála. Bydlíme v polích a to by bylo :lol:
A mas uz vybrány i jaký kočárek? Ale je dobre hej mít vybráno dopředu, tedy u prvorodicek. Nákup uz je jen banalita, ale vybrat si jej a trosku v obchodě vyzkoušet. Musím nechat, te mi trvalo 3 dny nez jsem si udělala predvyber cca 4-5 kočárku, na které se pojedeme mrknout :mrgreen:
Dam diky :kytka:
@Whynot no jej naprostá pravda, též me déšť tesi :mrgreen: U nás dobre a zitra se chystám v rámci vychazek do prace, mame schůzku. A v pátek kontrola :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.8.15 08:00

@Peka77

Tak držím pěsti, at je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
20.8.15 08:34

@Whynot děkuju, snad bude :andel: POmalu se blíží i druhý screening, tak se těším též :mrgreen: Opatruj se, zlepší se trošku i počásko, ale snad nebude už takové vedro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.8.15 07:49

A uz citite pohyby??a kdy mate druhy screening? My jdeme v zari uz se tesim, ale zaroven mam strach at je vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.8.15 07:52

@Peka77
Tak co kontrola? Kdy jdeš? Snad bude i fotečka :kytka:

@kackamk

Já nic necítím, ale je brzy, jsem 16.tt teprve. 2. screening ještě nevím, nemám ještě stanovený termín, ale v pondělí jdu k dr, tak se ho na to zeptám :) Kdy v září jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.8.15 08:04

@Whynot ja jsem u prvniho citila pohyby 19+1tt :) a ted se mi zda, ze sem tam uz cítím :* my jsme dneska 16+6 tt. a na druhy screening jdeme 14.9.a asi cekame druheho chlapečka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
21.8.15 18:56

@Whynot vše je v pořádku :pankac: Anička roste a přibírá na váze :potlesk: Kontrola zas za 3 tydny, to uz bude po screeningu :mrgreen: A posilam foteckou :P :andel: Dr viděla na UTZ i ze čekáme holčičku :lol:
A co ty, jak ti je?

@kackamk pohyby zatim nic, ale myslim ze tak nejdříve příští či přespříští tyden. Na 2 screening jdeme 9.zari a taky se těším i doufam, ze bude vše v pořádku :andel:
Gratuluji k chlapečkovi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
21.8.15 18:57

Zapomněla jsem tu fotku ja trdlo :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...