Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hundrtka vidím, že jsme kousek od sebe
Máme být prý o 3 dny starší, ale vše se bere k MS.
A byla jsi na běžné kontrole u gyn dr když ti řekli, že čekáte holčičku?
@Peka77 Jj byla jsem na běžné kontrole a doktorka se mě ptala jestli chci vědět pohlaví. Malá se vůbec nestyděla a roztahovala na nás nohy
a Ty už víš?
@hundrtka to je super na nás ukazovala zadek potvurka malá. Vím z krve. Ale zatim na UTZ nebylo nic videt. Tak třeba v pátek
A kdy mas 2 screening?
@Peka77 2. screening, tak to nevím, jdu na kontrolu ve 20tt, tak uvidím, co mi poví..
Dej v pátek vědět ![]()
Jinak jsem se zamilovala
Plánujete některá také bílý kočárek??? ![]()
Gratuluji k holčičce
Já teda ještě nic nenakupuju, je zatím brzy, možná po tom 20.tt začnu ![]()
Doma je skvěle, hlavně nejsou už ty vedra, konečně se dá dýchat a co ty? Jak u tebe? ![]()
Ten je moc krásný a taky se mi líbí světlejší barvičky, ale do bílé zrovna já (prasátko, co se vždy při jídle ušpiní) jít nemůžu
ale krásný je, to bez diskuze.
Já bych chtěla nějaký neutrální, ne žádný modrý (pokud to u mě bude opravdu chlapeček) protože určitě bych chtěla i druhé a aby se kočárek ještě využil ![]()
@Whynot ¨Děkuji, já zatím jen koukám
Stejně bych kočárek kupovala cca 2 měsíce před porodem ![]()
@hundrtka je krásný
Ale bíle bych se bála. Bydlíme v polích a to by bylo ![]()
A mas uz vybrány i jaký kočárek? Ale je dobre hej mít vybráno dopředu, tedy u prvorodicek. Nákup uz je jen banalita, ale vybrat si jej a trosku v obchodě vyzkoušet. Musím nechat, te mi trvalo 3 dny nez jsem si udělala predvyber cca 4-5 kočárku, na které se pojedeme mrknout ![]()
Dam diky ![]()
@Whynot no jej naprostá pravda, též me déšť tesi
U nás dobre a zitra se chystám v rámci vychazek do prace, mame schůzku. A v pátek kontrola ![]()
@Whynot děkuju, snad bude
POmalu se blíží i druhý screening, tak se těším též
Opatruj se, zlepší se trošku i počásko, ale snad nebude už takové vedro ![]()
A uz citite pohyby??a kdy mate druhy screening? My jdeme v zari uz se tesim, ale zaroven mam strach at je vse ok ![]()
@Peka77
Tak co kontrola? Kdy jdeš? Snad bude i fotečka ![]()
Já nic necítím, ale je brzy, jsem 16.tt teprve. 2. screening ještě nevím, nemám ještě stanovený termín, ale v pondělí jdu k dr, tak se ho na to zeptám
Kdy v září jdete?
@Whynot ja jsem u prvniho citila pohyby 19+1tt
a ted se mi zda, ze sem tam uz cítím
my jsme dneska 16+6 tt. a na druhy screening jdeme 14.9.a asi cekame druheho chlapečka ![]()
@Whynot vše je v pořádku
Anička roste a přibírá na váze
Kontrola zas za 3 tydny, to uz bude po screeningu
A posilam foteckou
Dr viděla na UTZ i ze čekáme holčičku ![]()
A co ty, jak ti je?
@kackamk pohyby zatim nic, ale myslim ze tak nejdříve příští či přespříští tyden. Na 2 screening jdeme 9.zari a taky se těším i doufam, ze bude vše v pořádku ![]()
Gratuluji k chlapečkovi ![]()