// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
13.9.15 10:30
@kackamk píše:
@Efsheny třeba se ti plodovka dotvoří :') ty jo a to si rodila v terminu a mel jen 1.56kg??Budu ti držet palečky :kytka: a co ti k tomu nalezu řekla doktorka??

No oni to celou dobu nejak neresili, rikali ze se muze mereni mýlit, ze bude mit pres 2kg, a celkove se tim nezaobirali, malej byl teda uplne v pohode, sice v inkubatoru, ale bez jakekoliv podpory dÝchání nebo cehokoliv. To ja jsem mela měsíc patalie sama se sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.9.15 18:21

@Efsheny

Držím pěsti, at neporodíš předčasně, ale naštětsí medicína je tak daleko, že zachranuje hodně malinká miminka :srdce:

Holky, tvrdne některé bříško? Mně to začalo tak před 3 dny, vzbudilo mě to v noci i s jakoby silnou MS bolestí :think: Prej v klidu by se to stávat nemělo :nevim: Koupila jsem si magnezium a zdá se to malinko lepší, ale přes den mi ztvrdlo dnes taky.
Ale prej to má 90% těhotných, že se děloha trénuje, tak nevím, ale raději skočím zítra k dr :roll:

Moje sestra s tím ležela 2 měsíce v nemocnici a otvírala se, hrozil jí potrat, byla taky ve 20.tt :zed:
Nakonec porodila sice předčasně, ale malá byla naprosto v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.9.15 19:41

@Whynot mě tvrdne brisko od 15tt :-) doktorka mi na to predepsala magnosolv a je to o hodně lepší. U prvniho mi bricho tvrdlo od 20tt do konce a v pohodě. Ale radsi se nech s kontrolovat jestli se neoteviras.ale verim, ze to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.15 08:31

To se děje každýmu, s manželkou už jsme si teď po 12ti letech domluvili že budem před sebou prdět. Takže už žádný tvrdnutí bříška. :D Můžeme doporučit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.9.15 10:39

Holky a jak přesně se tvrdnutí bříška jeví? Myslím, že to nedokážu pořádně rozpoznat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.9.15 08:06

@Peka77

Já si taky kladla tuto otázku…ale to poznáš, bezpečně :?
Mě začlo jakoby táhnout, něco se uvnitř stahovat (trošku až bolestivě, ale ne pokaždé) a na pohmat ztvrdlo jak kámen (cítíš to i) a na jedné straně se udělala boule, která byla jak šutr :? no nic příjemného, tvrdne mně to i za chůze, i v klidu…
Nejhorší je, že se dr nemůžu dovolat, píšou tam, že jsou vytížení…KO mám 22.9. tak nevím, jestli nepočkat… :nevim:

@aslynt

Já větry nemám :nevim: je to tím, že děloha trénuje na porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.9.15 08:09

Holky tady v od cca 12:05 je to krásně popsané - paní tam říká, že by se to s tím magneziem nemělo přehánět, že děloha je sval a trénuje… jinak to video je celé hezky poučné :)

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
16.9.15 08:16

@Whynot diky za vysvětlení. Snad se k dr dovolas co nejdříve :hug: A co připadne pohotovost když se ti nepovede dovolat? Opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.9.15 08:23

@Peka77

Tady jít na pohotovost je zybtečné, jsou tam strašně příjemní, už jednou mě odmítli, takže ne. Navíc by řekli, že ordinuje můj dr, at jdu k němu, ale oni kvůli vytížení neberou telefony, tak co mám sakra dělat, když mám nějaký problém? :nevim:
telefony prej berou pondělí a čtvrtek, ale to je tam jen sestra, dr ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
16.9.15 09:55

@Whynot a nechceš tam vyrazit k dr a řekni, ze jsi zkoušela volat. Třeba to vyjde a i když budou řeči, snad te uz dr nevyhodi. kdyz ti není dobre, tak by ti měl pomoci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.9.15 11:55

@Peka77
Zítra je čtvrtek, zavolám zítra a třeba v pátek mě veme…kdy ne, tak snad vydržím do KO 22.9. Sice tvrdne, ale díky tomu magnezku to není už tak strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
16.9.15 13:20

@Whynot dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.9.15 07:10

@Whynot snad ti dnes vezmou telefon a v pátek vyrazis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.9.15 07:11

@Peka77

Už půjdu na to :) a co ty, jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.9.15 07:55

@Whynot zatim dobre, diky odpocivam anebo pracuju v rámci možnosti, ale nepřála mi to :lol: Uz se zas těším na další kontrolu, ale ještě si počkám :lol: Pomalu se snažím připravit se na vše co musíme pořídit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí