Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky,
tak jak se máte? jak nakupujete a co miminka, jak Vás kopou?
Ta naše asi bude fotbalista, to jsou rány ![]()
Jinak já si užívám se zubama, roste mi moudrák a dost to bolí, nemůžou mi udělat RTG, aby ho mohli vyndat, ani mi prý nesmějí dát žádnou injekci a do toho se mi udělal zánět dásní, takže já už tak týden nespím
Paralen nezabírá a babské rady také ne.
Snad to brzy přejde, jinak se asi zblázním ![]()
Dávejte na sebe pozor ![]()
@Whynot jen si to moc neoskliv bude to pak ještě horší. Stačí jak to je
To je dobre, pak cítím podobně pohyby když je vzhůru. Zjistila jsem, ze je mnohem klidnější když něco dělám a když odpocivam, tak kope ![]()
@hundrtka jéje to je bídné se zuby
Moudrak je bolest ![]()
Nákupy tak trosku. Mam nějaké oblečeni, autosedacku byla ve slevě a plínky a ubrousky. O ostatním přemýšlím. A co ty?
Ano prej pohyb miminka uspává, taky mě víc kope v klidu
Ono je lepší být připravena na to nejhorší, pak třeba si řeknu, že to nebylo tak hrozné
![]()
Tak zuby a zrovna v takové období nic moc
Já moudráky už všechny mám, nikdy jsem neměla odvahu je dát ven
Sand ti bude brzy líp ![]()
Ahoj děvčata dlouho jsem tu za vámi nebyla.
Lítala jsem ted skrze genetiku, naštěstí vse bez vyditelnych vad. Máme potvrzenou holčičku a navíc uz kope jak divá. Hlavně tedy kdyz jsme šli na kardio (2×) moc se ji to nelíbí tak se vrtela jak vztekla
na cukrovku jsem uz taky objednana, jdu 27.10. Chtějí az kolem
26 tt… Tak snad to rychle uteče.
@hundrtka tak to jsme ba tom obdobně ![]()
@StáleKrásně gratuluji a mate uz jméno?
![]()
Též jdu na cukrovku až ve 25tt. Asi na tom tak nezáleží, ale přijít si tím musíme ![]()
Gratuluji též k pohybům
A co nákupy uz taky něco porizujes?
Ahoj děvčata, konečně mám za sebou 2. velký UTZ, miminko je v naprostém pořádku, měří 25 cm a váží 400 g. jen to bylo dost rychlé, tak 8 min
jak dlouho trval vám?
Já se těšila, že si to vychutnám a bylo to šup šup, doktorka si jela jen pro sebe, já kolikrát nestihla ani poznat, co zrovna kontroluje, kdyby to nekomentovala.
byli jsme až na 16:30, asi chtěla už být brzy doma ![]()
@Whynot gratuluji ![]()
Měli jsme zrovna u toho 2 medicky, které se učili, tak to bylo i odborný výkladem ![]()
Hlavne, ze jste v pořádku, to je nejdůležitější ![]()
@Peka77 dik za optani. Nasli v plodovce nejakou mutaci… triploidie… jdu asi na potrat. Zitra si jedu pro verdikt, tak mi holky drzte palce. Uz jsem to obrecela… nejhorsi je, jak to někdo nevi a pta se me co prcek a tak… tak to mi vhrknou slzy do očí…
no coz..uz se s tim musim vyrovnat. Nejhorsi je, to cekani na komplet výsledky…ty budou asi az v patek ![]()
@Efsheny musí to byt hrozné, myslim na tebe a drzim moc pesti
Když budeš mít chvilku ozvi se. Uvidis jak se budeš cítit
![]()
@Efsheny ahojky myslim na tebe
Snad nakonec budou dobre zpravy ![]()
Tak holky, ta vada neni jeste na 100% jista, ale v mem pripade by byla vyhrou, mohla bych se pak jeste pokusit o miminko. Pokud tam ta genet. chromozomalni aberace nebude, je to vada meho imunit. systemu, a dalsi potomek bude tabu. Jeste ze mame toho jednoho už! Tak jako tak nastupuju v pondeli k pobytu. Chlapecek vazi 257g, schvalne, kolik vazi vase deti? Za 4 tydny pribral jen 30g, chudacek. A velikostne uz jsme v minusu 3,8tt. Takze cekame do patku na genetiku, pokud se potvrdi triploidie, jsem jasna na indikaci potratu. Pokud se nepotvrdi, je na me, jestli chci cekat, co bude dal, pristi pondeli to je 23+3. Ale od 24+0tt uz musi zachranovat…a nedokážu si predstavit, jak rvou hadicky do ctvrt sacku mouky…ano, tak je malinky…ani ne do dlaně… uz by ho museli drzet pri životě…ja bych to teda nechtela
jinak jestli to neni nechutne, pokud bude z me strany zadost o potrat, tak miminko napred,,uspi,, a potom vyvolaji porod.
Drzim Vam holky všem pěsti, at to dotahnete do zdarneho konce!!!
![]()
@Efsheny tohle je neskutečné smutné
Moc bych ti prala, aby šlo o ten případ kdy se ještě můžete snažit o dalšího potomka ![]()
Strašně se to jen i píše
Dávej na sebe pozor, přeji vám hodně moc štěstí
Opatruj se a jsi hodna, moc diky
![]()