// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
22.9.15 10:43

Ahojky maminky,
tak jak se máte? jak nakupujete a co miminka, jak Vás kopou?
Ta naše asi bude fotbalista, to jsou rány :D
Jinak já si užívám se zubama, roste mi moudrák a dost to bolí, nemůžou mi udělat RTG, aby ho mohli vyndat, ani mi prý nesmějí dát žádnou injekci a do toho se mi udělal zánět dásní, takže já už tak týden nespím :( Paralen nezabírá a babské rady také ne.
Snad to brzy přejde, jinak se asi zblázním :(

Dávejte na sebe pozor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
22.9.15 11:29

@Whynot jen si to moc neoskliv bude to pak ještě horší. Stačí jak to je :mrgreen: To je dobre, pak cítím podobně pohyby když je vzhůru. Zjistila jsem, ze je mnohem klidnější když něco dělám a když odpocivam, tak kope :P

@hundrtka jéje to je bídné se zuby :hug: Moudrak je bolest :,(
Nákupy tak trosku. Mam nějaké oblečeni, autosedacku byla ve slevě a plínky a ubrousky. O ostatním přemýšlím. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.9.15 12:34

@Peka77

Ano prej pohyb miminka uspává, taky mě víc kope v klidu :D Ono je lepší být připravena na to nejhorší, pak třeba si řeknu, že to nebylo tak hrozné :think: :D

@hundrtka

Tak zuby a zrovna v takové období nic moc :( Já moudráky už všechny mám, nikdy jsem neměla odvahu je dát ven :? Sand ti bude brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
22.9.15 14:43

@Whynot urcite pravda :palec: Pak to nemůže byt lepsi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.9.15 11:45

@Peka77 Také nakupuju oblečení, autosedačku budeme kupovat v sobotu :)

@Whynot Děkuju, snad jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.15 13:05

Ahoj děvčata dlouho jsem tu za vámi nebyla.

Lítala jsem ted skrze genetiku, naštěstí vse bez vyditelnych vad. Máme potvrzenou holčičku a navíc uz kope jak divá. Hlavně tedy kdyz jsme šli na kardio (2×) moc se ji to nelíbí tak se vrtela jak vztekla :) na cukrovku jsem uz taky objednana, jdu 27.10. Chtějí az kolem :mavam: 26 tt… Tak snad to rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
23.9.15 19:53

@hundrtka tak to jsme ba tom obdobně :P

@StáleKrásně gratuluji a mate uz jméno? :kytka: :mavam:
Též jdu na cukrovku až ve 25tt. Asi na tom tak nezáleží, ale přijít si tím musíme :lol:
Gratuluji též k pohybům :potlesk: A co nákupy uz taky něco porizujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.9.15 22:24

Ahoj děvčata, konečně mám za sebou 2. velký UTZ, miminko je v naprostém pořádku, měří 25 cm a váží 400 g. jen to bylo dost rychlé, tak 8 min :nevim: jak dlouho trval vám?
Já se těšila, že si to vychutnám a bylo to šup šup, doktorka si jela jen pro sebe, já kolikrát nestihla ani poznat, co zrovna kontroluje, kdyby to nekomentovala.
byli jsme až na 16:30, asi chtěla už být brzy doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
26.9.15 08:30

@Whynot gratuluji :hug:
Měli jsme zrovna u toho 2 medicky, které se učili, tak to bylo i odborný výkladem :mrgreen:
Hlavne, ze jste v pořádku, to je nejdůležitější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
26.9.15 08:31

@Efsheny a jakpak je to u tebe? Dlouho jsem te tu neviděla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
28.9.15 21:57

@Peka77 dik za optani. Nasli v plodovce nejakou mutaci… triploidie… jdu asi na potrat. Zitra si jedu pro verdikt, tak mi holky drzte palce. Uz jsem to obrecela… nejhorsi je, jak to někdo nevi a pta se me co prcek a tak… tak to mi vhrknou slzy do očí… :,( no coz..uz se s tim musim vyrovnat. Nejhorsi je, to cekani na komplet výsledky…ty budou asi az v patek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
28.9.15 22:39

@Efsheny musí to byt hrozné, myslim na tebe a drzim moc pesti :andel: :hug: Když budeš mít chvilku ozvi se. Uvidis jak se budeš cítit :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 17:32

@Efsheny ahojky myslim na tebe :hug: Snad nakonec budou dobre zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
29.9.15 23:46

Tak holky, ta vada neni jeste na 100% jista, ale v mem pripade by byla vyhrou, mohla bych se pak jeste pokusit o miminko. Pokud tam ta genet. chromozomalni aberace nebude, je to vada meho imunit. systemu, a dalsi potomek bude tabu. Jeste ze mame toho jednoho už! Tak jako tak nastupuju v pondeli k pobytu. Chlapecek vazi 257g, schvalne, kolik vazi vase deti? Za 4 tydny pribral jen 30g, chudacek. A velikostne uz jsme v minusu 3,8tt. Takze cekame do patku na genetiku, pokud se potvrdi triploidie, jsem jasna na indikaci potratu. Pokud se nepotvrdi, je na me, jestli chci cekat, co bude dal, pristi pondeli to je 23+3. Ale od 24+0tt uz musi zachranovat…a nedokážu si predstavit, jak rvou hadicky do ctvrt sacku mouky…ano, tak je malinky…ani ne do dlaně… uz by ho museli drzet pri životě…ja bych to teda nechtela :-( jinak jestli to neni nechutne, pokud bude z me strany zadost o potrat, tak miminko napred,,uspi,, a potom vyvolaji porod.
Drzim Vam holky všem pěsti, at to dotahnete do zdarneho konce!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.9.15 07:24

@Efsheny tohle je neskutečné smutné :,( Moc bych ti prala, aby šlo o ten případ kdy se ještě můžete snažit o dalšího potomka :hug:
Strašně se to jen i píše :,( Dávej na sebe pozor, přeji vám hodně moc štěstí :hug: :srdce: Opatruj se a jsi hodna, moc diky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí