Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@StáleKrásně v některých to tak bývá. To mas super, taky se na nej chci zeptat. Snad něco dělají
Nezkousela jsem a kupovat ani nebudu. Pani víš ze ani nevím
Zatim o tom nepremyslim. Malá byla zadeckem dolu, uvidim jestli se poloha zmeni. Nechám to asi osudu jak se věci vyvinou ![]()
@Peka77 Prcek se určo otočí ![]()
Mě už chybí jen taška do porodnice a můžeme vyrazit. Dneska jdu vykoupit lékárnu ![]()
Jinak já budu až do konce chodit na gyndu, do porodnice mě předají až to bude potřeba a nebo se tam předám sama ![]()
@StáleKrásně Termín mám 21.1 nebo 26.1, tak uvidíme
aniball už doma mám a začnu asi od 36tt cvičit a budu pít čaj z maliníku ![]()
@hundrtka snad ju, dnes mám kontrolu, tak uvidím co mi paní doktorka řekne, jestli se té naší holčičce už nezachtělo se otočit. Ještě má čas holka naše ![]()
Vidíš ten čaj z maliníku se říká, že je dobrý
Mě už zbývá jen kruh pro jistotu a též mám vše. Teď už jen budu pomalu po Vánocích balit též vše do porodnice
Koukám, že máš termín podobně jako já ![]()
Me se muj prvni kluk otocil v 38tt
ale hlavickou nahoru lump
jinak jak se citite???pribraly jste.moc???uz se nam to blizi ![]()
@kackamk naše malá se otočila už hlavičkou dolů, ale jak se tam občas mele, tak si říkám, jestli jí to vydrží, kéž by
![]()
Zas je více únavy mi přijde a už mi připadá, že toho najednou moc nezvládnu. Vždy odpočinek a pak to buď dodělám nebo ne, jak to vyjde ![]()
Ani mi neříkej, a co ty jak se máš?
Naštěstí moc ne, zatím cca 9kg ![]()
@Peka77 pro me je nejhorsi nocni curani
a vim, ze bude hur ceho se desim. Ale co by člověk pro ty slunicka nevydrzel. Tak to nemas moc nahore aspon se ti, bude lepe zhazovat ![]()
@kackamk v tom ti mohu tvé představy jen potvrdit, připadá mi ze chodím stále na záchod ![]()
Snad ju, uvidíme jak to půjde ![]()
A co jinak, cítis se dobre?
Ja si pamatuju u syna jak jsem chodila ke konci co 2hodiny v noci na wc uz jsem byla s toho unavena nevyspana
Jojo citim se fajn akorat jsem nervozni nemam ani tasku do porodnice a ani veci vyzehlene
takze si budu muset pospisit. chtela jsem minuly tyden, ale stala se mi nemila vec mojeho maleho jorkksirka mi pokousal pitbul
baba ho nemela na voditku ani, nahubek
A ten pes nechtel toho meho pustit s pusy takze jsem tam s nim v 8 mesici bojovala no horor. takze myslenky uplne nekde jinde. Nastesti to prezil bobek a v patek jde na. vyndani stehu tak snad bude uz lepe. a co ty jak se citis???
@kackamk jezisi to me moc mrzi a jsem moc rada, ze to pejsek i vy zvládli
A co ta babizna omluva aspoň nebo starost o vás?
Jsem moc rada, ze jste to zvládli
Nedivím se, ale vše urcite stihnes. Dávejte na sebe pozor ju ![]()
Zitra jdu do prace, pak do poradny a vecer mame akci, takže veselý vecer
Jinak snad vše v pohodě ![]()
Holky, nevím jak to bude zítra vypadat, ale moc ráda bych Vám popřála krásné prožití vánočních svátků. Zejména hodně zdraví a štěstí nejen Vám, ale i celé rodině a Vašim dítkám
![]()
Koledy znějí kolem nás, cukroví křoupeme zas. Perník voní nám v pokoji, pohádky nás ukojí.
Betlém spolu stavíme, na pohodu se těšíme. Světýlka v okně blikají, dětskou radost nám dělají.
http://www.beruska8.cz/…ecek2/21.gif
Ahoj maminky, tak jsem byla včera na kontrole. Zatím jsem přibrala 8kg, malá už má nějakou 1.polohu porodní. Otevřená jsem už přes měsíc na 3/4 prstu a na monitoru jsem měla pořádné kontrakce
(síla přes 90), ale na porod to prý nevypadá. Teď jsem 35+5. Taky už máte kontrakce? Jak se Vám daří? Přeji hezké Vánoce ![]()
@hundrtka krásná váha
, mám o kilčo více ![]()
Tak to bude možná už namířená hlavičkou dolů, nebo ti to neřekli?
Tedy to už jsi pěkně otevřená, já zatím držím. I když při první kontrole v poradně v porodnici mi hrozili předčasným porodem, že malá naléhá hlavičkou a mám prý spotřebované děložní hrdlo. Ale dnes po další kontrole je vše naštěstí v nezměněném procesu. A pak doktor mi řekl, že sice hlavičkou naléhá, ale že si myslím, že rodit ještě nebudeme.
A kvůli těm kontrakcím tě nenechali v nemocnici na magnéziu? Já tam jednou takhle zůstala a pomohlo to. Takže teď beru magnézium a jde to. Kontrakce se objevují spíše mi přijde na tom monitoru. Ale naštěstí žádná tragédie ![]()
Tak se opatruj
![]()
@Peka77 Už je hlavičkou dolů asi měsíc ![]()
prý ty kontrakce nic neznamenají a je to normální, večer jsem si dala teplou sprchu a přešlo to.
Asi poslíčci.
Také na sebe dávej pozor a hezké vánoce ![]()
@hundrtka jinak ja uz jsemm taky otevrena na spicku prstu, takze nejsi sama ![]()