// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
8.12.15 13:07

@StáleKrásně v některých to tak bývá. To mas super, taky se na nej chci zeptat. Snad něco dělají :mrgreen: Nezkousela jsem a kupovat ani nebudu. Pani víš ze ani nevím :nevim: Zatim o tom nepremyslim. Malá byla zadeckem dolu, uvidim jestli se poloha zmeni. Nechám to asi osudu jak se věci vyvinou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.12.15 09:24

@Peka77 Prcek se určo otočí :)
Mě už chybí jen taška do porodnice a můžeme vyrazit. Dneska jdu vykoupit lékárnu :)
Jinak já budu až do konce chodit na gyndu, do porodnice mě předají až to bude potřeba a nebo se tam předám sama :lol:

@StáleKrásně Termín mám 21.1 nebo 26.1, tak uvidíme :) aniball už doma mám a začnu asi od 36tt cvičit a budu pít čaj z maliníku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.12.15 09:40

@hundrtka snad ju, dnes mám kontrolu, tak uvidím co mi paní doktorka řekne, jestli se té naší holčičce už nezachtělo se otočit. Ještě má čas holka naše :mrgreen:
Vidíš ten čaj z maliníku se říká, že je dobrý :palec: Mě už zbývá jen kruh pro jistotu a též mám vše. Teď už jen budu pomalu po Vánocích balit též vše do porodnice :mrgreen: Koukám, že máš termín podobně jako já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.12.15 14:37

Me se muj prvni kluk otocil v 38tt :P ale hlavickou nahoru lump :lol: jinak jak se citite???pribraly jste.moc???uz se nam to blizi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.12.15 15:52

@kackamk naše malá se otočila už hlavičkou dolů, ale jak se tam občas mele, tak si říkám, jestli jí to vydrží, kéž by :andel: :P
Zas je více únavy mi přijde a už mi připadá, že toho najednou moc nezvládnu. Vždy odpočinek a pak to buď dodělám nebo ne, jak to vyjde :P
Ani mi neříkej, a co ty jak se máš?
Naštěstí moc ne, zatím cca 9kg :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.12.15 21:42

@Peka77 pro me je nejhorsi nocni curani :zed: a vim, ze bude hur ceho se desim. Ale co by člověk pro ty slunicka nevydrzel. Tak to nemas moc nahore aspon se ti, bude lepe zhazovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
16.12.15 06:34

@kackamk v tom ti mohu tvé představy jen potvrdit, připadá mi ze chodím stále na záchod :P
Snad ju, uvidíme jak to půjde :P
A co jinak, cítis se dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.12.15 14:36

Ja si pamatuju u syna jak jsem chodila ke konci co 2hodiny v noci na wc uz jsem byla s toho unavena nevyspana :? Jojo citim se fajn akorat jsem nervozni nemam ani tasku do porodnice a ani veci vyzehlene :roll: takze si budu muset pospisit. chtela jsem minuly tyden, ale stala se mi nemila vec mojeho maleho jorkksirka mi pokousal pitbul :cert: baba ho nemela na voditku ani, nahubek :? A ten pes nechtel toho meho pustit s pusy takze jsem tam s nim v 8 mesici bojovala no horor. takze myslenky uplne nekde jinde. Nastesti to prezil bobek a v patek jde na. vyndani stehu tak snad bude uz lepe. a co ty jak se citis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
16.12.15 20:13

@kackamk jezisi to me moc mrzi a jsem moc rada, ze to pejsek i vy zvládli :* :hug: A co ta babizna omluva aspoň nebo starost o vás?
Jsem moc rada, ze jste to zvládli :hug: :* Nedivím se, ale vše urcite stihnes. Dávejte na sebe pozor ju :hug:
Zitra jdu do prace, pak do poradny a vecer mame akci, takže veselý vecer :P Jinak snad vše v pohodě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
22.12.15 11:04

Holky, nevím jak to bude zítra vypadat, ale moc ráda bych Vám popřála krásné prožití vánočních svátků. Zejména hodně zdraví a štěstí nejen Vám, ale i celé rodině a Vašim dítkám :* :hug:

Koledy znějí kolem nás, cukroví křoupeme zas. Perník voní nám v pokoji, pohádky nás ukojí.
Betlém spolu stavíme, na pohodu se těšíme. Světýlka v okně blikají, dětskou radost nám dělají.
 http://www.beruska8.cz/…ecek2/21.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.12.15 10:50

Ahoj maminky, tak jsem byla včera na kontrole. Zatím jsem přibrala 8kg, malá už má nějakou 1.polohu porodní. Otevřená jsem už přes měsíc na 3/4 prstu a na monitoru jsem měla pořádné kontrakce :D (síla přes 90), ale na porod to prý nevypadá. Teď jsem 35+5. Taky už máte kontrakce? Jak se Vám daří? Přeji hezké Vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
23.12.15 17:48

@hundrtka krásná váha :palec:, mám o kilčo více :P
Tak to bude možná už namířená hlavičkou dolů, nebo ti to neřekli?
Tedy to už jsi pěkně otevřená, já zatím držím. I když při první kontrole v poradně v porodnici mi hrozili předčasným porodem, že malá naléhá hlavičkou a mám prý spotřebované děložní hrdlo. Ale dnes po další kontrole je vše naštěstí v nezměněném procesu. A pak doktor mi řekl, že sice hlavičkou naléhá, ale že si myslím, že rodit ještě nebudeme.
A kvůli těm kontrakcím tě nenechali v nemocnici na magnéziu? Já tam jednou takhle zůstala a pomohlo to. Takže teď beru magnézium a jde to. Kontrakce se objevují spíše mi přijde na tom monitoru. Ale naštěstí žádná tragédie :P
Tak se opatruj :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.12.15 11:24

@Peka77 Už je hlavičkou dolů asi měsíc :)
prý ty kontrakce nic neznamenají a je to normální, večer jsem si dala teplou sprchu a přešlo to.
Asi poslíčci.
Také na sebe dávej pozor a hezké vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.12.15 13:25

Take Vam všem preji Stastne a vesele ;) hlavne zdrave deticky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
24.12.15 13:26

@hundrtka jinak ja uz jsemm taky otevrena na spicku prstu, takze nejsi sama :P