Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Víš co, já se právě ani nepřejídám, jím snad méně jak před těhu, pač do sebe toho moc nenacpu, jsem hned plná, však to znáš ![]()
Teda 10 kg bych brala
To je pokaždé jinak, někde čtu, že po 6. měsící se váha rozjíždí teprve a někdo píše, že se to zpomalí, no kéž by ![]()
A ségra při prvním přibrala 8 kg (ale rodila v 7. měsíci) a při druhém 25
Většinou při druhém se přibere prý více ![]()
@Whynot vypadas moc pěkné
Ja zatim přibrala 6kg a zitra končíme 27tt. Pomalu se blizime k dalšímu kilicku ![]()
Jen se holky pěkné opatrujte
Fotku přidám až se zvedneme, ted mame odpočinek ![]()
Řekni mi jak to děláš
Já takovým tempem budu mít hned 15 kg nahoře ![]()
kdybych jedla za dva, nedivím se, ale někdy do sebe toho moc nenarvu, že za den sním jen snídani, někdy ve 14 hod polévku a večer něco malého - třeba trochu těstovin se zeleninou (ale teda není to každý den, jím normálně o něco víc), každý den teda něco sladkého, to bych nevydržela). ![]()
@Whynot vůbec se tím netrap, mas hezkou postavu i tak ![]()
Každá pribirame jinak, hlavne ze bude vše v pořádku
Jim skoro pořad, aspoň mi to tak připadá a sladké rovněž a to víc nez kdy jindy
![]()
A přidávám fotku ![]()
Caute holky, moc se omlouvám, že pisu az ted, ale zjistili mi tehotenskou cukrovku
a mela jsem. i vysoky tlak
takze moc informaci na me.
@kackamk to je mi líto, opatruj se s dej vědět copak je s tebou ![]()
No zatim mam dietu musim si hlidat sacharidy a 3× denne si hlidam glukometrem krev a po 14 dnech se uvidí zda to je na inzulín nebo jen dieta. uplne me to zaskocilo
ale aspon nepriberu
jedinne pozitivni.
@kackamk
Doufám, že se to zlepší a inzulín si nebudeš muset píchat. To je otrava něco pravidelně hlídat a měřit
A to sladké nemůžeš vůbec? ![]()
@kackamk drzim pesti, aby jsi zůstala jen u diety - opatrujte se ![]()
@kackamk píše:
@Efsheny a co vy jak jste nakonec dopadli???
Diky za optani… no bylo to peklo. 5.10. Bastup, kontrolni uz, velka srdecni arytmie..mozna pry do rana neprezije…rano srdce ukazkove, pak pidepsat papiry o ukonceni, pak samotny zakrok…hruta, trefili se do srdce až na počtvrté. Hned po zavedla dt. Prvni tabletu na potrat. Za 3h kontrola, otdvrena na špičku prstu a dalsi tblta. Za dalsi 2h to bylo bylo peklo vam reknu… nekolikrat horsi nez nejbolestivější menzes!!! Za 3 h uz jsem mlatila stoljem o pistel. Dr. Me sprdla, ze delam veljy cirkus…tolik ku… a p…jsem za cely zivot z huby nevypustila myskela jsem ze se rozpafam vevnitř zaziva. Pak dosla dr na kontrolu cosi sestře tamumlala..prej na 6prstů..hurá… no z jednoho na 6 za 15 minut byl fakt mazec. Pak rikali jeste vydrzet chvili, ale jak se ve me pišťourala a vytahla ruku tak praskl vak…plodovka konecne odtekla a bylo po bolesti. A pry, pri dalsi bolesti tlacte. A fakt ani naznak bolesti.pak uz jsem ale cítila, ze miminko sestupuje. Sestricka podala,,mísu,, ano potrat do mísy… a pry tlacte…tak to fakt slo rychle uz potom. Za 30 sec bylo venku. Pry zavrete oci a nedivejte se… no cernovlasa hlavička. Zavrela misu a odesla, ze pickama na placenku, jednou jsem kychla a pkacenta vylitla ven…nastesti celá. tak jsem to zvladla bez revize.uf!!! Miminko odnesly nekam poslat na genetiku.. toť můj zážitek
.
Moc mě to mrzí, úplně mi běhá mráz po zádech ![]()
Nedokážu si to ani ve snu představit…chudák děťátko…snad mu bude nahoře líp ![]()
Jak to zvládáš psychicky? Budete se snažit o další? ![]()
Jsi velmi silná, musí to být nejhorší zážitek v životě. Ale čas je nejlepší lék…drž se a posílám hodně síly ![]()
@Whynot no psichicky se nejak snazim… a dalsi neporipafa v úvahu..tu nemoc mam porad, dopadlo by to stejne
![]()