Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kackamk tak my to mame jasné budeme mít Aničku
Urcite najdete kompromis ![]()
Jinak ja dnes po odberu. 3 vpichy a nic… vzduchoprazdno, pak museli volat primáře, tak napoctvrte tam cosi vyloudil…
Jinak v procentech sance skoro zadna, leda pry zazrak. No a uprimně? Uz jsem smirena se spatnym koncem, dnes jsem se dokonce ptala na potrat, ale mam pry vydrzet po vysledcich z plodovky. Jeste je podezreni na cystic. fibrozu, tak to prozkoumaji. Ale kdyz jsem videla i primare jak cumi na ten monitor a pak šušká s doktorkou jestli o tom vim… nic medoveho to tedy asi neni. Jsem uz asi tak imunni, ze mi to je jedno, ale nejhorší predstava je to pro me porodit. Sice jen 30dkg, ale proces stejny že. A zase holky aby se mi narodilo mimino v 25tt a met potom nějakýho… tak to nechci. 7 let jsem s takovym materiálem pracovala, denne se tahala, a dekuji, NE. V tomhle nam jasno! Mozna pro nekoho zrudné, ale ne. Ptz ted jsem 22 a mimino je 18+cosi. Melo by mit kolem 400g a ma 250g.. No proste uvidim… genetika bude hotova jiz za krasne 3tydny
Na tu cukrovku se musí povinně? Já slyšela, co to je za humáč, tak se toho děsím ![]()
@Efsheny
Zaltíčko vydrž
Já tě chápu, raději bych to ukončila, než trápit dítě a přivést ho postižené či nemocné na svět. Ale třeba to vše dožene a i děti v 25. týdnu se zachraňují! Líbí se mi, že jsi silná! Já myslím, že to vyjde, musíte bojovat ![]()
A taky si nedovedu představit rodit mrtvé dítě, musí to být to nejhorší v životě ženy
všem nám tady se to může stát
Ale tvoje miminko je bojovníček a určitě genetika bude v pořádu ![]()
@Whynot v Čr se zachranuji deti uz 24tt. Pro me zase horsi rodit zive, co by pak neprezilo…ale je to asi prašť jak uhoď. No zkratka musim..a můžu uz ted jen cekat. Dnes podle PM je to 22+0, tak to uz by byly jen dva tydny… ale stejne je mimino malinke skoro o tri, a nema plodovku… nevim…navic ted po tom odsati te trochy co tam byla… ![]()
Doktoři udělají to nejlepší! Oni vždycky říkají horší variantu
Já si opravdu tohle nedovedu představit
Budu se za tebe a za tvoje miminko modlit, musíte to zvládnout…
@Whynot diky,ale jak uz jsem psala, odpiskala jsem to. Tak si to i oduvodnuju ze kdyz bych tomu moc verila, byla bYch zklamana, ale kdyz nedoufam a povede se, tim lip, ze?
Asi to musi znít pro vas hrozne, ze jsem tak chladna… ![]()
@Efsheny drz se a zrudna rozhodne nejsi
Naopak jsi silna a myslim též na tebe i na malé. Kez by vše dopadlo dobre a zůstali jste v pořádku
![]()
3 tydny musíš čekat
myslela jsem si, ze když jde o závažný případ, tak bude vše okamžitě. Tohle me štve ![]()
Opatruj se a dávejte na sebe pozor ![]()
@Whynot to nevím, ale posílají na tohle vyšetření. Uvidíme. Prý se ted uz pije 2 krát ta cukrová voda.
No mně říkala kamarádka, že po 25. roce se chodí povinně, i když nemáš anamnézu ![]()
No jak mně to popisovala, že některé tam zvracely ![]()
jdeš na lačno, čekáš tam pak několik hodin a piješ ten hnus
a samozřejmě několikery odběry krve
Nezní to hrozně, naopak tě obdivuj, že jsi smířená se vším a není z tebe hromádka neštěstí. Je to smutné, ale je to život a příroda…
Buď ráda, že máš k tomu takový postoj, bude se ti s tím lépe žít ![]()
@Whynot ju chodila jsem na to, mam potíže s cukrem, kolísá jak chce. Brala jsem i léky. Není to sice nic extra, ale vydržet se to da neboj
Pravda, ze me trosku děsí na lačno abych se jim tam nesesunula. Ale dr je hned vedle a jdu i na další KO. No vidíš, myslela jsem ze se tam chodí vždy. Snad bude klid doufam
![]()
Snad se Esheny nebude zlobit, ale co pohyby, cítis?
Musíme to zvládnout…pokud mi dr řekne, že na to nemusím, tak budu jen ráda…ale my v rodině cukrovku máme, tak nejspíš půjdu ![]()
Já cítím pohyby už od od začátku září, takže tak 3 týdny, je to nádhera ty už určitě taky, ne? ![]()
Ted řádí prcek jak zběsilý, i mě to budí a ty boule na břiše ![]()
@Whynot uz ju, boule, myslíš když pozorujes bříško? Jinak zadne extra boule nepozoruji, ale na to je ještě cas ![]()
Ano, bouličky, když se vrtí
nebo takové vlnění ![]()
byla jsem v poradně a vše v pořádku, ještě jsem se ujišťovala v tom pohlaví a pinďourek byl fakt nepřehlédnutelný, dal mi fotku ![]()
Tak nic, holčička bude na druhý pokus ![]()
Jinak už mám žádanku na tu cukrovku, jdu za měsíc
sestra mi popisovala, jak to bude probíhat, no fuj, už ted je mi zle ![]()