// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
1.11.15 18:48

@Efsheny

Je mi to líto :( :,( aspoň, že jedno dítko máš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.11.15 19:23

Je mi strasne lito cim sis musela projit. posilam hodne sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.11.15 19:26

Jinak ja mam jen dietu na inzulin to zatim neni coz jsem rada :-) akorat maly je pry vetsi ve 26+2 mel uz 1145gramu. a jak jsou velci vasi drobecci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.11.15 08:16

@kackamk
To je dobře, že nemáš inzulin :kytka:
Teda, máš cvalíka, ale třeba pak už přibývat nebude, nebo porodíš o něco dřív :)
Já se toho taky bála, taky prcek byl dst napřed a teď na 3D UTZ vážil ve 26+0 911 g, odpovídal podle měření 26+2, takže nic moc napřed, jsem ráda! :)
je úplně celý tatínek, ta podoba už na 3D je neuvěřitelná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.11.15 08:19

@kackamk

A co jsem slyšela, ženy s těhot. cukrovkou rodí bohužel o něco větší děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.11.15 09:16

Jezis ten je uzasny :-) no zeny s tehotenskou cuukrovkou ani nesmi prenaset takze urcite pujdu do termínu. Doktorka mi rikala, ze by se to tou dietou melo zlepsit ta vaha tak uvidime.za 2tydny jdu do poradny. jinak. nevim kdo takoveho tlustouska bude rodit :-) jelikoz jdemm jeste nerodila tak to bude fuska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.12.15 09:24

Ahoj maminky. Tak už se nám to blíží :potlesk:
Já budu tenhle týden podávat žádost o mateřskou a už si pomalu nakupuju věci, co budu potřebovat do porodnice.
Jak se chystáte? Co miminka?
Před 3 týdny měla naše malá už 1,5kg a kolem hlavičky 28,8 cm, stočila se hlavičkou dolů.
Už jsem si pořídila aniball a budu trénovat.
Mějte se krásně a ať jste zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
7.12.15 11:49

@hundrtka ahojky :mavam: Já jdu na mateřskou v pátek a už se těším. Ve čtvrtek jdu pro papíry ke gyn dr a v pátek do práce vše odnést, včetně ukončené neschopenky :mrgreen:
Já už mám všechny věci koupené, teď skládáme pomalu věci, aby bylo vše do konce roku raději připravené. Zítra jedeme pro kočárek, tak se hrozně těším :mrgreen: A pak bych ráda do konce roku připravila i tašky do porodnice pro sebe a pro malou :mrgreen:
Tedy to je šikulka, tak krásně roste. My jsme zatím zadečkem dolů, uvidím jestli se třeba neotočila. Ve čtvrtek jdu na poslední kontrolu ke gyn dr a pak už začneme chodit do porodnice :mrgreen: Přiblížilo se to, to máš pravdu a zachvílu budeme mít ty naše drobečky u sebe :andel: :hug:
Co ostatní výbava už máš vše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 12:06

Ahojky :) tak ja jsem mohla na MD nastoupit uz v patek, ale nakonec to tu dokopu do Vánočního večírku :lol: uzavřu si rok, rozloučim se s kolegy a Vánoce budu slavit uz hezky v klidu :) doufam… :D tenhle týden musim dořešit svůj rodný list, který se zazracne ztratil, nahlásit se k porodu, zapsat termíny predporodniho kurzu a na matrice zjistit zda mi jméno pro malou zapisou bez problému nebo jestli budu muset žádat :zed: :D pro malou mi chybí uz jenom lahvičky který chci kupovat az po pokud budou potřebný vč odsavacky a samozřejmě to nejdůležitější… vymalovat pokoj a upravit nábytek k obrazu svému… To chci zvládnout příští týden…A tašku, tu snad stihnu zabalit mezi svátky :D :D :D kdy mate holky termíny? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
7.12.15 15:38

@StáleKrásně ty ještě budeš malovat 8o Tedy to jste dobří :mrgreen: My to vzdali a uděláme to někdy v létě až bude lépe :mrgreen:
Večírek máme příští týden, ale jak mě pustí na mateřskou, tak si jedeme s manželem udělat hezký poslední víkend než se nám Anička narodí :srdce:
Jejda ztratil se rodný list, no snad ti jej brzy vyhotoví :hug: A pročpak by jméno malé zapsat neměli? Jaké máte jméno, promiň nepamatuju si :oops: :hug:
U nás zatím zůstává 23.1., ale uvidíme dle pak poradny v porodnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 20:54

@Peka77 Jj, bohužel se prostě nedařilo, já se z práce vracím kolem 19hod a ten můj nemluvě… jinak všechno naštěstí máme :lol: Ještě že vymalováno je za chvilku a venku je tak jak je :lol: Tak RL je už vyřízený a do týdne ho mám doma :D
Jméno je Amélie a jelikož není v českém kalendáři, tak se to má prý vyřizovat dopředu, navíc nejsme s přítelem sezdaní. Takže musíme na matriku vyřídit jméno po tátovi ( svatbu jsme pro změnu vzdali my a posouváme to :D ) No já mám termín 29.1, kdy jdeš do poradny? Já se jdu příští týden hlásit do porodnice… to už jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
8.12.15 08:22

@StáleKrásně parada, ze rodný list budeš mit uz brzy :potlesk:
Hezké jméno a neni jeste v kalendari 8o To jsi me překvapila. Snad ti nebudou dělat potíže :P
Jeste nee, ve ctvrtek jdu naposledy na kontrolu ke gyn dr a pak se teprve muzu objednat do poradny. Takže jeste nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.15 08:59

@Peka77 me řekli ze se mam jit přihlásit k porodu do nemocnice v příštím tydnu( resp az budu mít RL) a na poslední kontrolu ke gyn jdu 23.12 :lol: ten můj me objednává vždycky tip top :nevim: :lol: pak uz poradny v nemocnici… Přemýšlím ze si objednam aniball, ty sis ho pořídila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
8.12.15 09:10

@StáleKrásně aha, ja se musela do Motola registrovat k porodu uz ve 14+0, inu Praha :roll: :P
My se s dr domluvily, jelikož jdu na mateřskou a potřebuji i od ni zadost a ukončit neschopenku. A prave k těm svatkum :P
Nee, myslim ze jej někde doma mam, ale nevím kam jsem jej uložila :zed: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.15 11:13

@Peka77 U nás se neregistruje dřív nez od 32 tt… K tomu se váže 3 dílny predporodni kurz…

A ty jsi uz ten balónek mela možnost vyzkoušet? Ja ti furt nevim…

Das si epidural, nebo entonox? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital