// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
10.1.16 21:20

@kackamk chápu, ale i kdyby se cokoliv stalo, tak uz je vše naprosto v pohodě :mrgreen: Ať dopadnes zitra dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.1.16 07:06

@Peka77 dekuji moc :* ale klidne pristi tyden bych to uz brala :lol: at zas neni to moje dite moc velike :D kolik mate zatim odhad vahy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.1.16 08:05

Dobré ráno děvčata, už se nám to blíží co :)
Moc se těším na vaše miminka, já z vás tady budu rodit pravděpodobně poslední…
Dnes začínám 37.tt a až na velkou únavu a občasné malinké tvrdnutí nic moc nemám, dřív to bývalo teda horší :nevim: Že by klid před bouří? :lol:
Já jdu zítra na první monitor, skoro po měsící k dr, snad to bude už častější :)

@kackamk
Taky bych raději rodila dřív, jsem taky zvědavá zítra u dr na váhu, snad nebude velký obřík… :lol:

Jinak já mám nahoře 9 kilo, ten třetí trimestr, ač jsem se ho bála (vánoce atd) byl asi nejlehčí :D ale pořád mám 4 týdny do porodu :roll:

Příspěvek upraven 11.01.16 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.1.16 08:09

@hundrtka

Všimla jsem si, že taky cvičíš s aniballem, jak ti to jde? :)

Jinak holky, jak se připravujete na porod? Já hlavně psychicky, snažím se být pozitivní, nebát se a těšit se, potom taky aniball a maliník. Jinak to nechám na vůli boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
11.1.16 08:40

@kackamk ja uz bych klidne rodila ted :mrgreen: V pátek byl odhad 2850g, snad nebudeme mit obrika :P

@Whynot aby jsi se nedivila :mrgreen: Vidíš, malinik si musim tez koupit. Vcelku dlouho jsem brala hořčík, tak abych vůbec porodila :P
Drzim pesti, aby bylo zitra vše v poradku, dej vědět :hug:

Ja ted 10kg nahoře, tak snad uz se váha udrží. Uz jsme doma jinak připraveni :potlesk: A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.1.16 08:52

@Peka77

To je dobře, že je vše připraveno, u nás v podstatě taky :)
Už jen to čekání, že? Užívej si poslední dny klidu a „nic nedělání“ :hug:
2850 je super, to v den porodu bude mít princezna něco přes 3 kg, určitě obřík nebude :)
Já ten hořčík vysadila už tak ve 32.tt a nechápu to, při hořčíku mi brutálně tvrdlo břicho, teď teda občas, ale ani ne ze třetiny tak často, jak předtím :nevim:

Ten maliník stejně beru jen jako placebo, ale mně chutná, mám ráda celkově bylinkové čaje :)
10 kilo v tvém týdnu je super, snad vše necháme v porodce :D
Já někdy mám problém stát déle jak 10 min, vše mě bolí, mám pcoit jak kdybych přibrala tak 25 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
11.1.16 09:11

@Whynot to je dobře, je lepší mít vše připravené, viď :hug:
Snažím se, i když se lehce nudím. Už není tak moc co zařizovat. Na porod jako takový moc nepřemýšlím, abych si neblokla moc hlavu :mrgreen:
Děkuju, udělala jsi mi radost, že nebudeme mít obříka. Jsem opravdu ráda :P To se máš. Taky mám ráda bylinky vůbec a čaje z nich. Doma pěstuji kontryhel a ten je též super. Takže si v průběhu roku dělám čaj, taky z meduňky a kopřivy :lol:
Pevně doufám, že většina padne v porodnici též. Uvidíme :mrgreen:
Užij si zítra monitor a dej vědět hlavně jak jsi dopadla :hug:

Zachvílu vyrazím na nákup a už jsem našla něco co udělám k večeři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.1.16 13:43

@Peka77
Mám zatím 10kg nahoře… Poslíčky mám snad každý den, někdy i celou noc, protože jsem líná vstát a jít si dát sprchu. Mám to také jako PMS a tvrdnutí břicha.

@Whynot
S aniballem cvičím a zatím jsem na 25cm, jde to pomalu, ale jistě…
Maliník piju už každý den hrnek.

Už bych to mrně také brala venku :dance:

Zítra jdu také na monitor, tak pak napíšu jak jsem dopadla.
Také písněte.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.1.16 13:51

@kackamk Váhový odhad mám za 36tt 2640g, už to asi měřit nebudeme.

Budete mít u porodu své polovičky? :srdce:
Připravujete je na to nějak, pokud je to vaše první mimi a jdete do porodnice na předporodní kurz?
Já se na kurz chystám tento čtvrtek, ale nejsem si jistá jestli mi to k něčemu bude :zed:
Manžel se chystá se mnou k porodu, tak jsem mu četla o dobách porodních a pouštěla pár porodů z pořadu 4 v tom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.1.16 13:52

@Peka77

taky se občas nudím, ale spíš mě ted poslední měsíc postihl hnízdící instinkt :roll:
Uklízím denně, pořád něco srovnávám, leštím, nesnesu nic, co nemá svoje místo, utírám prach i 2× denně…už mě to štve, pořád mám pocit, že je doma nepořádek :zed:

To je dobrý, já bych bylinky ani pěstovat neuměla, mně dříve či později kytky umřou :mrgreen: Ale čaje teda miluju.
Taky musím na nákup, zrovna jsem vytírala a že si odpočinu a vyčerpáním jsem usnula :roll:
Co dobrého budeš vařit? :kytka:

@hundrtka

To je super, já začala o něco dřív a jsem a 27,5 cm, ale necvičím každý den, co bych pak dělala :D Klik plánuješ nacvičit? Já asi do těch 30 cm víc asi ne :D

Tak hodně štěstí zítra a taky dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.1.16 13:55

@hundrtka

manžel bude u porodu se mnou, na kurz do porodky nejdu, chodívala jsem na předporodní kurzy, ale to nesouviselo s porodnicí, byly to 4 lekce, na druhé byl manžel se mnou a popisoval se tam porod a co dělat atd, no byl pak chudák z toho úplně rozhozený :D

Ale určitě jdi, aspoň se podíváš na porodní sál a dozvíš se nějaké informace :hug: I když já měla skoro vše načtené, i tak to bylo zajímavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
11.1.16 15:11

@hundrtka taky krásná váha, takže zatim se holky neni nač stěžovat, což holky @Whynot :mrgreen:
Tedy, tak to se možná dočkas co nevidět :palec: Ju vcelku je malinik dobry, aspoň vím co z maliniku příště jeste sbírat :potlesk:

@Whynot pani ty vytiras, tak do toho jsem se jeste nepustila. Jsi dobra :palec: Jelikož vikend byl více masový, tak mam venku candata a bude s bramborem na másle se sardelovou poštou. Naštěstí rychle, což jsou všechny ryby :palec: Taky jsem po obědě usnula :P

Holky tak manzel u porodu tez plánuje byt, snad to i klapne :P
Na kurzu jsme byli, nebo u nas v nemocnici tomu říkají informativní schůzka. Bylo to fajn, zasmáli se, dostali základní pokyny kdy do porodnice a kdy volat sanitku. Dýchání atd. Řekla bych, ze to stačí. Na porod ani nemyslím a doufam, ze dopadne pozitivně :mrgreen:
Dejte vědět po kontrolách. Ja jdu až v pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.1.16 08:49

@Peka77

Mňam, tak candáta miluju, mám hodně ráda ryby, navíc je to jednoduchá příparava a jsou zdravé :palec:
Jojo, vytírám, ale ne po kolenou, jen mopem :D To není tak strašný, ale i tak, vytřu dvě místnosti a mám pocit, jak kdybych fárala v dole :mrgreen: Tvrdne mi u toho břicho :think:
Ale já si to raději vše udělám sama, než říkat chlapovi, který stejně chodí až večer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
12.1.16 08:59

@Whynot v tom nezbývá než souhlasit, hned byla pryč a ještě jsem musela večer pro jogurt, hladem jsem nevydržela :zed: :mrgreen:
Tedy klobouk dolu. Když chci něco udělat, tak na všechny 4 a jedu. Ale naštěstí nejde o velké plochy. Jinak se ti nedivím. Též doma uklízím jak to jde a že máš pocit jako horník, tak s tím též vřele souhlasím :mrgreen: :palec: :hug:
Jen dávej ještě pozor, ať vydržíte do konce 37tt :hug:
Přijde mi, že stejně jako v 1 trimestru teď člověk též více odpočívá. Nejspíš tím, že už se sotva kulíme, což :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.1.16 09:07

@Peka77

To se nedivím, ryba je docela hladová :)
Nejlepší je fakt vytřít ručně, ale to bych teda nedala a chlap by to určitě nedělal, když máme doma mop:D ale zase rožky, kam se nedostanu stírám hadrem, tak doufám, že to stačí :)

Přesně tak, je to jak v 1. trimestru, to nám zas bylo špatně, únava…I když mě vše bolí a sotva chodíma dýchám, tak stejně bych to za 1. trimestr nevyměnila, to byl pocit, jak kdybych měla denně kocovinu 2 měsíce v kuse :poblion:
Už ne, to byl nejhorší trimestr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital