Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky poslali byste nam hlas? http://ustecky.denik.cz/…0160130.html
pro Amélii prosim
Jeste jsme ve spitale
tak si zkracuju dlouhou chvili… V utery bychom snad uz mohli jiz domu…je to uz strasne dlouhy, kor kdyz se mi na pokoji uz vystridaly 2 maminy
…
@StáleKrásně moc gratuluji k princezne. At Vas brzo pusti, domu ![]()
@StáleKrásně no uprimne dal, si zabrat
ale nakonec jsem ho porodila prirozene bez komplikaci i apgar skore mel 10,10,10
a ani nejsem ve vnitr potrhana jenn 3cm hrazda.ale porod byl dlouhy prvni bolesti v 22.00 a maly na svete az 18.23
a co ty???
@kackamk tak tomu verim ze ti.dal zabrat, krasne jste to zvladli ![]()
No do porodky jsme dojeli na poledne, otevrena pro prst jako posledni tyden, kontrakce se. vubec na monitoru neukazovali, takze mi snad ani neverili ze mam rodit od 20 hod me casto posilali na monitor kvuli male… Stale neotevrena, cca po 2 hodinach max 2-3 prsty, kontrakce neviditelny, ale samozrejme vyzivny.:D aby mi verila kontrakce a mala se vic hybala, tak ji hladila po hlavicce
jo holky fakt po vlaskach ji hladila
Ve 22hod jsem volala pritele a v 01:41 byla venku
no holky co si budem vypravet, je to proste porod
koho to jeste ceka doporucuju verit svemu telu, miminku ze vi co dela a hlavne se pri kontrakci uvolnit. Vim ze to neni jednoduchy, ale i snaha o to pomaha ![]()
@kackamk gratuluji!
A denisek nam vcera 14.37 taky vykoukl
3350 a 48 cm. Byla to fuška, porod sileny, nepostupující… ale není nastrih a vse ok ![]()
@Whynot
Gratulace
už to máte taky za sebou ![]()
Zbývá nám tu už vůbec někdo ještě 2v1?
Konečně mohu poslat fotku té naší prďolínky ![]()
Už jsme doma, dneska druhá noc.
Musím říct, že ta první byla hooooodně náročná, ale dneska je nám už celkem fajn
doufám, že ji ty noci vydrží alespoň takhle. Jak se doma sžíváte? Jsme doma tento týden sami a řeknu vám, že nic moc snadnýho…
Holky můžu vás ještě jednou otravovat o hlasování pro Amélii?
Hlasování končí zítra ve 12 a tak nějak se tam furt přetahujeme s jedním miminkem ![]()
Jinak hlasovat lze z každého zařízení co máte doma, popř. se dá každou hodinku ![]()
Moc děkujeme
![]()
Myslim, ze uz mame vsechny po porodu. Jinak my uz jsme od utery doma a prvni noc byla taky blba, ale uz se to troskku lepsi. Je to zahul s dvema detma no. ![]()
Dkěuji holky ![]()
My jsme dnes přjeli domů, a od porodu nespím, malý v noci pořád pláče, budí se co hodinu, jsem úplně KO, snad se to doma spraví.
je to ale moje štěstí, jsem úplně z něj hotová ![]()
Ale je horzný drobek, musím ještě jet do obchodu a koupit obečky ve vel.50, 56 je mu strašně velká, nemám mu co obléct
@StáleKrásně Amálka je opravdu kouzelná, já hlasovala ![]()